Google search

 
 

Завершується п’ятий етап вступної кампанії в аспірантуру. Прийом заяв тривав з 10 по 21 липня. Завершився прийом іспитів за спеціальностями та розгляд науково-дослідних пропозицій вступників.

З сьогоднішнього дня розпочався наступний етап вступних випробувань – іспит з іноземної мови. Вступники протягом 5 днів будуть демонструвати знання іноземної мови, у тому числі англійської. Знання іноземної мови стануть у нагоді майбутнім науковцям під час пошуку інформації, підготовки власних публікацій у фахових міжнародних журналах. Ті вступники, які надали посвідчення про знання іноземної мови на рівні В2 або С1 іспит не складали, їм було зараховано максимальну кількість балів.

Головою комісії з прийому іспиту з іноземної мови призначена проректор з наукової роботи професор Наталія Савичук. До складу екзаменаційної комісії входять професори Олена Шарікадзе та Лада Лічман, доцент Світлана Кошова, науково-педагогічні працівники кафедри мовної підготовки та гуманітарних дисциплін нашого університету. Іспити з іноземної мови будуть проходити до 25 серпня.

Після аналізу всіх результатів кожного вступника, відповідним наказом до 31 серпня поточного року відбудеться зарахування до  аспірантури.

Нагадуємо, що наступний етап вступу до аспірантури відбуватиметься з 04 по 15 вересня.

Читайте також