Google search

Архів спеціалізованих вчених рад із захисту дисертацій на здобуття ступеня доктора філософії за 2021 рік

• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.007 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Бурдея Артема Вячеславовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.008 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Горголя Костянтина Олеговича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Стоматологія»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.009 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Дорогої Олени Петрівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.010 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Виваля Миколи Богдановича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.011 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Бойко Аліни Володимирівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.012 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Бондарук Ольги Ярославівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.013 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Горбаня Дмитра Андрійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.014 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Дуди Людмили Володимирівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Педіатрія»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.017 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Смаля Богдана Орестовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.018 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Чайки Михайла Олександровича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.019 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Шемелька Тараса Любомировича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.020 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Биховця Михайла Юрійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.023 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Демковича Олександра Павловича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.022 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Венедіктової Ольги Анатоліївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.025 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Лубковської Олександри Анатоліївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.027 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Фелештинської Оксани Ярославівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Стоматологія»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.024 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Кравченко Анни Василівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Стоматологія»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.015 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Малишевої Ірини Володимирівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.016 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Онищик Людмили Миколаївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.030 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Глєбової Євгенії Євгеніївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.021 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Васильєва Авер’яна Григоровича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.029 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Білоконь Ольги Олександрівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.028 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Штаєра Андрія Андрійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.031 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Фролова Олександра Сергійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.032 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Лисака Андрія Васильовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.026 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Петренка Миколи Сергійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.037 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Слободян Юлії Василівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.036 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Сердюка Антона Валерійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.033 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Веремчука Сергія Федоровича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.035 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Радюшина Дмитра Олександровича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.041 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Яковець Антоніни Іванівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.034 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Клюсова Олександра Миколайовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.039 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Підлісного Олексія Вікторовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Фармація, промислова фармація»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.042 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Гринчишиної Олександри Вікторівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.043 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Інсарової Катерини Сергіївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.047 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Цимбалюк Тетяни Сергіївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.038 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Герасимюка Богдана Степановича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.044 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Пандей Світлани Анатоліївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.046 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Ткаліча Василя Васильовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.040 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Рубаністої Марини Євгенівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.048 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Біди Олександра Віталійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Стоматологія»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.045 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Поліщук Тетяни Павлівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.049 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Варфоломеєва Євгенія Анатолійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.050 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Тесленко Марії Юріївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Педіатрія»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.051 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Лавренюк Юлії Василівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.053 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Волотко Людмили Олександрівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.052 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Геращенка Романа Анатолійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина».
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.054 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Бобер Анни Сергіївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина».
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.056 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Гринчук Соломії Ярославівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина».
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.057 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Снісаревського Павла Петровича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина».
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.058 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Ардикуце Василини Павлівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Стоматологія»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.066 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Федорової Дар’ї Михайлівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.065 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Томнюка Олега Миколайовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.055 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Голубовської Юлії Єгорівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Педіатрія»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.063 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Семенюка Андрія Олександровича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.067 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Фуркала Олексія Сергійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.061 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Колесникова Володимира Геннадійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Анестезіологія та інтенсивна терапія»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.068 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Юрченко Ірини Олександрівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.059. Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Данчиної Таїсії Андріївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.062 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Рогави Ірми Володимирівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.069 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Бойка Миколи Андрійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Стоматологія»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.060 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Ковальчук Христини Володимирівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.073 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Новікової Валерії Юріївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»
• Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.072 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Михайленко Надії Вікторівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

 

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.007 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Бурдея Артема Вячеславовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 04.12.2020 № 1502 «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до наказів Міністерства освіти і науки України від 21 жовтня 2020 року № 1287 (зі змінами), від 9 листопада 2020 року № 1392 (зі змінами), від 26 листопада 2020 року № 1472» (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Шаргородська Ірина Василівна, професор кафедри офтальмології НМАПО імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected] ;  [email protected]

тел.: +380672321589; +380444080536



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.007 прийняла 04 січня 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта заочної форми навчання кафедри офтальмології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, лікаря-офтальмолога ТОВ "Британський офтальмологічний центр" Бурдея Артема Вячеславовича «Діагностична значимість делеційного поліморфізму генів глутатіон-S-трансферази (GSTM1 і GSTT1) у розвитку та прогресування первинної відкритокутової глаукоми» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Офтальмологія»).

Науковий керівник: д. мед. н. професор Риков Сергій Олександрович, завідувач кафедри офтальмології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 27 січня 2021 року о 10 годині, за адресою: 03057, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 3, корпус В, Універсальна клініка «Оберіг», 4 поверх, аудиторія, кафедра офтальмології.

