Google search

Кароль Іван Вікторович, народився 20 липня 1989 року в м. Рівне.

З 2006 р. по 2012 р. навчався в Івано-Франківському національному медичному університеті, закінчивши який отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобув кваліфікацію лікаря.

З 2012 р. по 2015 р. навчався в інтернатурі за спеціальністю «хірургія» на базі кафедри хірургії та проктології НУОЗ України імені П.Л. Шупика та працював на посаді лікаря-інтерна хірургічного відділення Броварської центральної районної лікарні.

З 2012 р. по 2015 р. навчався в магістратурі за спеціальністю «хірургія» на базі кафедри хірургії та проктології НУОЗ України імені П.Л. Шупика та успішно захистив магістерську роботу на тему: «Комплексне лікування інфікованих ран з використанням ультразвукового лаважу» (науковий керівник – д.мед.н., професор Фелештинський Я. П.) і отримав диплом магістра.

З 2015 р. по 2019 р. навчався в заочній аспірантурі за спеціальністю 14.01.03 – хірургія, на базі кафедри загальної та невідкладної хірургії НУОЗ України імені П. Л. Шупика та успішно захистив кандидатську дисертацію на тему: «Порівняльна оцінка ефективності сучасних методів лікування гнійно-запальних захворювань м’яких тканин із застосуванням оксиду азоту та аплікаційного сорбенту» (науковий керівник – д.мед.н., професор Біляєва О. О.).

З 2015 р. працює на посаді лікаря-хірурга хірургічного відділення Броварської багатопрофільної клінічної лікарні. В 2019 р. отримав першу кваліфікаційну категорію за спеціальністю «хірургія».

2019 р. – спеціалізація «онкохірургія».

2020 р. – спеціалізація «дитяча хірургія».

З 2020 р. також працює на посаді лікаря хірурга-онколога хірургічного відділення Броварської багатопрофільної клінічної лікарні.

З 2020 р. працює на посаді асистента кафедри загальної та невідкладної хірургії НУОЗ України імені П. Л. Шупика.