Google search

Архів спеціалізованих вчених рад із захисту дисертацій на здобуття ступеня доктора філософії за 2022 рік

• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.074 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Шостак Юлії Миколаївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.076 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Сусідко Олени Миколаївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.071 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Лещової Ольги Дмитрівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.070 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Голяновського Володимира Олеговича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.064 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Синицина Максима Миколайовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.075 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Зайченка Станіслава Петровича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.079 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Возіанова Олександра Сергійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина».
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.080 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Марцініва Володимира Володимировича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина (спеціалізація «Анестезіологія та інтенсивна терапія»)»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.078 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Білоконь Олега Вікторовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.077 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Бегларяна Степана Арутюновича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Педіатрія»

• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.081 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Опаріна Сергія Олександровича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222«Медицина (спеціалізація «Хірургія»)
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.082 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Теплої Ірини Валеріївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222«Медицина (спеціалізація «Акушерство та гінекологія»)
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.083 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Шульги Олександра Володимировича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222«Медицина (спеціалізація «Дитяча хірургія»)
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.084 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Деркача Андрія Дмитровича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222«Медицина (спеціалізація «Акушерство та гінекологія»)
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.085 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Завертиленка Дмитра Сергійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 Медицина (наукова спеціальність «Хірургія»)
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.086 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Зінченка Віктора Михайловича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 Медицина (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»)
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.087 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Костенка Володимира Васильовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 Медицина (наукова спеціальність «Нервові хвороби»)
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.088 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Мосендз Олени Володимирівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 Медицина (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»)
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.090 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Тисельського Володимира Володимировича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 Медицина (наукова спеціальність «Хірургія»)
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.091 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Пікуль Юлії Леонідівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»)
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.092 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Абдуллаєва Руслана Різван Огли на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 224 Технології медичної діагностики та лікування (наукова спеціальність «Променева діагностика та променева терапія»)


• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.093 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Крижевського Євгенія Євгенійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 Медицина (наукова спеціальність «Хірургія»)
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.094 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Мамедова Ілгара Галіб Огли на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 224 Технології медичної діагностики та лікування (наукова спеціальність «Променева діагностика та променева терапія»)
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.095 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Маруняка Степана Романовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 Медицина (наукова спеціальність «Анестезіологія та інтенсивна терапія»)
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.096 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Павлика Назара Степановича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 Медицина (наукова спеціальність «Кардіологія»)
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.097 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Патєя Петра Миколайовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 Медицина (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»)
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.098 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Скорейка Романа Сергійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 Медицина (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»)
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.099 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Мішури Зої Іванівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222«Медицина (наукова спеціальність «Хірургія»)
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.100 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Одінцової Тетяни Анатоліївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 Медицина (наукова спеціальність «Нервові хвороби»)
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.101 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Гурандо Андрія В’ячеславовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 224 Технології медичної діагностики та лікування (наукова спеціальність «Променева діагностика та променева терапія»)
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.102 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Добаріна Сергія Олександровича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 Медицина (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»)
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.103 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Дубинецької Вікторії Миколаївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 Медицина (наукова спеціальність «Нервові хвороби»)
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.105 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Миляновської Анни Олегівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 Медицина (наукова спеціальність «Хірургія»)
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.106 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Рубінштейн Анни Мойсеївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 Медицина (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія») 

 

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.074 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Шостак Юлії Миколаївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 16.12.21 № 1384 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Голяновський Олег Володимирович, завідувач кафедри акушерства і гінекології № 1 НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: +38067 7417768



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.074 прийняла 20 грудня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря акушера-гінеколога КНП «Київський міський пологовий будинок № 3» Шостак Юлії Миколаївни «Профілактика репродуктивних втрат у жінок із оперованими яєчниками  в анамнезі» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»).

Науковий керівник:  член-кореспондент НАМН України, доктор медичних наук, професор Вдовиченко Юрій Петрович, професор кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист дисертації планується: 14 січня 2022 року о 12 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія 32 (2-й поверх адміністративного корпусу).

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.076 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Сусідко Олени Миколаївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 16.12.21 № 1384 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Голяновський Олег Володимирович, завідувач кафедри акушерства і гінекології № 1 НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: +38067 7417768



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.076 прийняла 20 грудня 2021 року до розгляду дисертацію директора ТОВ «Медичний центр лікаря Ніколаєва» (м. Дніпро), за сумісництвом лікаря акушера-гінеколога Сусідко Олени Миколаївни «Профілактика перинатальної патології у жінок із багатоплідною вагітністю» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»).

Науковий керівник: член-кореспондент НАМН України, доктор медичних наук, професор Вдовиченко Юрій Петрович, професор кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист дисертації планується: 13 січня 2022 року о 12 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія 32 (2-й поверх адміністративного корпусу).

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.071 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Лещової Ольги Дмитрівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 16.12.21 № 1384 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Голяновський Олег Володимирович, завідувач кафедри акушерства і гінекології № 1 НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: +38067 7417768



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.071 прийняла 20 грудня 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика Лещової Ольги Дмитрівни «Профілактика невиношування вагітності та перинатальної патології в жінок після невдалих спроб допоміжних репродуктивних технологій» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»).

Науковий керівник: член-кореспондент НАМН України, доктор медичних наук, професор Вдовиченко Юрій Петрович, професор кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист дисертації планується: 14 січня 2022 року об 11 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія 32 (2-й поверх адміністративного корпусу).

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.070 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Голяновського Володимира Олеговича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 16.12.21 № 1384 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Савченко Сергій Євгенійович, професор кафедри акушерства, гінекології і репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: +38 067 5917561



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.070 прийняла 23 грудня 2021 року до розгляду дисертацію випускника аспірантури очної вечірньої форми навчання кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, лікаря акушера-гінеколога, завідувача пологовим відділенням з індивідуальними та сімейними пологовими залами та операційними Перинатального Центру м.Києва, Голяновського Володимира Олеговича «Оптимізація діагностики та профілактика затримки росту плода» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»).

Науковий керівник: член-кореспондент НАМН України, доктор медичних наук, професор Вдовиченко Юрій Петрович, професор кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист дисертації планується: 13 січня 2022 року об 11 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія 32 (2-й поверх адміністративного корпусу).

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.064 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Синицина Максима Миколайовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 02.12.21 № 1296 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. доцент Дзюба Дмитро Олександрович, доцент кафедри анестезіології та інтенсивної терапії НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: (050) 565 03 44



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.064 прийняла 29 грудня 2021 року до розгляду дисертацію випускника аспірантури кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Національного університету охорони здоров'я України імені П. Л. Шупика, лікар-анестезіолог центру анестезіології та інтенсивної терапії клінічної лікарні ²Феофанія² Державного управління справами Синицина Максима Миколайовича «Застосування пролонгованої паравертебральної анальгезії під ультразвуковим контролем для знеболення та профілактики хронічного больового синдрому у хворих після торакотомії» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина».