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук (Переглянути)

Відгук (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.019 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Шемелька Тараса Любомировича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 24.12.2020 № 1555 «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до складів Спеціалізованих вчених рад, утворених наказами Міністерства освіти і науки України від 21 жовтня 2020 року № 1287 (зі змінами), від 4 грудня 2020 року № 1502» (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. доцент Суслікова Лідія Вікторівна, директор Українського державного інституту репродуктології НМАПО імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.:+380505000352



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.019 прийняла 04 січня 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта заочної форми навчання кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, лікаря-акушера-гінеколога Державного закладу «Прикарпатський центр репродукції людини» МОЗ України Шемелька Тараса Любомировича «Оптимізація допоміжних репродуктивних технологій у жінок з ендометріозом» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Педаченко Наталія Юріївна, професор кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 18 лютого 2021 року о 12 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія Інституту сімейної медицини (2-й поверх учбово-лабораторного корпусу).

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.014 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Дуди Людмили Володимирівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Педіатрія»

Наказ МОН України від 24.12.2020 № 1555 «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до складів Спеціалізованих вчених рад, утворених наказами Міністерства освіти і науки України від 21 жовтня 2020 року № 1287 (зі змінами), від 4 грудня 2020 року № 1502» (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Маменко Марина Євгеніївна, декан педіатричного факультету НМАПО імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.: +380507894986



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.014 прийняла 04 січня 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта очної денної форми навчання кафедри педіатрії № 1 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика Дуди Людмили Володимирівни «Клініко-епідеміологічна характеристика та сучасні етапи формування найбільш поширених алергічних захворювань у дітей – мешканців міста Києва та Київської області» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Педіатрія».

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Охотнікова Олена Миколаївна, завідувач кафедри педіатрії № 1 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 11 лютого 2021 року о 12 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, теоретичний корпус, аудиторія 407.

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.008 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Горголя Костянтина Олеговича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Стоматологія»

Наказ МОН України від 04.12.2020 № 1502 «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до наказів Міністерства освіти і науки України від 21 жовтня 2020 року № 1287 (зі змінами), від 9 листопада 2020 року № 1392 (зі змінами), від 26 листопада 2020 року № 1472» (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Дорошенко Олена Миколаївна, директор Інституту стоматології НМАПО імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.: +380442067309



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.008 прийняла 05 січня 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта очної денної форми навчання, асистента кафедри терапевтичної стоматології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика Горголя Костянтина Олеговича «Молекулярно-генетичні основи діагностики захворювань пародонту в осіб молодого віку» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Стоматологія».

Науковий керівник: д. мед. н. професор Білоклицька Галина Федорівна, завідувач кафедри терапевтичної стоматології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 09 лютого 2021 року о 12 годині, за адресою: 01004, Україна, м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, 1а, кафедра терапевтичної стоматології.

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути) 




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.010 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Виваля Миколи Богдановича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 04.12.2020 № 1502 «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до наказів Міністерства освіти і науки України від 21 жовтня 2020 року № 1287 (зі змінами), від 9 листопада 2020 року № 1392 (зі змінами), від 26 листопада 2020 року № 1472»(Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Галушко Олександр Анатолійович, професор кафедри анестезіології та інтенсивної терапії НМАПО імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.: +380954815577



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.010 прийняла 05 січня 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта заочної форми навчання кафедри нейрохірургії Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, молодшого наукового співробітника Державної установи «Науково-практичний центр ендоваскулярної нейрорентгенохірургії Національної академії медичних наук України» Виваля Миколи Богдановича «Вторинна геморагічна прогресія забоїв головного мозку у пацієнтів із черепно-мозковою травмою» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Нейрохірургія»). Науковий керівник: чл.-кор. НАМН України д. мед. н. професор Поліщук Микола Єфремович, завідувач кафедри нейрохірургії Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 12 лютого 2021 року о 12 годині, за адресою: 04050, Україна, м. Київ, вул. Платона Майбороди, 32, кафедра нейрохірургії.

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.009 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Дорогої Олени Петрівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 04.12.2020 № 1502 «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до наказів Міністерства освіти і науки України від 21 жовтня 2020 року № 1287 (зі змінами), від 9 листопада 2020 року № 1392 (зі змінами), від 26 листопада 2020 року № 1472»(Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. доцент Суслікова Лідія Вікторівна, директор Українського державного інституту репродуктології НМАПО імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.:+380505000352



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.009 прийняла 05 січня 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта очної вечірньої форми навчання кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, лікаря-акушера-гінеколога жіночої консультації Центру жіночого здоров'я Державної наукової установи "Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини" Державного управління справами Дорогої Олени Петрівни «Клініко-морфологічне обґрунтування гормонотерапії лейоміоми матки у жінок репродуктивного віку» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»). Науковий керівник: к. мед. н. доцент Яроцька Ірина Володимирівна, доцент кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 18 лютого 2021 року о 14 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія Інституту сімейної медицини (2-й поверх учбово-лабораторного корпусу).

