Google search

 

Електронна адреса: [email protected]

Асистентка кафедри фармації, кандидат педагогічних наук

Освіта. Закінчила Запорізький державний медичний університет за спеціальністю «фармація». У 1997 році закінчила інтернатуру за фахом «Провізор загального профілю». 

Кваліфікація. Провізор загального профілю (1997 р.). Косметолог-естет (2004). Кандидат педагогічних наук (2021 р.). Спеціалізація «Загальна фармація» (2021 р.). Спеціалізація «Організація і управління фармацією» (2022 р.). 

Професійна діяльність. Впродовж з 1997 по 2004 роки працювала в аптеках м. Кривий Ріг та м. Київ на посадах провізора рецептурного відділу та завідувача аптеки. З 2004 року працювала у вітчизняних та іноземних представництвах фармацевтичних компаній «Артеріум», «Ратіофарм», «Тева», «Вьорваг Фарм». З 2021 року після захисту дисертаційної роботи працює на посаді асистента кафедри організації і економіки фармації, яка реструктурована у кафедру фармації. У 2022 році пройшла 5-місячне стажування на базі фармацевтичного факультету Університету Масаріка (Чеська Республіка). 

Наукова діяльність. З 2016 по 2021 рр. була здобувачем на кафедрі філософії освіти дорослих в ДЗВО Університету менеджменту освіти при Академії педагогічних наук України. Дисертацію на здобуття наукового ступеню кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.04 - професійна освіта захистила у 2021 році. Тема дисертації: «Професійна підготовка медичних представників фармацевтичних компаній у Федеративній республіці Німеччини».

Автор близько 40 наукових праць, у тому числі монографії, науково-методичних розробок. Є співавтором навчально-методичних посібників «Вступ до фармації», «Основи економіки у фармації», «Організація фармацевтичного забезпечення населення» та інших. Автор курсу тематичного удосконалення «Актуальні питання оцінки технологій охорони здоров'я». Протягом останніх років отримала досвід роботи на фармацевтичному факультеті  європейського Університету Масаріка (Чеська Республіка). Пройшла міжнародне стажування з фандрейзингу та організації проєктної діяльності на базі Ягеллонського університету (Польща). Пройшла курси тренінгів з академічних навичок, коучингу, управління персоналом, лідерства, оцінки медичних технологій в університетах Європи. Протягом останніх років брала участь у міжнародних науково-практичних конференціях. 

Член редакційної колегії фахового журналу «Civil Security: Public Administration and Сrisis Мanagement». 

Засновник і член правління ГО «Інститут соціогуманітарної політики». 

Сфера наукових інтересів: Оцінка медичних технологій, фармацевтичний маркетинг і менеджмент, фармацевтична освіта. 

Викладацька діяльність. По теперішній час працює на посаді асистента кафедри фармації як обрана за конкурсом.