Науковий керівник: д. мед. н., професор Лоскутов Олег Анатолійович, завідувач кафедри анестезіології та інтенсивної терапіїї Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист дисертації планується: 08 лютого 2022 року о 12 годині, за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, МОЗ України.

Трансляція в режимі реального часу

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.075 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Зайченка Станіслава Петровича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 16.12.21 № 1384 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства(Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Лоскутов Олег Анатолійович, завідувач кафедри анестезіології та інтенсивної терапії НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: +38 (050) 983 02 70



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.075 прийняла 31 січня 2022 року до розгляду дисертацію лікаря-анестезіолога КНП «Київський міський центр репродуктивної та перинатальної медицини» місто Київ Зайченка Станіслава Петровича «Оптимізація анестезіологічного забезпечення лапароскопічної гістеректомії» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина».

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Ткаченко Руслан Опанасович, професор кафедри Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист дисертації планується: 31 січня 2022 року о 12 годині, за адресою: 04210, м. Київ, проспект Героїв Сталінграду 16, кафедра акушерства, гінекології та репродуктології.

Трансляція в режимі реального часу

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.079 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Возіанова Олександра Сергійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина».

Наказ МОН України від 28.12.2021 № 1446 «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства освіти і науки України»(Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н., професор Кушніренко Стелла Вікторівна, декан терапевтичного факультету НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.: +380667410423



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.079 прийняла 12 січня 2022 року до розгляду дисертацію аспіранта Возіанова Олександра Сергійовича «Вибір методу малоінвазивного лікування хворих на уретеролітіаз із урахуванням комплексу факторів ризику його неефективності» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Урологія»).

Науковий керівник:  д. мед. н., доцент Сагалевич Андрій Ігорович, доцент кафедри урології  Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика.

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист дисертації планується: 15 лютого 2022 року об 11 годині, за адресою: 04112, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Адміністративний корпус НУОЗ України імені П. Л. Шупика.

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.080 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Марцініва Володимира Володимировича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина (спеціалізація «Анестезіологія та інтенсивна терапія»)»

Наказ від 28.12.21 № 1446 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства(Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Тріщинська Марина Анаторіївна, професор кафедри анестезіології та інтенсивної терапії НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.: +38 (044) 518-41-57



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.080 прийняла 19 січня 2022 року до розгляду дисертацію аспіранта кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Національного університету охорони здоров'я України імені П. Л. Шупика Марцініва Володимира Володимировича «Застосування пекторальної блокади для оптимізації анестезіологічного забезпечення хірургії новоутворень молочної залози» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина».

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Лоскутов Олег Анатолійович, завідувач кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист дисертації планується: 08 лютого 2022 року о 10 годині, за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, МОЗ України.

Трансляція в режимі реального часу

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.078 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Білоконь Олега Вікторовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 28.12.21 № 1446 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства(Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Саволюк Сергій Іванович, завідувач кафедри хірургії та судинної хірургії НУОЗ України імені П. Л. Шупика.

електронна адреса: [email protected]

тел.: +38067-989-42-83



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.078 прийняла 24 січня 2022 року до розгляду дисертацію аспіранта кафедри торакальної хірургії та пульмонології Національного університету охорони здоров'я України імені П. Л. Шупика Білоконь Олега Вікторовича «Діагностика та хірургічне лікування пухлин легень у дітей» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина».

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Кравчук Борис Олексійович, кафедра торакальної хірургії та пульмонології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист дисертації планується: 11 лютого 2022 року о 12 годині, за адресою: Київ,
Україна 04112, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Трансляція в режимі реального часу

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.077 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Бегларяна Степана Арутюновича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Педіатрія»

Наказ від 02.12.21 № 1296 «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства освіти і науки України»

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н., доцент Шарікадзе Олена Вікторівна, доцент кафедри педіатрії № 1 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.: +38 050 587 94 28



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.077 прийняла 14 лютого 2022 року до розгляду дисертацію аспіранта очної вечірньої форми навчання кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, лікаря-педіатра, лікаря-імунолога дитячого Бегларяна Степана Арутюновича «Поетапний скринінг первинних імунодефіцитів у дітей з використанням інформаційних систем» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Педіатрія».

Науковий керівник:  д. мед. н. Чернишова Людмила Іванівна, Заслужений лікар України, професор кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика.

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист дисертації планується: 14 березня 2022 року о 13 годині, за адресою: 04209, Україна, м. Київ, вул. Богатирська, 30, аудиторія кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології НУОЗ України імені П. Л. Шупика (КНП «Київська міська дитяча клінічна лікарня №1»).

Трансляція в режимі реального часу

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)

 

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.081 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Опаріна Сергія Олександровича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (спеціалізація «Хірургія»)

Створена відповідно до наказу Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика № 1339 від 25.04.2022 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Опаріна Сергія Олександровича «Лікування виразкових гастродуоденальних кровотеч з використанням високочастотного біологічного електрозварювання» на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (спеціалізація «Хірургія»). Рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 20.04.2022 (протокол № 3).

Науковий керівник: Фелештинський Я. П., д.м.н., проф., завідувач кафедри хірургії та проктології.

Голова ради:

  1. Саволюк Сергій Іванович – доктор медичних наук, професор НУОЗ України імені П.Л. Шупика, завідувач кафедри хіругії та судинної хірургії;

Рецензенти:

  1. Біляєва Ольга Олександрівна - доктор медичних наук, професор кафедри загальної та невідкладної хірургії НУОЗ України імені П.Л. Шупика;
  2. Ватаманюк Володимир Федорович – кандидат медичних наук, доцент кафедри кафедри хірургії та проктології НУОЗ України імені П.Л. Шупика;

Опоненти:

  1. Колосович Ігор Володимирович - доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри хірургії №2, НМУ ім.О.О.Богомольця;
  2. Лаврик Андрій Семенович - доктор медичних наук, професор, головний науковий співробітник ДУ «Національний інститут хірургії та трансплантології імені О.О.Шалімова» НАМН України.


Захист дисертації відбудеться: 13 червня 2022 року о 12:00

Захист відбудеться за адресою: Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, МОЗ України, ауд. 401.

Дисертація                   файл підпису

Відгук опонента 1         файл підпису

Відгук опонента 2         файл підпису

Рецензія рецензента 1   файл підпису

Рецензія рецензента 2   файл підпису

Трансляція офіційного захисту

Рішення про присудження ступеня доктор філософії

Відеозапис трансляції захисту дисертації

 

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.082 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Теплої Ірини Валеріївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (спеціалізація «Акушерство та гінекологія»)

Створена відповідно до наказу Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика № 1339 від 25.04.2022, зі змінами, відповідно до наказу Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика № 1709 від 19.05.2022 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Теплої Ірини Валеріївни «Оптимізація ведення вагітності та пологів у жінок із різностатевими двійнями» на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (спеціалізація «Акушерство та гінекологія»). Рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 20.04.2022 (протокол № 3), від 18.05.2022 (протокол № 4).

