Google search

ДУ ННЦ  «Інститут кардіології, клінічної та регенеративної медицини ім. акад. М.Д.Стражеска» НАМН України, Вул. Святослава хороброго 5, 249-70-35, керівника закладу - Академік НАМН України, проф. Коваленко В.М..

Міська клінічна лікарня №4, ул. Соломенська 17, 276-93-68, керівника закладу - Мостепан Т.В..

За останні 3роки було проліковано співробітниками кафедри на базі ДУ ННЦ Інститут кардіології, клінічної та регенеративної медицини ім. акад.М.Д.Стражеско» більше 450 хворих в стаціонарі, амбулаторно- пролікованих понад 1500хворих, проконсультовано  біля 5000 паієнтів. Проведено понад 3000діагностичних процедур.

За останні 3роки було проліковано співробітниками кафедри на базі  КНП«КМКЛ №4», відділення кардіологія , внутрішньої терапії проконсультовано понад 30 хворих.

Міська клінічна лікарня №4 є багатопрофільним лікувально-діагностичним закладом потужністю 635 ліжок. Розташована в лісопарковій зоні історичнозвісної Батиєвої Гори. Лікарня створена Розпорядженням Київської міської державної адміністрації від 27.10.98 р. №2141. По результатах акредитації лікувально-профілактичних закладів міста в 2005 р. лікарні надано вищу атестаційну категорію.

Міська клінічна лікарня №4 є клінічною базою для кафедр вищих учбових закладів. Співробітники кафедри кардіології консультують пацієнтів у відділенні кардіологія, а з 2023року це загальне відділення, внутрішніх хвороб,де знаходяться пацієнти широкого профілю, а також пацієнти з кардіологічною патологією.

1. Державна установа Національний науковий центр “Інститут кардіології ім. М. Д. Стражеска” НАМН України

 

2. Кардіологічне відділення Міської клінічної лікарні №4 (м. Київ)