Google search

Інститут вищої освіти НАПН України висловлює подяку персоналу та здобувачам Вашого ЗВО за участь в опитуванні за анкетою «Соціальна відповідальність у закладах вищої освіти України», яке проводилося з 28 квітня по 15 травня 2023 р. в рамках наукового дослідження на тему “Політика та механізми реалізації соціальної відповідальності ЗВО України в умовах війни та під час повоєнного відновлення країни” (2021-2023 pp., державний реєстраційний номер - 0122U200776).

Надсилаємо для ознайомлення та використання в роботі узагальнені результати соціологічного опитування, представлені в аналітичній доповіді “Соціальна відповідальність у закладах вищої освіти України: результати соціологічного опитування”, участь в якому взяли 2250 респондентів, серед яких керівники ЗВО, керівники структурних підрозділів, науково-педагогічні та наукові працівники, студенти, аспіранти та докторанти різних за профілем, масштабами, формами власності ЗВО України.

Сподіваємось на корисність матеріалів для розроблення, організації та впровадження у Вашому ЗВО заходів, спрямованих на розвиток соціальної відповідальності, для посилення взаємодії університетів і суспільства, активного залучення університетських спільнот до розв’язання проблем всередині університету та за його межами, застосування знань та збільшення їх впливу на особистісний розвиток, інституційну стійкість,
науково-технічний прогрес, соціально-економічний поступ на місцевому, регіональному та національному рівнях в умовах повномасштабної російської військової агресії та її повоєнного відновлення України як сильної європейської країни.

Будемо вдячні за розміщення інформації про аналітичну доповідь “Соціальна відповідальність у закладах вищої освіти України: результати соціологічного опитування” (2023) на інформаційних та бібліотечних ресурсах Вашого ЗВО.

Сподіваємось на подальшу співпрацю!

Соціальна відповідальність у закладах вищої освіти України: результати соціологічного опитування. Аналітична доповідь / О. Оржель, О. Петроє, Н. Шофолова, О. Литовченко; за наук. ред. О. Петроє. Київ: Інститут вищої освіти НАПН України, 2023. – 70 с. ISBN 978-617-7644-63-6. URL: https://ihed.org.ua/wp-content/uploads/2024/04/analit-Sotsialn-vidpovidln-VO-Ukrayiny-IVO-2023-70p.pdf

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 52.5% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 59.5% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 70.5% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також