Науковий керівник: Ткаченко А. В., д.м.н., доц., доцент кафедри акушерства та гінекології №1.

Голова ради:

  1. Голяновський Олег Володимировича, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри акушерства та гінекології №1 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика МОЗ України.

Рецензенти:

  1. Вдовиченко Сергій Юрійович, доктор медичних наук, доцент, доцент кафедри акушерства, гінекології та медицини плода Національного університету охорони здоров’я України імені  П. Л. Шупика МОЗ України;
  2. Чайка Кирило Володимирович, доктор медичних наук, професор, професор кафедри акушерства, гінекології та репродуктології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика МОЗ України.

Опоненти:

  1. Загородня Олександра Сергіївна, доктор медичних наук, доцент, доцент кафедри акущерства та гінекології №1 Національного медичного університету імені О.О.Богомольця МОЗ України;

  2. Заболотнов Віталій Олександрович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри «Сестринська справа» КВНЗ «Житомирський медичний інститут» Житомирської обласної ради.



Захист дисертації відбудеться: 30 червня 2022 року о 12.00.

Захист відбудеться за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, МОЗ України.

Дисертація                   файл підпису

Відгук опонента 1         файл підпису

Відгук опонента 2         файл підпису

Рецензія рецензента 1   файл підпису

Рецензія рецензента 2   файл підпису

Трансляція офіційного захисту

Рішення про присудження ступеня доктор філософії

Відеозапис захисту дисертації

 

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.083 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Шульги Олександра Володимировича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (спеціалізація «Дитяча хірургія»)

Створена відповідно до наказу Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика № 1339 від 25.04.2022 зі змінами, відповідно до наказу Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика № 2770 від 23.06.2022 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Шульги Олександра Володимировича «Комплексне лікування повздовжньої плоскостопості в дітей» на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (спеціалізація «Дитяча хірургія»). Рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 20.04.2022 (протокол № 3).

Науковий керівник: Данилов О.А., д.м.н., проф., професор кафедри дитячої хірургії.

Голова ради:

  1. Горбатюк Ольга Михайлівна – доктор медичних наук, професор НУОЗ України імені П. Л. Шупика, завідувач кафедри дитячої хірургії;

Рецензенти:

  1. Рибальченко Василь Федорович - доктор медичних наук, професор кафедри дитячої хірургії НУОЗ України імені П. Л. Шупика;
  2. Фелештинський Ярослав Петрович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри хірургії та проктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика.

Опоненти:

  1. Левицький Анатолій Федосійович - доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри дитячої хірургії 3-го медичного факультету НМУ імені О. О. Богомольця;
  2. Зима Андрій Миколайович - доктор медичних наук, старший науковий співробітник ДУ Інституту травматології і ортопедії НАМН України.


Захист дисертації відбудеться: 29 вересня 2022 року о 14:00

Захист відбудеться за адресою: Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, МОЗ України, ауд. 401.

Дисертація                   файл підпису    файл підпису

Відгук опонента 1         файл підпису

Відгук опонента 2       файл підпису

Рецензія рецензента 1   файл підпису

Рецензія рецензента 2  файл підпису в .pdf   в .asice

Трансляція офіційного захисту

Рішення про присудження ступеня доктор філософії

Відеозапис захисту дисертації

 

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.084 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Деркача Андрія Дмитровича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (спеціалізація «Акушерство та гінекологія»)

Створена відповідно до наказу Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика № 1709 від 19.05.2022 з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Деркача Андрія Дмитровича «Оптимізація тактики ведення вагітності та пологів при синдромі плацентарної дисфункції на фоні грипу» на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (спеціалізація «Акушерство та гінекологія»). Рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 18.05.2022 (протокол № 4).

Науковий керівник: Камінський В. В., академік НАМН України, д.м.н., проф., завідувач кафедри акушерства, гінекології та репродуктології УДІР НУОЗ України імені П. Л. Шупика.

Голова ради:

  1. Суханова Ауріка Альбертівна – доктор медичних наук, професор кафедри акушерства, гінекології і репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Рецензенти:

  1. Савченко Сергій Євгенійович, доктор медичних наук, професор кафедри акушерства, гінекології і репродуктології УДІР НУОЗ України імені П. Л. Шупика;
  2. Вітюк Алла Дмитрівна, доцент, доктора медичних наук, професор кафедри акушерства, гінекології та перинатології УДІР НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Опоненти:

  1. Булавенко Ольга Василівна, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри акушерства і гінекології №2 Вінницького національного медичний університет імені М. І. Пирогова;
  2. Загородня Олександра Сергіївна, доктора медичних наук, доцент Національний медичний університет імені О. О. Богомольця.


Захист дисертації відбудеться: 21 вересня 2022 року о 14:00

Захист відбудеться за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, МОЗ України.

 

Дисертація                   файл підпису

Відгук опонента 1         файл підпису

Відгук опонента 2         файл підпису

Рецензія рецензента 1   файл підпису

Рецензія рецензента 2   файл підпису

Трансляція офіційного захисту

Рішення про присудження ступеня доктор філософії

Відеозапис трансляції захисту дисертації

 

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.091 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Пікуль Юлії Леонідівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»)

Створена відповідно до наказу Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика № 2770 від 23.06.2022 (рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 22.06.2022 (протокол № 5)) з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Пікуль Юлії Леонідівни на тему «Оптимізація діагностики та лікування ургентних станів в гінекології з використанням ендоскопічних технологій» на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія», науковий керівник – д. мед.н. Вдовиченко Ю. П.; термін виконання 2017-2022 рр.) у складі:

Голова ради:

  1. Романенко Тамара Григорівна, доктор медичних наук (акушерство та гінекологія), професор, професор кафедри акушерства, гінекології і репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Рецензенти:

  1. Суханова Ауріка Альбертівна – доктор медичних наук, професор кафедри акушерства, гінекології і репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;
  2. Вітюк Алла Дмитрівна, доктор медичних наук, доцент, професор кафедри акушерства, гінекології та перинатології УДІР НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Опоненти:

  1. Заболотнов Віталій Олександрович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри «Сестринська справа» Житомирського медичного інституту Житомирської обласної ради;
  2. Литвак Олена Олегівна, доктор медичних наук, старший науковий співробітник, провідний науковий співробітник наукового відділу малоінвазивної хірургії ДНУ «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» ДУС.


Захист дисертації відбудеться: 16 вересня 2022 об 12.00.

Захист відбудеться за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, МОЗ України.

