Google search

ПЕДАЧЕНКО Наталія Юріївна - доктор медичних наук (2013), професор кафедри (2018), лікар акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії за фахом “Акушерство та гінекологія” (2017), голова Київського округу Асоціації акушерів-гінекологів України (2011).

У 2004 році закінчила з відзнакою 1-й лікувальний факультет Національного медичного університету імені О. О. Богомольця. Була занесена до Золотої книги пошани університету.

З 2004 по 2006 рр. навчалась в інтернатурі за фахом «Акушерство та гінекологія» на кафедрі акушерства, гінекології та перинатології НМАПО імені П. Л. Шупика. Працює за сумісництвом лікарем акушером-гінекологом кабінету ендокринної гінекології відділення планування сім’ї та допоміжних репродуктивних технологій з кабінетом ендокринної гінекології Українського державного інституту репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика, а також на посаді лікаря акушера-гінеколога гінекологічного відділення КНП «КМПБ 1». Тема докторської дисертації “Репродуктивне здоров’я жінок з метаболічним синдромом”.

Відповідальний секретар Асоціації гінекологів-ендокринологів України. Координатор освітнього напрямку ВГО «Асоціація кольпоскопіі і цервікальної патології».