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.018 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Чайки Михайла Олександровича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 24.12.2020 № 1555 «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до складів Спеціалізованих вчених рад, утворених наказами Міністерства освіти і науки України від 21 жовтня 2020 року № 1287 (зі змінами), від 4 грудня 2020 року № 1502»(Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Фелештинський Ярослав Петрович, професор кафедри сімейної медицини НМАПО імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.: +380444249827



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.018 прийняла 06 січня 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта заочної форми навчання кафедри хірургії і проктології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, асистента кафедри хірургії №3 Одеського національного медичного університету Чайки Михайла Олександровича «Патогенетичні і патоморфологічні аспекти діагностики і хірургічного лікування гострого холециститу та його ускладнень (клініко-морфологічне дослідження)» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Хірургія»). Науковий керівник: д. мед. н. професор Мамчич Володимир Іванович, професор кафедри хірургії і проктології Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 25 лютого 2021 року о 12 годині, за адресою: 03115, м. Київ, вул. Відпочинку, 11, КНП «Київська міська клінічна лікарня № 5», кафедра хірургії і проктології, аудиторія № 1.

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути) 




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.011 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Бойко Аліни Володимирівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 24.12.2020 № 1555 «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до складів Спеціалізованих вчених рад, утворених наказами Міністерства освіти і науки України від 21 жовтня 2020 року № 1287 (зі змінами), від 4 грудня 2020 року № 1502»(Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. доцент Процюк Ольга Вікторівна, доцент кафедри сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги НМАПО імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.:+380984174077



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.011 прийняла 25 січня 2021 року до розгляду дисертацію асистента кафедри медицини невідкладних станів Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика Бойко Аліни Володимирівни «Оптимізація профілактики серцево-судинних захворювань у хворих на псоріатичний артрит в первинній медичній допомозі» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Загальна практика – сімейна медицина»). Науковий керівник:  д. мед. н. професор Хіміон Людмила Вікторівна, завідувач кафедри сімейної медицини Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 16 лютого 2021 року о 14 годині, за адресою: 01032, Україна, м. Київ, вул. Cаксаганського, 100, КНП КОР
«Консультативно–діагностичний центр» Шевченківського району, 3 поверх, лекційний зал, кафедра сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги.

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.017 Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Смаля Богдана Орестовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 24.12.2020 № 1555 «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до складів Спеціалізованих вчених рад, утворених наказами Міністерства освіти і науки України від 21 жовтня 2020 року № 1287 (зі змінами), від 4 грудня 2020 року № 1502»(Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Ткаченко Вікторія Іванівна, професор кафедри сімейної медицини НМАПО імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.: +380677574596



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.017 прийняла 01 лютого 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта очної денної форми навчання кафедри сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, лікаря загальної практики – сімейного лікаря МЦ «Добробут-Поліклініка» Смаля Богдана Орестовича «Ефективність навчальних методик для оптимізації контролю показників перебігу цукрового діабету 2 типу» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Загальна практика – сімейна медицина»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Матюха Лариса Федорівна, завідувач кафедри сімейної медицини  та амбулаторно-поліклінічної допомоги Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 03 березня 2021 року о 12 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, теоретичний корпус, аудиторія 407.

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.020 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Биховця Михайла Юрійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 19.02.21 № 237 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів МОН (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Шаргородська Ірина Василівна, професор кафедри офтальмології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

Електронна адреса: [email protected][email protected]

Тел.: +380672321589; +380444080536



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.020 прийняла 01 березня 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта заочної форми навчання кафедри офтальмології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, лікаря-офтальмолога відділення мікрохірургії ока Комунального некомерційного підприємства «Чернігівська обласна лікарня» Чернігівської обласної ради Биховця Михайла Юрійовича «Оптимізація діагностики і профілактики діабетичної ретинопатії у хворих на цукровий діабет 2 типу» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Офтальмологія»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Риков Сергій Олександрович, завідувач кафедри офтальмології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 08 квітня 2021 року о 10 годині, за адресою: 03057, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 3, корпус Г, Клініка «Оберіг», кафедра офтальмології.

