Google search

 
 

Навики комунікації у більшому чи меншому обсязі представлені у кваліфікаційних характеристиках працівників галузі охорони здоров’я всіх лікарських спеціальностей.

Так, лікар загальної практики - сімейної медицини має реалізовувати комунікаційні компетентності під час  формування ефективної професійної взаємодії з пацієнтом, із врахуванням  його культурних та особистісних характеристик, під час випадків, коли є необхідність представляти та захищати інтереси пацієнта, поширюючи  медичні знання  серед  населення або здійснюючи профілактичні заходи.

Професійна діяльність лікаря передбачає постійний професійний розвиток, під час якої висуваються відповідні вимоги до навичок представлення практичних або наукових досягнень у презентації, підготовки статті чи публікації у соціальній мережі. Наведені ситуації вимагають від лікаря знань та вмінь будувати комунікації різного виду (усні, письмові, міжособистісні, міжгрупові тощо), вигідно представляти професійні досягнення, управляти емоційним станом у складних комунікаційних ситуаціях. 

Ми розробили три майстер-класи з метою покращення комунікаційних професійних навичок лікаря будь-якої спеціальності. У програму майстер-класів включені питання та можливість практикувати комунікаційні навики.

У майстер-класі «Переговорні техніки в діяльності лікаря» йдеться про інструменти безконфліктного спілкування, про ефективні способи комунікації з керівником та з колегами, а також з пацієнтом, його рідними. Ви дізнаєтеся способи посилення такого непомітного, але дуже потужного невербального спілкування та методи донесення доказових наукових даних пацієнтам, групам населення.  Заповніть анкету попередньої реєстрації:  https://forms.gle/bQDeM1R14JbJ3Gdt8

Майстер-клас «Як зробити ефективну презентацію» допоможе вам на всіх етапах представлення професійного досвіду з використанням презентації. Планування, підготовка, проведення виступу: від узагальнення та структурування інформації, роботи з голосом, хвилюванням під час виступу, до підготовки слайдів, відповідей на складні питання та заходи після завершення презентації тощо. Заповніть анкету попередньої реєстрації: https://forms.gle/rTHursHqgpihJw1D6

Майстер-клас «Комунікації в соціальних мережах» орієнтований на професіоналів, які мають або планують вести власні сторінки в соціальних мережах. На основі характеристик мереж ви зможете зрозуміти, яка мережа буде більш ефективною саме для вас. Як результат проходження майстер-класу: ви оберете власну стратегію ведення сторінки відповідної соціальної мережі, інструменти швидкого написання постів, які розкривають вашу професійну та особистісну унікальність, підходи взаємодії з підписниками тощо. Заповніть анкету попередньої реєстрації: https://forms.gle/1fTNWspR4DRGefjN9

Майстер-класи проводять:

  • проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародного співробітництва професор Олеся Гульчій;
  • завідувач відділу комунікацій та маркетингу д-р Костянтин Балашов;
  • провідний фахівець відділу комунікацій та маркетингу доцент Надія Захарова.

Майстер-класи проводяться в онлайн-форматі, після успішного проходження тестового контролю ви отримуєте відповідною кількістю балів БПР.

Обирайте тематику та реєструйтеся за відповідним посиланням.

Додаткову інформацію можна дізнатися: communications@nuozu.edu.ua  або +380989717482

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 68.2% - 5 Голосів
Корисність матеріалу: 79.33% - 3 Голосів
Доступність матеріалу: 68% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також