Google search

Іванченко Роман Вікторович — кандидат медичних наук, асистент кафедри загальної та невідкладної хірургії НУОЗ України імені П.Л. Шупика.

У 2006 році закінчив 1 медичний факультет Дніпропетровської державної медичної академії. З серпня 2006 року по липень  2009 року проходив інтернатуру по хірургії на базі міськоїї лікарні №1 м. Олександрії Кіровоградської обл. З вересня 2009 року по серпень 2011 рік навчався в клінічній ординатурі в НУОЗ України імені П.Л. Шупика. З вересня 2011року по теперішній час працює лікарем-хірургом ургентної допомоги хірургічного відділення №2 Київської міської клінічної лікарні №6. В грудні 2011 року вступив до аспірантури заочної форми навчання в НУОЗ України імені П.Л. Шупика.

В 2016 році захистив кандидатську дисертацію на тему «Обґрунтування хірургічної тактики та раннього ентерального харчування при гострій непрохідності тонкої кишки». З лютого 2017 року працює на кафедрі загальної та невідкладної хірургії на посаді асистента кафедри. З 2018 виконує обов’язки завуча кафедри.

Лікарський стаж 15 років, вища кваліфікаційна категорія з хірургії.

Працюючи на кафедрі, проводить семінарські, практичні заняття, читає лекції інтернам, а також курсантам циклів ТУ, спеціалізації, котрі проводить кафедра. Куратор циклів ТУ з хірургії. Бере участь у розробці навчальних планів та програм циклів тематичного удосконалення, спеціалізації та інтернатури з хірургії, є співавтором навчальних планів і програм, циклів тематичного удосконалення, що затверджені Вченою радою НУОЗ імені П.Л. Шупика.

Сфери наукової діяльності: невідкладна абдомінальна хірургія, лапароскопічна діагностична і хірургія, реконструктивна хірургія.

Має 32 друковані праці, три патенти України на корисну модель, співавтор 1 монографії.