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)






Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.022 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Венедіктової Ольги Анатоліївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 19.02.21 № 237 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів МОН (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Шаргородська Ірина Василівна, професор кафедри офтальмології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

Електронна адреса: [email protected][email protected]

Тел.: +380672321589; +380444080536



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.022 прийняла 01 березня 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта заочної форми навчання кафедри офтальмології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, лікаря-офтальмолога офтальмологічного відділення №5 Київської міської клінічної офтальмологічної лікарні «Центр мікрохірургії ока» Департаменту охорони здоров'я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Венедіктової Ольги Анатоліївни «Оптимізація діагностики та прогнозування оклюзій вен сітківки після кардіохірургічних втручань з використанням штучного кровообігу» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Офтальмологія»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Риков Сергій Олександрович, завідувач кафедри офтальмології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 08 квітня 2021 року о 12.30 годині, за адресою: 03057, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 3, корпус Г, Клініка «Оберіг», кафедра офтальмології.

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.027 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Фелештинської Оксани Ярославівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Стоматологія»

Наказ від 19.02.21 № 237 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів МОН (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Дорошенко Олена Миколаївна, директор Інституту стоматології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.: +380442067309



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.027 прийняла 03 березня 2021 року до розгляду дисертацію асистента кафедри стоматології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика Фелештинської Оксани Ярославівни «Особливості діагностики та лікування хронічного рецедивуючого афтозного стоматиту при хворобі Крона» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Стоматологія».

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Волосовець Тетяна Миколаївна, професор кафедри стоматології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 15 квітня 2021 року об 11 годині, за адресою: 03115, м. Київ, вул. Пимоненка, 10 А, кафедра стоматології, аудиторія.

Трансляція в режимі реального часу: Інститут стоматології

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.024 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Кравченко Анни Василівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Стоматологія»

Наказ від 19.02.21 № 237 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів МОН (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Дорошенко Олена Миколаївна, директор Інституту стоматології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.: +380442067309



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.024 прийняла 03 березня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря-стоматолога-хірурга Приватного підприємства "Український стоматологічний центр" Кравченко Анни Василівни «Попередження ускладнень на етапі хірургічного лікування і реабілітації генералізованого пародонтиту асоційованого із персистуючою герпесвірусною інфекцією» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Стоматологія».

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Волосовець Тетяна Миколаївна, професор кафедри стоматології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 15 квітня 2021 року о 13 годині, за адресою: 03115, м. Київ, вул. Пимоненка, 10 А, кафедра стоматології, аудиторія.

Трансляція в режимі реального часу: Інститут стоматології

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.016 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Онищик Людмили Миколаївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 24.12.2020 № 1555 «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до складів Спеціалізованих вчених рад, утворених наказами Міністерства освіти і науки України від 21 жовтня 2020 року № 1287 (зі змінами), від 4 грудня 2020 року № 1502» (Переглянути) із змінами, внесеними наказом МОН України від 30.04.21 № 494 «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства»

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Судома Ірина Олександрівна, професор кафедри акушерства, гінекології та репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.: +380952810009



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.016 прийняла 03 березня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря акушера-гінеколога жіночої консультації Комунального некомерційного підприємства «Київський міський центр репродуктивної та перинатальної медицини» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)Онищик Людмили Миколаївни «Оптимізація тактики ведення вагітності у ВІЛ-інфікованих жінок з затримкою розвитку плода» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Савченко Сергій Євгенійович, професор кафедри акушерства, гінекології та репродуктології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 31 травня 2021 року о 12 годині, за адресою: 04210, м. Київ, просп. Героїв Сталінграду, 16, кафедра акушерства, гінекології та репродуктології, аудиторія №3.

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Відгук 3 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.015 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Малишевої Ірини Володимирівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 24.12.2020 № 1555 «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до складів Спеціалізованих вчених рад, утворених наказами Міністерства освіти і науки України від 21 жовтня 2020 року № 1287 (зі змінами), від 4 грудня 2020 року № 1502» (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Судома Ірина Олександрівна, професор кафедри акушерства, гінекології та репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.: +380952810009



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.015 прийняла 03 березня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря акушера-гінеколога відділення планування сім'ї та допоміжних репродуктивних технологій з кабінетом ендокринної гінекології та денним стаціонаром на 5 ліжок Клініки репродуктивних технологій Українського державного інституту репродуктології  Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика Малишевої Ірини Володимирівни «Оптимізація тактики ведення вагітності у наркозалежних жінок шляхом профілактики перинатальних ускладнень» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»).

Науковий керівник:  д. мед. н. доцент Суслікова Лідія Вікторівна, директор Українського державного інституту репродуктології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



 Захист відбудеться 23 квітня 2021 року о 12 годині, за адресою: 04210, м. Київ, просп. Героїв Сталінграду, 16, кафедра акушерства, гінекології та репродуктології, аудиторія №3.