 

Дисертація                   файл підпису

Відгук опонента 1         файл підпису

Відгук опонента 2         файл підпису

Рецензія рецензента 1   файл підпису

Рецензія рецензента 2   файл підпису

Трансляція офіційного захисту (підключення до конференції Zoom). Ідентифікатор конференції: 862 2232 5143. Код доступу: 8kpUb9

Рішення про присудження ступеня доктор філософії

Відеозапис трансляції відеозапису

 

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.088 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Мосендз Олени Володимирівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»)

Створена відповідно до наказу Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика № 2770 від 23.06.2022 (рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 22.06.2022 (протокол № 5)) з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Мосендз Олени Володимирівни на тему «Оптимізація тактики ведення дуже ранніх передчасних пологів» на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія», науковий керівник – д. мед.н. Вдовиченко Ю. П.; термін виконання 2017-2022 рр.) у складі:  

Голова ради:

  1. Романенко Тамара Григорівна, доктор медичних наук, професор, професор кафедри акушерства, гінекології і репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Рецензенти:

  1. Суханова Ауріка Альбертівна – доктор медичних наук, професор кафедри акушерства, гінекології і репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;
  2. Вітюк Алла Дмитрівна, доктор медичних наук, доцент, професор кафедри акушерства, гінекології та перинатології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Опоненти:

  1. Заболотнов Віталій Олександрович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри «Сестринська справа» Житомирського медичного інституту Житомирської обласної ради;
  2. Литвак Олена Олегівна, доктор медичних наук, старший науковий співробітник, провідний науковий співробітник наукового відділу малоінвазивної хірургії ДНУ «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» ДУС.


Захист дисертації відбудеться: 16 вересня 2022 об 10.00.

Захист відбудеться за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, МОЗ України.

 

Дисертація                   файл підпису

Відгук опонента 1         файл підпису

Відгук опонента 2         файл підпису

Рецензія рецензента 1   файл підпису

Рецензія рецензента 2   файл підпису

Трансляція офіційного захисту

Рішення про присудження ступеня доктор філософії

Відеозапис трансляції захисту

 

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.090 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Тисельського Володимира Володимировича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Хірургія»)

Створена відповідно до наказу Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика № 2770 від 23.06.2022 (рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 22.06.2022 (протокол № 5))з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Тисельського Володимира Володимировича «Оптимізація хірургічної тактики лікування метаплазій стравоходу в поєднанні з грижами стравохідного отвору діафрагми» на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Хірургія», науковий керівник – д. мед.н. Кебкало А. Б.; термін виконання 2017-2022 рр.) у складі:

Голова ради:

  1. Фелештинський Ярослав Петрович – доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри хірургії та проктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Рецензенти:

  1. Саволюк Сергій Іванович – доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри хірургії та судинної хірургії НУОЗ України імені П. Л. Шупика;
  2. Ватаманюк Володимир Федорович, кандидат медичних наук, доцент, доцент кафедри хірургії і проктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Опоненти:

  1. Лісний Іван Іванович - доктор медичних наук, професор, завідувач науково-дослідного відділення анестезіології та інтенсивної терапії, Національний інститут раку, МОЗ України;
  2. Кравець Олександр Валерійович - кандидат медичних наук, доцент, доцент кафедри хірургії, травматології, ортопедії та фтизіатрії Сумського державного університету.


Захист дисертації відбудеться:  26 вересня 2022 року о 12.00.

Захист відбудеться за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, МОЗ України.

 

Дисертація                   файл підпису

Відгук опонента 1         файл підпису

Відгук опонента 2         файл підпису

Рецензія рецензента 1   файл підпису

Рецензія рецензента 2   файл підпису

Трансляція офіційного захисту

Рішення про присудження ступеня доктор філософії

Відеозапис трансляції захисту

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.087 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Костенка Володимира Васильовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Нервові хвороби»)

Створена відповідно до наказу Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика № 2770 від 23.06.2022 (рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 22.06.2022 (протокол № 5)) правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Костенка Володимира Васильовича «Особливості диференціальної діагностики, перебігу та визначення важливості немоторних симптомів при хворобі рухового нейрона» на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Нервові хвороби», науковий керівник – д. мед.н. Головченко Ю. І.; термін виконання 2018-2022 рр.) у складі:

Голова ради:

  1. Тріщинська Марина Анатоліївна – доктор медичних наук, професор, професор кафедри анестезіології та інтенсивної терапії НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Рецензенти:

  1. Насонова Тетяна Іванівна, доктор медичних наук, професор кафедри неврології № 1 НУОЗ України імені П. Л. Шупика;
  2. Глоба Марина Василівна, доктор медичних наук, старший дослідник, доцент кафедри радіології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Опоненти:

  1. Копчак Оксана Олегівна, доктор медичних наук, старший дослідник, завідувач кафедри неврології, психіатрії та фізичної реабілітації ПВНЗ «Київського медичного університету»;
  2. Дельва Михайло Юрійович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри нервових хвороб з нейрохірургією та медичною генетикою Полтавського державного медичного університету.


Захист дисертації відбудеться: 28 вересня 2022 об 11:00

Захист відбудеться за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, МОЗ України.

Дисертація                   файл підпису

Відгук опонента 1        файл підпису

Відгук опонента 2         файл підпису

Рецензія рецензента 1  файл підпису в .xml в .pdf

Рецензія рецензента 2   файл підпису

Трансляція офіційного захисту

Рішення про присудження ступеня доктор філософії

Відеозапис трансляції захисту

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.085 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Завертиленка Дмитра Сергійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина»  (наукова спеціальність «Хірургія»)

Створена відповідно до наказу Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика № 2770 від 23.06.2022 (рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 22.06.2022 (протокол № 5)) з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Завертиленка Дмитра Сергійовича «Лапароскопічна гастроплікація в хірургічному лікуванні метаболічного синдрому» на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Хірургія», науковий керівник – д. мед.н. Саволюк С. І.; термін виконання 2018-2022 рр.) у складі:

Голова ради:

  1. Фелештинський Ярослав Петрович – доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри хірургії та проктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Рецензенти:

  1. Жернов Олександр Андрійович, доктора медичних наук, професор, професор кафедри комбустіології та пластичної хірургії НУОЗ України імені П. Л. Шупика;
  2. Войтів Ярослав Юрійович, кандидат медичних наук, доцент кафедри хірургії та трансплантології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Опоненти:

  1. Сидюк Андрій Володимирович, доктор медичних наук, професор, заступник директора з онкології НІХТ імені О. О. Шалімова НАМН України;
  2. Перехрестенко Олександр Васильович, доктор медичних наук, старший дослідник, заступник директора з наукової роботи ДНУ "Центр інноваційних медичних технологій НАН України".


Захист дисертації відбудеться: 05 вересня 2022 року о 12.00.

Захист відбудеться за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, МОЗ України.

