Google search

 
 

Шановні колеги! Кафедра терапевтичної стоматології НУОЗ України імені П. Л. Шупика запрошує Вас прийняти участь у Фаховій школі «Особливості диференційної діагностики і лікування основних стоматологічних захворювань»

Дата: 13-14 червня 2024 року. Тривалість – 12 годин. Початок: о 9:45.

Формат навчання: дистанційний.

Вартість участі - 1200 грн.

Кількість балів БПР - 20 балів.

Захід проводиться для стоматологів лікарських спеціальностей: Терапевтична стоматологія; Стоматологія; Ортопедична стоматологія; Дитяча стоматологія; Ортодонтія; Пародонтологія; Хірургічна стоматологія; Організація і управління охороною здоров’я. 

На Фаховій школі будуть розглянуті сучасні проблеми клінічної пародонтології (перший блок): зокрема клінічні аспекти перебігу генералізованого пародонтиту у пацієнтів з коморбідними станами, планування комплексного лікування захворювань тканин пародонта на підставі сучасних підходів у діагностиці, міждисциплінарна реабілітація таких пацієнтів, нехірургічне лікування в сучасній пародонтології та вибір методики дентальної імплантації при захворюваннях тканин пародонта.  

Другий блок Фахової школи допоможе лікарю-стоматологу сформувати алгоритм мислення щодо диференційної діагностики захворювань СОРП і постановки діагнозу. Будуть розглянуті питання етіології та менеджменту рецидивуючого афтозного стоматиту, діагностики і лікування пухирних уражень слизової оболонки ротової порожнини, хейлітів і захворювань язика, превенції та профілактики основних стоматологічних захворювань; обговорення клінічних випадків.

Третій блок Фахової школи присвячений дотриманню забезпечення стоматологічного прийому у відповідності з нормативно-правовими актами та нормативними документами і є важливим для гарантування якості та безпеки медичних послуг у сфері стоматології.

Фахова школа покликана вдосконалити здатність лікаря-стоматолога  провести діагностику, прийняти обґрунтовані рішення через збирання медичної інформації про стан пацієнта, оцінити результати лабораторних та інструментальних досліджень, встановити клінічний діагноз, спланувати та провести заходи профілактики, визначити характер та принципи лікування тканин пародонта і захворювань слизової оболонки ротової порожнини.

Реєстрація за посиланням 

Реєстраційний номер Центру тестування: 3704118.

Відповідальна за проведення заходу: доцент Ольга Ашаренкова.
Електронна адреса: [email protected].

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 81% - 4 Голосів
Корисність матеріалу: 83.33% - 3 Голосів
Доступність матеріалу: 81% - 4 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також