Трансляція в режимі реального часу

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.012 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Бондарук Ольги Ярославівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 24.12.2020 № 1555 «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до складів Спеціалізованих вчених рад, утворених наказами Міністерства освіти і науки України від 21 жовтня 2020 року № 1287 (зі змінами), від 4 грудня 2020 року № 1502» (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Судома Ірина Олександрівна, професор кафедри акушерства, гінекології та репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.: +380952810009



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.012 прийняла 03 березня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря акушера-гінеколога відділення планування сім'ї та допоміжних репродуктивних технологій з кабінетом ендокринної гінекології та денним стаціонаром на 5 ліжок Клініки репродуктивних технологій Українського державного інституту репродуктології Національного університету охорони здоров'я України імені П. Л. Шупика  Бондарук Ольги Ярославівни «Діагностика, лікування доброякісних та передпухлинних процесів залозистого епітелію геніталій з атипією клітин неясного ґенезу у жінок з безпліддям» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»).

Науковий керівник:  чл.-кор. НАМН України д. мед. н. професор Камінський В'ячеслав Володимирович, завідувач кафедри акушерства, гінекології та репродуктології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 23 квітня 2021 року о 14 годині, за адресою: 04210, м. Київ, просп. Героїв Сталінграду, 16, кафедра акушерства, гінекології та репродуктології, аудиторія №3.

Трансляція в режимі реального часу

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути) 




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.025 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Лубковської Олександри Анатоліївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 19.02.21 № 237 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів МОН (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. доцент Суслікова Лідія Вікторівна, директор Українського державного інституту репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.:+380505000352



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.025 прийняла 01 березня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря акушера-гінеколога Комунального некомерційного підприємства "Броварська багатопрофільна клінічна лікарня" Броварської районної ради Київської області та Броварської міської ради Київської області Лубковської Олександри Анатоліївни «Стан фетоплацентарного комплексу у жінок, які використовували різні методи контрацепції» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»).

Науковий керівник:  чл.-кор. НАМН України д. мед. н. професор Вдовиченко Юрій Петрович, в. о. першого проректора Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Дату захисту перенесено.
Захист відбудеться 20 травня 2021 року о 12 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, зал засідань (1-й поверх учбово-лабораторного корпусу).

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути) 




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.030 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Глєбової Євгенії Євгеніївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 03.03.21 № 280 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства(Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Михальчук Василь Миколайович, в. о. завідувача кафедри управління охороною здоров’я та публічного адміністрування НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: +38044 205 49 90



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.030 прийняла 05 березня 2021 року до розгляду дисертацію випускника аспірантури заочної форми навчання кафедри управління охороною здоров’я та публічного адміністрування Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, директора ФОП «Глєбова Євгенія Євгеніївна»  Глєбової Євгенії Євгеніївни «Медико-соціальне обґрунтування моделі організації медичної допомоги пацієнтам з косметичними дефектами» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Соціальна медицина»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Горачук Вікторія Валентинівна, учений секретар, професор кафедри управління охороною здоров’я та публічного адміністрування Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 21 квітня 2021 року о 10 годині, за адресою: 04112, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, кафедра управління охороною здоров’я та публічного адміністрування, аудиторія № 46.

Трансляція в режимі реального часу

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.021 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Васильєва Авер’яна Григоровича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 19.02.21 № 237 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів МОН(Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Бугро Валерій Іванович, декан деканату по роботі з іноземцями, професор кафедри управління охороною здоров’я та публічного адміністрування НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: +38050 850 00 70



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.021 прийняла 05 березня 2021 року до розгляду дисертацію випускника аспірантури заочної форми навчання кафедри управління охороною здоров’я та публічного адміністрування Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, медичного директора регіону країн Перської затоки (Бахрейн, Катар, Кувейт, Об’єднані Арабські Емірати, Оман) компанії GlaxoSmithKline Export Limited Васильєва Авер’яна Григоровича «Медико-соціальне обґрунтування функціонально-організаційної моделі оптимізації первинної медичної допомоги хворим з хронічним обструктивним захворюванням легень» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Соціальна медицина»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Михальчук Василь Миколайович, в. о. завідувача кафедри управління охороною здоров’я та публічного адміністрування Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 20 квітня 2021 року о 10 годині, за адресою: 04112, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, кафедра управління охороною здоров’я та публічного адміністрування, аудиторія № 46.