 

Дисертація                   файл підпису

Відгук опонента 1         файл підпису

Відгук опонента 2         файл підпису

Рецензія рецензента 1   файл підпису

Рецензія рецензента 2   файл підпису

Трансляція офіційного захисту

Рішення про присудження ступеня доктор філософії

Відеозапис трансляції захисту дисертації

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.086 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Зінченка Віктора Михайловича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»)

Створена відповідно до наказу Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика № 2770 від 23.06.2022 (рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 22.06.2022 (протокол № 5)) з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Зінченка Віктора Михайловича «Синдром полікістозних яєчників у дівчат-підлітків пубертатного періоду: діагностика та тактика лікування» на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія», науковий керівник – д. мед.н. Вдовиченко Ю. П.; термін виконання 2017-2022 рр.) у складі:

Голова ради:

  1. Романенко Тамара Григорівна, доктор медичних наук, професор, професор кафедри акушерства, гінекології і репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Рецензенти:

  1. Суханова Ауріка Альбертівна – доктор медичних наук, професор кафедри акушерства, гінекології і репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;
  2. Вітюк Алла Дмитрівна, доктор медичних наук, доцент, професор кафедри акушерства, гінекології та перинатології УДІР НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Опоненти:

  1. Заболотнов Віталій Олександрович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри «Сестринська справа» Житомирського медичного інституту Житомирської обласної ради;
  2. Литвак Олена Олегівна, доктор медичних наук, старший дослідник, провідний науковий співробітник наукового відділу малоінвазивної хірургії ДНУ «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» ДУС.


Захист дисертації відбудеться: 16 вересня 2022 об 11.00.

Захист відбудеться за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, МОЗ України.

 

Дисертація                   файл підпису

Відгук опонента 1         файл підпису

Відгук опонента 2         файл підпису

Рецензія рецензента 1   файл підпису

Рецензія рецензента 2  файл підпису

Трансляція офіційного захисту (підключення до конференції Zoom). Ідентифікатор конференції: 816 6020 2599. Код доступу: 8F7P7q

Рішення про присудження ступеня доктор філософії

Відеозапис трансляції захисту дисертації

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.092 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Абдуллаєва Руслана Різван огли на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 224 "Технології медичної діагностики та лікування" (наукова спеціальність «Променева діагностика та променева терапія»)

Створена відповідно до наказу Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика № 3611 від 21.09.2022 (рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 21.09.2022 (протокол № 5)) з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Абдуллаєва Руслана Різван огли на тему «Особливості вертебробазилярної гемодинаміки при патології шийного відділу хребта у молодих осіб» на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю  224 "Технології медичної діагностики та лікування" (наукова спеціальність «Променева діагностика та променева терапія»), наукові керівники – д. мед.н., проф. Вороньжев І. О., завідувач кафедри рентгенології та радіології ХМАПО, д. мед.н., доц. Король П. О., завідувач кафедри ядерної медицини, радіаційної онкології та радіаційної безпеки Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика; термін виконання 2018-2022 рр. у складі:

Голова ради:

1) Щербіна Олег Володимирович – доктор медичних наук, професор, професор кафедри ядерної медицини, радіаційної онкології та радіаційної безпеки НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Рецензенти:

2) Козаренко Тетяна Маратівна, доктор медичних наук, професор, професор кафедри радіології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

3) Коломійченко Юрій Анатолійович, кандидат медичних наук, доцент, доцент кафедри рентгенології та радіології ХМАПО;

Опоненти:

4) Головко Тетяна Сергіївна, доктор медичних наук, професор, завідувач науково-дослідного відділення променевої діагностики Національного інституту раку;

5) Кулікова Фаїна Йосипівна, доктор медичних наук, професор, професор кафедри клінічних дисциплін ПЗВО "Дніпровський інститут медицини та громадського здоров'я".



Захист дисертації відбудеться: 11 листопада 2022 р. об 11:00

Захист відбудеться за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України
імені П. Л. Шупика, МОЗ України.

 

Дисертація                    файл підпису

Відгук опонента 1        файл підпису  .asice    .pdf

Відгук опонента 2         файл підпису в .pdf

Рецензія рецензента 1   файл підпису 

Рецензія рецензента 2  файл підпису .pdf  .p7s

Трансляція офіційного захисту

Рішення про присудження ступеня доктор філософії

Відеозапис захисту дисертації

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.093 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Крижевського Євгенія Євгенійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Хірургія»)

Створена відповідно до наказу Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика № 3611 від 21.09.2022 (рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 21.09.2022 (протокол № 5)) з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Крижевського Євгенія Євгенійовича на тему «Обґрунтування комплексного лікування та порівняльна оцінка ефективності різних методів місцевого лікування синдрому діабетичної стопи» на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Хірургія», науковий керівник – д. мед.н. Біляєва О. О. (термін виконання 2018-2022 рр.) у складі:

Голова ради:

1) Саволюк Сергій Іванович – доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри хірургії та судинної хірургії НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Рецензенти:

2) Сморжевський Валентин Йосипович, доктор медичних наук, професор, професор кафедри хірургії і трансплантології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

3) Ватаманюк Володимир Федорович, кандидат медичних наук, доцент, доцент кафедри хірургії і проктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Опоненти:

4) Заруцький Ярослав Леонідович, доктор медичних наук, професор, професор кафедри військової хірургії Української військово-медичної академії;

5) Шапринський Володимир Олександрович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри хірургії №1 Вінницького національного медичного університету імені М. І. Пирогова.



Захист дисертації відбудеться: 12 листопада 2022 р. о 12:00

Захист відбудеться за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, МОЗ України.

 

Дисертація                    файл підпису

Відгук опонента 1        файл підпису  .asice    .pdf

Відгук опонента 2        файл підпису

Рецензія рецензента 1   файл підпису

Рецензія рецензента 2   файл підпису

Трансляція офіційного захисту

Рішення про присудження ступеня доктор філософії

Відеозапис захисту дисертації

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.094 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Мамедова Ілгара Галіб Огли на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 224 "Технології медичної діагностики та лікування" (наукова спеціальність «Променева діагностика та променева терапія»)

Створена відповідно до наказу Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика № 3611 від 21.09.2022 (рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 21.09.2022 (протокол № 5)) з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Мамедова Ілгара Галіб Огли на тему «Ультразвукова діагностика дегенеративних змін міжхребцевих дисків поперекового відділу хребта в осіб підліткового та юнацького віку» на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 224 Технології медичної діагностики та лікування (наукова спеціальність «Променева діагностика та променева терапія»); термін виконання 2018-2022 рр.), наукові керівники – д. мед.н., проф. Абдуллаєв Різван Ягубович, завідувач кафедри ультразвукової та функціональної діагностики ХМАПО, д. мед.н., проф. Щербіна Олег Володимирович, професор кафедри ядерної медицини, радіаційної онкології та радіаційної безпеки НУОЗ України імені П.Л. Шупика у складі:

Голова ради:

1) Король Павло Олександрович – доктор медичних наук, доцент, завідувач кафедри ядерної медицини, радіаційної онкології та радіаційної безпеки НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Рецензенти:

2) Козаренко Тетяна Маратівна, доктор медичних наук, професор, професор кафедри радіології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

3) Вороньжев Ігор Олександрович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри рентгенології та радіології ХМАПО;

Опоненти:

4) Головко Тетяна Сергіївна, доктор медичних наук, професор, завідувач науково-дослідного відділення променевої діагностики Національного інституту раку;

5) Кулікова Фаїна Йосипівна, доктор медичних наук, професор, професор кафедри клінічних дисциплін ПЗВО "Дніпровський інститут медицини та громадського здоров'я".


