Google search

Мовчан Олександр Степанович

[email protected] 

Освіта – вища. Закінчив Вінницький медичний інститут імені М.І.Пирогова у 1971 році.

Кваліфікація – ортопед травматолог вищої кваліфікаційної категорії, доктор медичних наук, професор кафедри ортопедії і травматології №1 НУОЗ України імені П.Л. Шупика. Заслужений лікар України. Загальний трудовий стаж 49 років.

Основні етапи трудової і наукової діяльності.

З 1993 по 2002 рік - доцент кафедри ортопедії і травматології КМАПО ім. П.Л. Шупика.

З 2002 року професор кафедри травматології і ортопедії №1. Загальний трудовий стаж складає 49 років. Відповідає за лікувальну роботу ортопедичного відділення № 2 у 8  клінічній лікарні м. Києва. Активно займається лікувальною роботою, застосовує різноманітні методики лікування хворих з захворюванням суглобів, як альтернативу оперативним втручанням. Досконало володіє методиками лікування захворювань хребта, різних вікових категорій. Підчас операцій використовує методи шкіряної та кісткової пластики зі збереженим кровообігом. Досконало володіє компресійно-дистракційним остеосинтезом. Куратор лікарів інтернів кафедри з 1991 року.

Автор понад 300 наукових праць, співавтор 2-х монографій та науково-методичного посібника. Приймає участь у наукових з’їздах, конференціях, симпозіумах в Україні та за її межами.