Google search

Пацеля Маргарита Василівна, кандидат медичних наук, асистент кафедри дерматовенерології, алергології, клінічної та лабораторної імунології Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика.

Пацеля Маргарита Василівна  у 2002 році закінчила Національний медичний університет  імені О.О. Богомольця і отримала повну вищу освіту  за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобула кваліфікацію лікаря.

 На базі кафедри дерматовенерології  КМАПО імені П.Л. Шупика продовжила навчання в інтернатурі та у 2003 році отримала сертифікат спеціаліста за спеціальністю «Дерматовенерологія».

З 2003 по 2005 роки навчалась у клінічній ординатурі на базі кафедри дерматовенерології КМАПО імені П.Л. Шупика.

 У 2008 році захистила кандидатську дисертацію  на тему «Обгрунтований підхід до доцільності  профілактичного лікування вагітних жінок, що хворіли на сифіліс» та отримала звання кандидата медичних наук.  З

 2008 року по теперішній час працює асистентом кафедри дерматовенерології, алергології, клінічної та лабораторної імунології.

 Автор 45 наукових праць.

Основний напрямок наукових досліджень пов’язаний з удосконалення діагностики та лікування хронічних дерматозів у дорослих та дітей.