Захист дисертації відбудеться: 11 листопада 2022 р. о 13:00

Захист відбудеться за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, МОЗ України.

 

Дисертація                     файл підпису

Відгук опонента 1        файл підпису  .asice  .pdf

Відгук опонента 2        файл підпису в .pdf

Рецензія рецензента 1   файл підпису

Рецензія рецензента 2  файл підпису pdf    p7s

Трансляція офіційного захисту

Рішення про присудження ступеня доктор філософії

Відеозапис захисту дисертації

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.095 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Маруняка Степана Романовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Анестезіологія та інтенсивна терапія»)

Створена відповідно до наказу Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика № 3611 від 21.09.2022 (рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 21.09.2022 (протокол № 5)) з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Маруняка Степана Романовича на тему «Вибір оптимальної схеми анестезіологічного забезпечення та рівня гіпотермії у пацієнтів з ішемічною хворобою серця при аортокоронарному шунтуванні в умовах штучного кровообігу» на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Анестезіологія та інтенсивна терапія»); термін виконання 2018-2022 рр., науковий керівник – д. мед.н. Малиш І. Р. у складі:

Голова ради:

1) Галушко Олександр Анатолійович – доктор медичних наук, професор, професор кафедри сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Рецензенти:

2) Дзюба Дмитро Олександрович, доктор медичних наук, професор кафедри анестезіології та інтенсивної терапії НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

3) Марков Юрій Іванович, кандидат медичних наук, доцент кафедри анестезіології та інтенсивної терапії НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Опоненти:

4) Лісний Іван Іванович, доктор медичних наук, професор, завідувач науково-дослідного відділення анестезіології та інтенсивної терапії Національного інституту раку;

5) Черній Володимир Ілліч, доктор медичних наук, професор, член-кор. НАМН України, головний науковий співробітник наукового відділу малоінвазивної хірургії Державної наукової установи «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» Державного управління справами


Захист дисертації відбудеться: 31 жовтня 2022 р. о 12:00

Захист відбудеться за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, МОЗ України.

 

Дисертація                    файл підпису    .p7s     .pdf

Відгук опонента 1        файл підпису     .asice    .pdf

Відгук опонента 2        файл підпису     .asice    .pdf

Рецензія рецензента 1  файл підпису   .p7s    .pdf

Рецензія рецензента 2  файл підпису   .asice    .pdf

Трансляція офіційного захисту

Рішення про присудження ступеня доктор філософії

Відеозапис захисту дисертації

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.096 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Павлика Назара Степановича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Кардіологія»)

Створена відповідно до наказу Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика № 3611 від 21.09.2022 (рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 21.09.2022 (протокол № 5)) з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Павлика Назара Степновича на тему «Клініко-функціональні характеристики та прогностичне значення безсимптомної фібриляції передсердь» на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Кардіологія», науковий керівник – д. мед.н. Жарінов О. Й.; термін виконання 2018-2022 рр.) у складі:

Голова ради:

1) Маньковський Борис Микитович, доктор медичних наук, професор, чл.-кор. НАМН України, завідувач кафедри діабетології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Рецензенти:

2) Долженко Марина Миколаївна, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри кардіології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

3) Вітовський Ростислав Мирославович, доктор медичних наук, професор кафедри хірургії серця і магістральних судин НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Опоненти:

4) Іванов Валерій Павлович – доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри внутрішньої медицини №3 Вінницького анціонального медичного університету імені М. І. Пирогова;

5) Скибчик Василь Антонович - доктор медичних наук, професор кафедри сімейної медицини ФПДО Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.


Захист дисертації відбудеться: 29 листопада 2022 о 10.00.

Захист відбудеться за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, МОЗ України (онлайн).

 

Дисертація                     файл підпису

Відгук опонента 1         файл підпису

Відгук опонента 2         файл підпису

Рецензія рецензента 1   файл підпису

Рецензія рецензента 2  файл підпису

Трансляція офіційного захисту (підключення до конференції Zoom). Ідентифікатор конференції: 859 4809 1030. Код доступу: 304726

Рішення про присудження ступеня доктор філософії

Відеозапис захисту дисертації

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.097 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Патєя Петра Миколайовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»)

Створена відповідно до наказу Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика № 3611 від 21.09.2022 (рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 21.09.2022 (протокол № 5)) з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Патєя Петра Миколайовича на тему «Диференційований підхід до діагностики та лікування різних форм апоплексії яєчника» на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія», науковий керівник – д. мед.н. Вдовиченко Ю. П.; термін виконання 20197-2022 рр.) у складі:

Голова ради:

1) Романенко Тамара Григорівна, доктор медичних наук (акушерство та гінекологія), професор, професор кафедри акушерства і гінекології № 1 – доктор медичних наук, професор кафедри акушерства, гінекології і репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Рецензенти:

2) Суханова Ауріка Альбертівна – доктор медичних наук (акушерство та гінекологія), професор кафедри акушерства, гінекології і репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

3) Вітюк Алла Дмитрівна, доктор медичних наук (акушерство та гінекологія), доцент, професор кафедри акушерства, гінекології та перинатології УДІР НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Опоненти:

4) Заболотнов Віталій Олександрович, доктор медичних наук (акушерство та гінекологія), професор, завідувач кафедри «Сестринська справа» Житомирського медичного інституту Житомирської обласної ради;

5) Литвак Олена Олегівна, доктор медичних наук (акушерство та гінекологія), старший науковий співробітник, провідний науковий співробітник наукового відділу малоінвазивної хірургії ДНУ «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» ДУС.


Захист дисертації відбудеться: 02 грудня 2022 о 10.00.

Захист відбудеться за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, МОЗ України.

 

Дисертація                     файл підпису .pdf

Відгук опонента 1         файл підпису

Відгук опонента 2         файл підпису

Рецензія рецензента 1   файл підпису

Рецензія рецензента 2   файл підпису

Трансляція офіційного захисту

Рішення про присудження ступеня доктор філософії

Відеозапис трансляції захисту дисертації

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.098 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Скорейка Романа Сергійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»)

Створена відповідно до наказу Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика № 3611 від 21.09.2022 (рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 21.09.2022 (протокол № 5)) з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Скорейка Романа Сергійовича на тему «Порушення менструальної функції у жінок раннього репродуктивного віку з ожирінням: прогнозування та тактика лікування» на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія», науковий керівник – д. мед.н. Вдовиченко Ю. П.; термін виконання 2019-2022 рр.) у складі:

Голова ради:

1) Романенко Тамара Григорівна, доктор медичних наук (акушерство та гінекологія), професор, професор кафедри акушерства і гінекології № 1 – доктор медичних наук, професор кафедри акушерства, гінекології і репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Рецензенти:

2) Суханова Ауріка Альбертівна – доктор медичних наук (акушерство та гінекологія), професор кафедри акушерства, гінекології і репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

3) Вітюк Алла Дмитрівна, доктор медичних наук (акушерство та гінекологія), доцент, професор кафедри акушерства, гінекології та перинатології УДІР НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Опоненти:

4) Заболотнов Віталій Олександрович, доктор медичних наук (акушерство та гінекологія), професор, завідувач кафедри «Сестринська справа» Житомирського медичного інституту Житомирської обласної ради;

5) Литвак Олена Олегівна, доктор медичних наук (акушерство та гінекологія), старший науковий співробітник, провідний науковий співробітник наукового відділу малоінвазивної хірургії ДНУ «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» ДУС


Захист дисертації відбудеться: 02 грудня 2022 об 11.00

Захист відбудеться за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, МОЗ України.