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.029 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Білоконь Ольги Олександрівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 03.03.21 № 280 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства(Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Романенко Тамара Григорівна, професор кафедри акушерства та гінекології № 1 НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]  ;  [email protected]

тел.: +38067 700 03 47



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.029 прийняла 05 березня 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта очної вечірньої форми навчання кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, лікаря акушера-гінеколога Комунального некомерційного підприємства «Київський міський медичний центр «Академія здоров’я людини» Білоконь Ольги Олександрівни «Профілактика невиношування вагітності у жінок з першим медичним абортом в анамнезі» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»).

Науковий керівник:  д. мед. н. доцент Вдовиченко Сергій Юрійович, доцент кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Дату захисту перенесено.
Захист відбудеться 20 травня 2021 року о 14 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, зал засідань (1-й поверх учбово-лабораторного корпусу).

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.013 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Горбаня Дмитра Андрійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» 

Наказ МОН України від 24.12.2020 № 1555 «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до складів Спеціалізованих вчених рад, утворених наказами Міністерства освіти і науки України від 21 жовтня 2020 року № 1287 (зі змінами), від 4 грудня 2020 року № 1502» (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Мовчан Олександр Степанович, професор кафедри  ортопедії і травматології № 1 НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.: (044) 432 25 79 ; (050) 192 65 30



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.013 прийняла 10 березня 2021 року до розгляду дисертацію завідувача травматологічного пункту Комунального некомерійного підприємства «Київська міська клінічна лікарня №6» Горбаня Дмитра Андрійовича «Ускладнення пов’язані з хірургічними доступами ендопротезування кульшового суглоба. Патогенез, діагностика, профілактика і лікування» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Травматологія та ортопедія»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Герцен Генріх Іванович, завідувач кафедри  ортопедії і травматології № 1 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 27 квітня 2021 року о 12 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія 407 (4-й поверх теоретичного корпусу).

Трансляція в режимі реального часу

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)







Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.032 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Лисака Андрія Васильовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 03.03.21 № 280 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Мішалов Володимир Дем’янович, завідувач кафедри судової медицини НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: +38067 632 79 47



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.032 прийняла 10 березня 2021 року до розгляду дисертацію начальника патологоанатомічного центру Національного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь» Лисака Андрія Васильовича «Морфологічна будова, рівень диференціювання, проліферативна та метаболічна активність плоскоклітинних карцином орофарингеальної ділянки» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Патологічна анатомія»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Дядик Олена Олександрівна, завідувач кафедри патологічної та топографічної анатомії Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



 Захист відбудеться 27 квітня 2021 року о 14 годині, за адресою: 04107, м. Київ, вул. Багговутівська, 1, КНП КОР «Київська обласна клінічна лікарня», корпус № 18, кафедра патологічної та топографічної анатомії.

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.031 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Фролова Олександра Сергійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 03.03.21 № 280 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Кебкало Андрій Борисович, професор кафедри хірургії і проктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.: +38097 309 33 96



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.031 прийняла 17 березня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря-уролога Комунального некомерційного підприємства "Київська міська клінічна лікарня №3" виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Фролова Олександра Сергійовича «Удосконалення хірургічної техніки при виконанні лапароскопічної радикальної простатектомії у хворих локалізованим раком передміхурової залози» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Урологія»).

Науковий керівник:  д. мед. н. доцент Сагалевич Андрій Ігорович, доцент кафедри урології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



 

Захист відбудеться 29 квітня 2021 року о 14 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія Інституту сімейної медицини (2-й поверх учбово-лабораторного корпусу).

Трансляція в режимі реального часу

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.026 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Петренка Миколи Сергійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 19.02.21 № 237 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів МОН (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. доцент Волосовець Антон Олександрович, завідувач кафедри медицини невідкладних станів НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.:  +38066 479 58 28



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.026 прийняла 19 березня 2021 року до розгляду дисертацію випускника аспірантури очної денної форми навчання кафедри неврології і рефлексотерапії Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика Петренка Миколи Сергійовича «Клініко-нейровізуалізаційні кореляції у хворих на гіпертензивну та атеросклеротичну енцефалопатію» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Нервові хвороби»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Свиридова Наталя Костянтинівна, завідувач кафедри неврології і рефлексотерапії Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)






Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.037 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Слободян Юлії Василівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 19.03.21 № 342 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. доцент Суслікова Лідія Вікторівна, директор Українського державного інституту репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.:+380505000352



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.037 прийняла 24 березня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря акушера-гінеколога 2-го акушерського відділення ДУ «Інститут педіатрії, акушерства та гінекології імені академіка О. М. Лук’янової Національної академії медичних наук України» Слободян Юлії Василівни «Оптимізація проведення кесарева розтину у жінок з рубцем на матці» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Голяновський Олег Володимирович, завідувач кафедри акушерства і гінекології № 1  Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 14 травня 2021 року о 12 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, *аудиторія 401* (4-й поверх теоретичного корпусу).

