Google search

Кандидат медичних наук, асистент кафедри дерматовенерології, алергології, клінічної та лабораторної імунології Національного Університету охорони здоров'я України імені П. Л. Шупика.

Боровиков В.М. у 2005 році завершив Національний Медичний Університет імені акад. О.О. Богомольця за спеціальністю "Лікувальна справа", продовжив навчання в інтернатурі за спеціальністю "Дерматовенерологія" на базі Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика.

В 2006-2008 рр. проходив клінічну ординатуру на базі того ж навчального закладу.

Працював на посаді старшого лаборанта кафедри дерматовенерології.

В листопаді 2013 року захистив кандидатську дисертацію на тему "Обґрунтування доцільності поєднаної противірусної та антибактеріальної терапії при екземі Капоші з урахуванням характеристики мікробних асоціацій та інтерферонового статусу" зі спеціальності 14.01.20 - Шкірні та венеричні хвороби при спеціалізованій вченій раді на базі ДУ "Інститут дерматології та венерології НАМН України", м. Харків.

Лікар-дерматовенеролог 1 кваліфікаційної категорії.

Автор 15 наукових робіт в українських та закордонних фахових журналах. Медичний редактор журналу "Дерматолог".

Член експертної проблемної комісії НУОЗ України імені П.Л. Шупика за спеціальністю "Шкірні та венеричні хвороби".

З жовтня 2018 року – асистент кафедри дерматовенерології, алергології, клінічної та лабораторної імунології.

Основний напрямок наукових досліджень пов’язаний з удосконалення діагностики та лікування хронічних дерматозів у дорослих та дітей, психодерматологія.