 

Дисертація                     файл підпису

Відгук опонента 1        файл підпису

Відгук опонента 2        файл підпису

Рецензія рецензента 1  файл підпису

Рецензія рецензента 2   файл підпису

Трансляція офіційного захисту

Рішення про присудження ступеня доктор філософії

Відеозапис трансляції захисту дисертації

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.099 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Мішури Зої Іванівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Хірургія»)

Створена відповідно до наказу Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика № 3611 від 21.10.2022 (рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 19.10.2022 (протокол № 6)) з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Мішури Зої Іванівни «Обґрунтування хірургічного лікування параректальних нориць з використанням колагено-фібринової клейової композиції» на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Хірургія», науковий керівник – д. мед.н. Фелештинський Я. П.; термін виконання 2018-2022 рр.) у складі:

Науковий керівник: Фелештинський Я. П., доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри хірургії та проктології.

Голова ради:

1) Саволюк Сергій Іванович – доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри хірургії та судинної хірургії НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Рецензенти:

2) Біляєва Ольга Олександрівна, доктор медичних наук, професор, професор кафедри загальної та невідкладної хірургії НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

3) Ватаманюк Володимир Федорович, кандидат медичних наук, доцент, доцент кафедри хірургії і проктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Опоненти:

4) Іоффе Олександр Юлійович д.мед.н., професор, завідувач кафедри загальної хірургії №2 Національного медичного університету ім.О.О.Богомольця;

5) Лаврик Андрій Семенович - доктор медичних наук, професор, головний науковий співробітник ДУ «Національний інститут хірургії та трансплантології імені О.О. Шалімова» НАМН України.


Захист дисертації відбудеться: 19 грудня 2022 р. о 12:00.

Захист відбудеться за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, МОЗ України.

Анотація

Дисертація                     файл підпису

Відгук опонента 1

Відгук опонента 2         файл підпису pdf

Рецензія рецензента 1  файл підпису pdf p7s

Рецензія рецензента 2  файл підпису asice

Трансляція офіційного захисту

Відеозапис захисту

Рішення про присудження ступеня доктор філософії

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.100 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Одінцової Тетяни Анатоліївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Нервові хвороби»)

Створена відповідно до наказу Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика № 3611 від 21.10.2022 (рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 19.10.2022 (протокол № 6)) з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Одінцової Тетяни Анатоліївни на тему «Особливості когнітивних та психоемоційних розладів у хворих на розсіяний склероз» на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Нервові хвороби», наукові керівники – д.мед.н. Копчак О. О., завідувачка кафедрою неврології, психіатрії та фізичної реабілітації ПВНЗ «Київський медичний університет»; д. мед.н. професор кафедри анестезіології та інтенсивної терапії НУОЗ України імені П.Л. Шупика Тріщинська М. А.; термін виконання 2018-2022 рр.) у складі:

Голова ради:

1) Головченко Юрій Іванович – доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри неврології №1 НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Рецензенти:

2) Насонова Тетяна Іванівна, доктор медичних наук, професор кафедри неврології № 1 НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

3) Коваленко Ольга Євгеніївна, доктор медичних наук, професор кафедри сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Опоненти:

4) Дельва Михайло Юрійович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри нервових хвороб Полтавського державного медичного університету;

5) Міщенко Тамара Сергіївна, доктор медичних наук, професор, завідувачка кафедри неврології, психіатрії, наркології та медичної психології Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.


Захист дисертації відбудеться: 29 листопада 2022 р. об 11:00.

Захист відбудеться за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, МОЗ України.

Анотація

Дисертація                     файл підпису

Відгук опонента 1         файл підпису

Відгук опонента 2       файл підпису .asice   .pdf

Рецензія рецензента 1   файл підпису

Рецензія рецензента 2   файл підпису

Трансляція офіційного захисту

Відеозапис захисту

Рішення про присудження ступеня доктор філософії

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.101 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Гурандо Андрія В’ячеславовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 224 «Технології медичної діагностики та лікування» (наукова спеціальність «Променева діагностика та променева терапія»)

Створена відповідно рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 16.11.2022 (протокол № 8) з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Гурандо Андрія В`ячеславовича на тему «Цифровий томосинтез грудних залоз в диференційній діагностиці асиметрій та деформацій їх архітектоніки» на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 224 «Технології медичної діагностики та лікування» (наукова спеціальність «Променева діагностика та променева терапія», науковий керівник – доктор медичних наук, професор Бабкіна Т.М., завідуюча кафедрою радіології НУОЗ України імені П. Л. Шупика; термін виконання 2018-2022 рр.) у складі:

Голова ради:

1) Король Павло Олександрович – доктор медичних наук, доцент, завідуючий кафедрою ядерної медицини, радіаційної онкології та радіаційної безпеки НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Рецензент:

2) Щербіна Олег Володимирович, доктор медичних наук, професор, професор кафедри ядерної медицини, радіаційної онкології та радіаційної безпеки НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Опоненти:

3) Макеєв Сергій Сергійович, доктор медичних наук, старший науковий співробітник, завідуючий відділенням радіонуклідної діагностики ДУ «Інститут нейрохірургії імені академіка А.П. Ромоданова НАМН України»;

4) Іванкова Валентина Степанівна, доктор медичних наук, професор, завідуюча науково-дослідним відділенням радіаційної онкології Національного інституту раку МОЗ України;

5) Федьків Світлана Володимирівна, доктор медичних наук, завідуюча відділом променевої діагностики ДУ «Національний інститут
серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова НАМН України».


