Google search

Доктор медичних наук, доцент

Професор кафедри хірургії та трансплантології НУОЗ України імені П.Л. Шупика

Лікар-хірург вищої кваліфікаційної категорії. 

У 2004 році з відзнакою закінчив лікувальний факультет Буковинської державної медичної академії. З 2004 по 2006 роки навчався в інтернатурі та магістратурі на базі кафедри хірургії Буковинського державного медичного університету та Чернівецької обласної клінічної лікарні.

З 2006 по 2009 рр. проходив навчання в аспірантурі на базі кафедри хірургії Буковинського державного медичного університету.

У 2010 році захистив кандидатську дисертацію на тему: ,,Профілактика та лікування кишкової недостатності при перитоніті”. 3 2009 по 2016 роки – асистент, доцент кафедри хірургії Буковинського державного медичного університету.

З 2016 року доцент кафедри хірургії та трансплантології НУОЗ імені П.Л. Шупика.

У 2017 році пройшов спеціалізацію за фахом «Трансплантологія».

У 2018 році пройшов спеціалізацію за фахом «Онкологія».

У 2023 році захистив докторську дисертацію на тему: ,,Недиференційована дисплазія сполучної тканини як фактор ризику в абдомінальній хірургії”.

З 2024 року професор хірургії та трансплантології НУОЗ України імені П.Л. Шупика.

Член Міжнародної асоціації захворювань стравоходу (ISDE), Європейської Асоціації ендоскопічної хірургії( EAES), Член Асоціації хірургів України.

У клініці займається проблемами сучасного хірургічного лікування захворювань органів травлення, лапароскопічними оперативними втручаннями.

Автор та співавтор більше 150 наукових праць, у тому числі 15 деклараційних патентів України, 22 раціоналізаторських пропозицій. 

[email protected]