Google search

Ковида Наталя Романівна – асистент кафедри акушерства, гінекології та перинатології, кандидат медичних наук.

Народилася 17 серпня 1988 року в м. Володимир-Волинський

Закінчила у 2011 році Тернопільський державний медичний університет імені І.Я. Горбачевського за спеціальністю – лікувальна справа.

За роки навчання в університеті проходила стажування в університетських госпітальних клініках Франції (м. Тулуза, 2008 р.).

З 2011 по 2014 рік проходила інтернатуру на кафедрі акушерства, гінекології та перинатології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика, де здобула сертифікат лікаря-спеціаліста зі спеціалізації «Акушерство та гінекологія».

З 2014 року по теперішній час працює в КНП «КМПБ №1» на посаді лікаря акушер-гінеколога.

У 2018 році здобула сертифікат лікаря-спеціаліста зі спеціалізації «Ультразвукова діагностика» та здобула сертифікацію з перинатальної ультразвукової діагностики у Fetal Medicine Foundation (м. Лондон).

У травні 2021 року захистила дисертаційну роботу у спеціалізованій вченій раді Д 26.613.02 Національного університеті охорони здоров’я України імені П.Л.Шупика на тему «Оптимізація діагностики неспроможності рубця на матці після кесарева розтину».

З грудня 2021 року зарахована на посаду асистента кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л.Шупика.

Ковида Наталя Романівна є автор та співавтором понад 25 наукових праць, 3 корисних моделей та 3 авторських права.

Вільно володіє англійською, французькою мовами.

Приймає активну участь в роботі українських та міжнародних конгресів, науково-практичних конференцій та фахових шкіл акушер-гінекологів та лікарів ультразвукової діагностики.