Захист дисертації відбудеться: 27 грудня 2022 об 11.00

Захист відбудеться за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України
імені П. Л. Шупика

Анотація

Дисертація                  файл підпису в pdf   в p7s

Відгук опонента 1         файл підпису в pdf в  p7s

Відгук опонента 2         файл підпису в pdf в  p7s

Відгук опонента 3         файл підпису в pdf в  xml

Рецензія рецензента 1   файл підпису p7s

Трансляція офіційного захисту

Відеозапис захисту

Рішення про присудження ступеня доктор філософії

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.102 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Добаріна Сергія Олександровича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»)

Створена відповідно до рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 16.11.2022 (протокол № 8) з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Добаріна Сергія Олександровича на тему «Плацентарна дисфункція при різній патології пуповини: діагностика і тактика ведення» на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія», науковий керівник – д. мед. н. Вдовиченко Ю. П., професор кафедри акушерства, гінекології та перинатології НУОЗ України імені П. Л. Шупика) у складі:

Голова ради:

1) Романенко Тамара Григорівна – доктор медичних наук, професор, професор кафедри акушерства і гінекології № 1 НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Рецензенти:

2) Суханова Ауріка Альбертівна, доктор медичних наук, професор, професор кафедри акушерства, гінекології і репродуктології; НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

3) Вітюк Алла Дмитрівна, доктор медичних наук, професор, професор кафедри акушерства, гінекології та перинатології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Опоненти:

4) Заболотнов Віталій Олександрович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри «Сестринська справа» КВНЗ «Житомирський медичний інститут» Житомирської обласної ради;

5) Литвак Олена Олегівна, доктор медичних наук, професор, старший науковий співробітник., провідний науковий співробітник наукового відділу малоінвазивної хірургії ДНУ «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» ДУС.


Захист дисертації відбудеться: 13 січня 2023 р. о 10:00

Захист відбудеться за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація

Дисертація                  файл підпису  pdf   p7s

Відгук опонента 1         файл підпису asice pdf

Відгук опонента 2        файл підпису

Рецензія рецензента 1   файл підпису

Рецензія рецензента 2  файл підпису p7s

Трансляція офіційного захисту

Відеозапис захисту

Рішення про присудження ступеня доктор філософії

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.103 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Дубинецької Вікторії Миколаївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Нервові хвороби»)

 

Створена відповідно до рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 16.11.2022 (протокол № 8) з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Дубинецької Вікторії Миколаївни на тему «Клінічні та електрофізіологічні особливості діабетичної полінейропатії з урахуванням гастроентерологічної та кардіоваскулярної коморбідності» на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Нервові хвороби», наукові керівники – д. мед. н. Чуприна Г. М., професор кафедри неврології і рефлексотерапії; термін виконання 2018-2022 рр.) у складі:

Голова ради:

1) Волосовець Антон Олександрович – доктор медичних наук, доцент, завідувач кафедри медицини невідкладних станів НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Рецензенти:

2) Тріщинська Марина Анатоліївна, доктор медичних наук, професор кафедри анестезіології та інтенсивної терапії НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

3) Насонова Тетяна Іванівна, доктор медичних наук, професор кафедри неврології № 1 НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Опоненти:

4) Гриб Вікторія Анатоліївна, доктор медичних наук, професор, завідувачка кафедри неврології та нейрохірургії Івано-Франківського національного медичного університету;

5) Шкробот Світлана Іванівна, доктор медичних наук, професор, завідувачка кафедри неврології Тернопільського національного медичного університету імені І.Я. Горбачевського МОЗ України.


Захист дисертації відбудеться: 20 грудня 2022 р. о 10.00.

Захист відбудеться за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, МОЗ України.

Анотація

Дисертація                  файл підпису  pdf

Відгук опонента 1         файл підпису pdf

Відгук опонента 2         файл підпису pdf

Рецензія рецензента 1   файл підпису asice

Рецензія рецензента 2   файл підпису pdf

Трансляція офіційного захисту

Відеозапис захисту

Рішення про присудження ступеня доктор філософії

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.105 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Миляновської Анни Олегівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина»  (наукова спеціальність «Хірургія»)

Створена відповідно до рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 16.11.2022 (протокол № 8) з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Миляновської Анни Олегівни на тему «Оптимізація діагностики та комплексного хірургічного лікування хвороби Крона» на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Хірургія», науковий керівник – д.мед.н. Фелештинський Я. П., завідувач кафедри хірургії і проктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика; термін виконання 2018-2022 рр.) у складі:

Голова ради:

1) Саволюк Сергій Іванович – доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри хірургії та судинної хірургії НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Рецензенти:

2) Сорокін Богдан Вікторович, доктор медичних наук, професор, професор кафедри онкології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

3) Ватаманюк Володимир Федорович, кандидат медичних наук, доцент, доцент кафедри хірургії і проктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Опоненти:

4) Лаврик Андрій Семенович, доктор медичних наук, професор, головний науковий співробітник ДУ «Національний інститут хірургії та трансплантології імені О.О. Шалімова» НАМН України;

5) Іоффе Олександр Юлійович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри загальної хірургії №2 Національного медичного університету ім. О. О. Богомольця.


Захист дисертації відбудеться: 19 грудня 2022 р. о 10:00

Захист відбудеться за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, МОЗ України.

Анотація

Дисертація                  файл підпису

Відгук опонента 1        файл підпису

Відгук опонента 2        файл підпису .asice  .pdf

Рецензія рецензента 1   файл підпису

Рецензія рецензента 2   файл підпису

Трансляція офіційного захисту

Відеозапис захисту

Рішення про присудження ступеня доктор філософії

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.106 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Рубінштейн Анни Мойсеївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 22 «Охорона здоров’я» за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія») 

Створена відповідно до рішення вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика від 16.11.2022 (протокол № 8) з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Рубінштейн Анни Мойсеївни на тему «Прогнозування і профілактика акушерських та перинатальних ускладнень у жінок пізнього репродуктивного віку після допоміжних репродуктивних технологій» на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 222 «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія», науковий керівник – д.мед.н. Голяновський О.В., завідувач кафедри акушерства та гінекології №1 НУОЗ України імені П. Л. Шупика; термін виконання 2018-2022 рр.) у складі:

Голова ради:

1) Суслікова Лідія Вікторівна  – доктор медичних наук, професор, директор Українського державного інституту репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Рецензенти:

2) Вдовиченко Сергій Юрійович, доктор медичних наук, професор, професор кафедри акушерства, гінекології та медицини плода НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

3) Чайка Кирило Володимирович, доктор медичних наук, професор, професор кафедри акушерства, гінекології та репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика;

Опоненти:

4) Заболотнов Віталій Олександрович, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри "Сестринська справа" Житомирського медичного інституту Житомирської обласної ради;

5) Диндар Олена Анатоліївна, доктор медичних наук, професор, професор кафедри акушерства та гінекології № 3 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.


Захист дисертації відбудеться: 22 грудня 2022 о 10.00.

Захист відбудеться за адресою: 04112 Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, МОЗ України.

Анотація

Дисертація                  файл підпису  pdf

Відгук опонента 1         файл підпису

Відгук опонента 2         файл підпису p7s

Рецензія рецензента 1   файл підпису

Рецензія рецензента 2   файл підпису asice

Трансляція офіційного захисту

Відеозапис захисту

Рішення про присудження ступеня доктор філософії