Google search

Доктор медичних наук, професор, професор кафедри дерматовенерології, алергології, клінічної та лабораторної імунології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика.

Кандидат медичних наук – з 1990 року, доктор медичних наук – з 2008 року. Призначена  на посаду професора   кафедри дерматовенерології  з 18.09.2014 р. Стаж науково-педагогічної роботи у закладах вищої освіти – 20 років 5 місяців.

Возіанова С.В. виконує обов’язки наукового керівника 2 аспірантів кафедри дерматовенерології, алергології, клінічної та лабораторної імунології  -дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 14.01.20 - шкірні та венеричні хвороби

Возіанова С. В.  є  головою   спеціалізованої   вченої   ради Д 26.613.03 з правом прийняття до розгляду та проведення захисту дисертацій на здобуття наукового ступеня доктора (кандидата) медичних наук за спеціальностями 14.01.20 «Шкірні та венеричні хвороби», 14.01.25 «Судова медицина» та 14.01.39 «Клінічна лабораторна діагностика» у  Національному університеті охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика..

Возіанова С.В. – експерт міжнародної консультативної ради з атопічного дерматиту. Член експертної проблемної комісії НУОЗ України імені П. Л. Шупика за спеціальністю «Шкірні та венеричні хвороби».

Возіанова С.В. отримала сертифікат №60984 від 26.06.2019 р. при Комунальному позашкільному навчальному закладі «Перші Київські державні курси іноземних мов» (за програмою «Англійська мова як іноземна»),  відповідно до загальноєвропейської рекомендації з мовної освіти, який підтверджує достатньо високий рівень володіння здобувачем англійською мовою (рівень В2).

Возіанова С.В. підвищувала свою кваліфікацію за кордоном: в  2019 році пройшла міжнародне стажування  «Організація дидактичних процесів, інноваційні технології та наукова робота» в Вищій школі бізнесу (WSB - NLU, Польща) у період з 01.06. по 28.06.2019 р.

Возіанова С. В. - автор загалом 96 наукових  праць, у т. ч. співавтор     2 монографій, 5 навчально-методичних посібників, 1підручника.

Возіанова С. В. є членом української асоціації лікарів дерматовенерологів та косметологів, членом Європейської академії дерматовенерології та венерології, членом Європейського товариства дослідження волосся.