Google search

ІСКРА Юлія Антонівна – асистент кафедри, кандидат медичних наук.

Наукові інтереси: профілактичні заходи післяопераційних ускладнень анестезії, анестезіологічне забезпечення в передчасно народжених дітей, післяопераційне знеболювання, особливості проведення анестезії для педіатричних пацієнтів офтальмологічного відділення, анестезіологічне забезпечення втручань в інтервенційній діагностиці. 

Біографічні відомості.

Іскра Юлія Антонівна народилась 26.07.1988 року в місті Київ.

У 2012 році з відзнакою закінчила педіатричний факультет НМУ ім. О.О. Богомольця.

За період з 2006 по 2011 рік пройшла військову підготовку в Українській військово-медичній академії та має офіцерське звання по запасу «молодший лейтенант медичної служби».

У 2012-2014 роках проходила інтернатуру та магістратуру, на кафедрі дитячої анестезіології та інтенсивної терапії НУОЗ України ім. П.Л. Шупика.

У 2016-2020 роках навчалася в заочній аспірантурі на кафедрі дитячої анестезіології та інтенсивної терапії та у вересні 2020 року захистила кандидатську дисертацію на тему: «Фактори ризику і профілактика виникнення стресових виразок в постопераційному періоді у дітей».

З 2020 року працює на посаді асистента кафедри дитячої анестезіології та інтенсивної терапії НУОЗ України ім. П.Л. Шупика.

Головні напрями навчально-методичної діяльності:  виконує обов’язки куратора інтернів кафедри та секретаря вченої ради педіатричного факультету.

Автор та співавтор 12 наукових публікацій, 1 патента на корисну модель та 2 нововведень.

Лікувальна робота: з 2012 року і по даний момент працює за сумістництвом на посаді лікаря-анестезіолога дитячого відділення анестезіології НДСЛ «Охматдит».

Підвищення кваліфікації: ТУ «Тактика ведення пацієнтів з вродженими вадами серця у до- та післяопераційному періоді»,  ТУ «Невідкладна допомога в дитячій оториноларингології», ТУ «Інформаційні технології в децентралізації післядипломної медичної освіти: від вебінарів до відкритих онлайн-курсів», науково-практичні конференції «Інноваційні технології в хірургії та анестезіології і інтенсивній терапії дитячого віку», «Британо-український симпозіум (БУС-13)», «Актуальні питання та інноваційні технології в анестезіології та інтенсивній терапії», «Міждисциплінальні підходи до діагностики та лікування дитячих хвороб», «Школа інфузійної терапії №2», «Школа невідкладних станів в ендокринології», «Охматдитівські читання», «Молодіжна анестезіологічна конференція» (МАК-6) «Тріщинські читання», «СЕЕА №3», PRIME PEDIATRICS 2022, «Школа невідкладних станів в неврології», «Школа інфузійної терапії. Сучасне поняття про шоки», «Школа невідкладних станів в неврології», «СЕЕА №4».