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.036 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Сердюка Антона Валерійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 19.03.21 № 342 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Риков Сергій Олександрович, завідувач кафедри офтальмології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: (044) 408 05 36, 050 534 60 09



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.036 прийняла 25 березня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря-офтальмолога, завідувача відділення мікрохірургії ока Криворізької філії Комунального підприємства «Дніпропетровська обласна клінічна офтальмологічна лікарня»  Сердюка Антона Валерійовича «Діагностична роль маркерів апоптозу у розвитку і прогресуванні глаукомної оптичної нейропатії після хірургічного лікування первинної відкритокутової глаукоми» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Офтальмологія»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Могілевський Сергій Юрійович, професор кафедри офтальмології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



 Захист відбудеться 29 квітня 2021 року о 09.30 годині, за адресою: 03057, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 3, корпус Г, Клініка «Оберіг», кафедра офтальмології..Трансляція в режимі реального часу:

 - ОФІЦІЙНИЙ ЗАХИСТ щодо присудження СЕРДЮКУ АНТОНУ ВАЛЕРІЙОВИЧУ  ступеня доктора філософії з галузі знань 22 Охорона здоров’я за спеціальністю 222 Медицина (наукова спеціальність «Офтальмологія»)

 - ПРОДОВЖЕННЯ ЗАСІДАННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ ДФ 26.613.036

 - інформація про підключення

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.028 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Штаєра Андрія Андрійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 19.02.21 № 237 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів МОН (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Саволюк Сергій Іванович, завідувач кафедри хірургії та судинної хірургії НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: +38 (067) 9894283; +38 (063) 8061338



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.028 прийняла 29 березня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря-хірурга Комунального некомерційного підприємства "Київська міська клінічна лікарня №1" Виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Штаєра Андрія Андрійовича «Обґрунтування лапароскопічної трансабдомінальної преперитонеальної алопластики при рецидивних пахвинних грижах» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Хірургія»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Фелештинський Ярослав Петрович, завідувач кафедри хірургії і проктології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



 

Захист відбудеться 18 травня 2021 року о 12 годині, за адресою: 03115, м. Київ, вул. Відпочинку, 11, КНП «Київська міська клінічна лікарня № 5», кафедра хірургії і проктології, аудиторія № 1

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.023 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Демковича Олександра Павловича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 19.02.21 № 237 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів МОН (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Саволюк Сергій Іванович, завідувач кафедри хірургії та судинної хірургії НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: +38 (067) 9894283; +38 (063) 8061338



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.023 прийняла 29 березня 2021 року до розгляду дисертацію асистента кафедри хірургії і проктології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика Демковича Олександра Павловича «Оптимізація перитонеального лаважу у хворих на загальний перитоніт» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Хірургія»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Фелештинський Ярослав Петрович, завідувач кафедри хірургії і проктології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 18 травня 2021 року о 10 годині, за адресою: 03115, м. Київ, вул. Відпочинку, 11, КНП «Київська міська клінічна лікарня № 5», кафедра хірургії і проктології, аудиторія № 1.

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.033 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Веремчука Сергія Федоровича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 19.03.21 № 342 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Тріщинська Марина Анатоліївна, професор кафедри анестезіології та інтенсивної терапії НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: +38 (067) 749 52 57



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.033 прийняла 30 березня 2021 року до розгляду дисертацію завідувача відділення анестезіології та інтенсивної кардіології Клінічної лікарні "Феофанія" Державного управління справами Веремчука Сергія Федоровича «Інтенсивна терапія гострого коронарного синдрому з підйомом сегмента ST при проведенні ендоваскулярної реканалізації міокарда» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Анестезіологія та інтенсивна терапія»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Лоскутов Олег Анатолійович, завідувач кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)




Захист відбудеться 17 травня 2021 року о 11 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, зал засідань (1-й поверх учбово-лабораторного корпусу).

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.035 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Радюшина Дмитра Олександровича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 19.03.21 № 342 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Тріщинська Марина Анатоліївна, професор кафедри анестезіології та інтенсивної терапії НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: +38 (067) 749 52 57



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.035 прийняла 30 березня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря-анестезіолога відділення анестезіології Комунального некомерційного підприємства "Одеська обласна клінічна лікарня" Одеської обласної ради" Радюшина Дмитра Олександровича «Профілактика когнітивних розладів при операціях зі штучним кровообігом» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Анестезіологія та інтенсивна терапія»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Лоскутов Олег Анатолійович, завідувач кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



 

Захист відбудеться 17 травня 2021 року о 13 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, зал засідань (1-й поверх учбово-лабораторного корпусу).

