Google search

 

Асистент кафедри організації і економіки фармації, кандидат педагогічних наук

У 1996 році закінчила Запорізький державний медичний університет за спеціальністю «фармація». Інтернатуру закінчила у 1997 році. З 1997 по 2004 роки працювала в аптеках м. Кривий Ріг та м. Київ на посадах провізора рецептурного відділу та завідувача аптеки. З 2004 року працювала у вітчизняних та іноземних представництвах фармацевтичних компаній «Артеріум», «Ратіофарм», «Вьорваг Фарм».

В квітні 2021 року захистила дисертацію на тему «Професійна підготовка медичних представників фармацевтичних компаній у Федеративній республіці Німеччини» на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук.

З листопада 2021 року працює на посаді асистента кафедри організації і економіки фармації НУОЗ імені П.Л. Шупика.

Автор більше 20 наукових праць: «Transformation of “Industrie 4.0” challenges into the possibility of professional development of a medical representative», «Організаційні принципи професійної підготовки медичних представників у Федеративній Республіці Німеччини», «Історичний генезис становлення і розвитку професії «медичний представник» в Україні» у тому числі закордонних. Розроблено методичні рекомендації щодо імплементації німецького опиту по підготовці медичних представників фармацевтичних компаній в Україні. Є співавтором навчально-методичних посібників «Вступ до фармації», «Основи економіки у фармації», «Організація фармацевтичного забезпечення населення» та інших.