Google search

Лікар-рентгенолог вищої категорії, доктор медичних наук, старший науковий співробітник, лікарський стаж -  23 роки, педагогічний стаж -  11 років.

У 2004 році – захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата медичних наук за спеціальністю 14.01.23 Променева діагностика та променева терапія.

У 2010 році – захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора медичних наук за темою: «Променева діагностика коронарного атеросклерозу та ускладнень ішемічної хвороби серця з використанням методу мультиспіральної комп’ютерної томографії» за науковою спеціальністю 14.01.23 – „Променева діагностика та променева терапія” у спеціалізованій вченій раді ДФ 26.613.11 НМАПО ім. П.Л. Шупика МОЗ України.

2001-2004 роки Івано-Франківська державна медична академія, асистент кафедри променевої діагностики.

2005-2018 роки – ДУ ННЦ «Інститут кардіології ім. академіка М.Д. Стражеска» НАМН України, лікар-рентгенолог, завідувач відділу ядерної медицини та променевої діагностики; керівник регіонарного-лікувально-діагностичного Центру.

 2011-2020 роки - ДУ "Інститут ядерної медицини та променевої діагностики НАМН України " головний науковий співробітник відділу КТ та МРТ (за сумісництвом).

2014-2019 роки - НМАПО імені П.Л. Шупика МОЗ України, професор кафедри променевої діагностики  (за сумісництвом).

2018-2023 роки - ДУ «Національному інституті серцево-судинної хірургії ім. М. Амосова» НАМН України, завідувач відділу променевої діагностики.

2021рік - по теперішній час "Міжнародний Європейський Університет" ННІ" Європ.мед.школа", професор кафедри клінічних дисциплін (за сумісництвом).

З 2024 року в НУОЗ України П. Л. Шупика, за основним місцем роботи професор на кафедрі «Радіологія».

Пріоритетний напрямок роботи – загальна та кардіоваскулярна радіологія, а також застосування та удосконалення МСКТ і МРТ методів й сучасних методик для діагностики серцево-судинних захворювань та органів грудної клітини.

За 2002-2023 роки опублікувала біля 130 – друкованих робіт та наукових статей, в тому числі у виданнях реєстру SCOPUS, вітчизняних та Європейських фахових виданнях, також 4 - деклараційні патенти на винахід, 2 інформаційні листи, 2 методичні рекомендації та інформаційно-методичний посібник.

Голова Експертної групи Палати Фахівців за спеціальністю «Радіологія» Громадської Спілки «УКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ ПРОФЕСІЙНИХ МЕДИЧНИХ ОБ’ЄДНАНЬ» з 2023 року.

Є керівником 6-ти НДР за Держзамовленням та зареєстровано в УкрІНТЕІ, з 2015 року що виконувались на базі ДУ «ННЦ Інститут кардіології ім. акад. М.Д.Стражеска» НАМН України та ДУ «НІССХ ім. М.М. Амосова НАМН України».

Є членом у спеціалізованих вчених радах:

-  Д 26.613.11 при Національному університеті охорони здоров’я України ім. П.Л.Шупика МОЗ України за спеціальністю 14.01.23 – Променева діагностика, променева терапія;

  - Д 26.555.01  ДУ «Національного інституту  серцево-судинної хірургії ім. М. Амосова» НАМН України» за спеціальністю 14.01.04. - серцево-судинна хірургія;

- також в разових спеціалізованих радах при Національному університеті охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика МОЗ України з галузі знань 22  – Охорона здоров’я за спеціальністю 224 Технології медичної діагностики та лікування.

Щорічно є опонентом\рецензентом дисертаційних (кандидатських та докторських) робіт у спеціалізованій вченій за спеціальністю 14.01.23 – Променева діагностика та променева терапія.

Була науковим керівником 3 кандидатських дисертацій та є науковим консультантом -  докторської дисертації.

Є засновником циклу ТУ «Кардіорадіологія: МРТ та МСКТ візуалізація та стандарти діагностики серцево-судинних захворювань» з 2022 ріку.

Щорічно приймає участь у Національних радіологічних та кардіологічних, кардіохірургічних конгресах та інших клінічних форумах і семінарах, а також конгресах European Society of Radiology та European Society of Cardiovascular Radiology, з представленням доповідей та друкованих праць по МСКТ та МРТ- візуалізації.

Щорічно є головним модератором секцій по радіології та серцево-судинній візуалізації на профільних радіологічних, кардіологічних та кардіохірургічних заходах на Всеукраїнських конгресах та конференціях, під час яких регулярно виступає з науковими доповідями.

Проводить майстер-класи по МСКТ- та МРТ- кардіоваскулярним дослідженням та стандартам діагностики серцево-судинних захворювань.

Член редакційних колегій фахових наукових журналів: «Лучевая диагностика, лучевая терапия»,  «Radiation Diagnostics, Radiation Therapy»,  «Український журнал серцево-судинної хірургії»,  профіль – SCOPUS.

 

Член асоціацій:

  • Асоціації радіологів України (АРУ),
  • Асоціації кардіохірургів
  • European Society of Radiology (ESR),
  • European Society of Cardiac Radiology (ESCR),
  • European Atherosclerosis Society (EAS).
  • Society Radiological Societyof North America (RSNA)