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.041 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Яковець Антоніни Іванівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 01.04.21 № 398 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Могілевський Сергій Юрійович, професор кафедри  офтальмології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.: (044) 408 05 36



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.041 прийняла 02 квітня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря-офтальмолога ТОВ "Медичний центр "ОЧІ КЛІНІК" Яковець Антоніни Іванівни «Експериментальне обґрунтування нових методів лікування глаукоми» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Офтальмологія»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Петренко Оксана Василівна, професор кафедри  офтальмології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 29 квітня 2021 року о 13 годині, за адресою: 03057, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 3, корпус Г, Клініка «Оберіг», кафедра офтальмології.

Трансляція в режимі реального часу:

 - ОФІЦІЙНИЙ ЗАХИСТ щодо присудження ЯКОВЕЦЬ АНТОНІНІ ІВАНІВНІ ступеня доктора філософії з галузі знань 22 Охорона здоров’я за спеціальністю 222 Медицина (наукова спеціальність «Офтальмологія»)

 - ПРОДОВЖЕННЯ ЗАСІДАННЯ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВЧЕНОЇ РАДИ ДФ 26.613.041

 - інформація про підключення

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.039 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Підлісного Олексія Вікторовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Фармація, промислова фармація»

Наказ МОН України від 01.04.21 № 398 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. фарм. н. професор Косяченко Костянтин Леонідович, професор кафедри організації і економіки фармації НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.: +38 (050) 5442932



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.039 прийняла 06 квітня 2021 року до розгляду дисертацію старшого викладача кафедри військової фармації Української військово-медичної академії Підлісного Олексія Вікторовича «Розробка складу та технології м’якого лікарського засобу у формі крему з цефазоліном, декаметоксином та бензокаїном для потреб медичної служби Збройних Сил України» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Фармація, промислова фармація».

Науковий керівник:  д. фарм. н. професор Шматенко Олександр Петрович, начальник кафедри військової фармації  Української військово-медичної академії

Анотація дисертації (Переглянути)



 

Захист відбудеться 18 травня 2021 року о 15 годині, за адресою: 04112, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, кафедра фармацевтичної технології і біофармації, аудиторія № 88..

Трансляція в режимі реального часу 

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.034 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Клюсова Олександра Миколайовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 19.03.21 № 342 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Михальчук Василь Миколайович, завідувач кафедри управління охороною здоров’я та публічного адміністрування НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: +38044 205 49 90



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.034 прийняла 07 квітня 2021 року до розгляду дисертацію в. о. директора Комунального некомерційного підприємства "Київський міський клінічний онкологічний центр" Клюсова Олександра Миколайовича «Медико-соціальне обґрунтування удосконаленої моделі надання онкологічної допомоги в умовах великого міста» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Соціальна медицина»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Толстанов Олександр Костянтинович, проректор з науково-педагогічної роботи Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



 

Захист відбудеться 18 травня 2021 року о 10 годині, за адресою: 04112, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, кафедра управління охороною здоров’я та публічного адміністрування, аудиторія № 46.

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.042 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Гринчишиної Олександри Вікторівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 13.04.21 № 414 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Дядик Олена Олександрівна, завідувач кафедри патологічної та топографічної анатомії НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: (044) 483-86-63



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.042 прийняла 19 квітня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря судово-медичний експерта криміналіста відділення криміналістики судово-медичного лабораторного відділу Київського міського клінічного бюро судово-медичної експертизи Гринчишиної Олександри Вікторівни «Особливості руйнування шкіри і підшкірно-жирової тканини в ушкодженнях, заподіяних сферичним еластичним снарядом» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Судова медицина»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Мішалов Володимир Дем’янович, завідувач кафедри судової медицини Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)






Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.043 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Інсарової Катерини Сергіївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 13.04.21 № 414 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Романенко Тамара Григорівна, професор кафедри акушерства та гінекології № 1 НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]  ;  [email protected]

тел.: +38067 700 03 47



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.043 прийняла 20 квітня 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта кафедри акушерства, гінекології та перинатології Інсарової Катерини Сергіївни «Оптимізація тактики ведення вагітності та пологів у жінок з безпліддям в анамнезі з використанням родинно-орієнтованих технологій» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»).

Науковий керівник:  д. мед. н. доцент Вдовиченко Сергій Юрійович, доцент кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



 

Захист відбудеться 18 травня 2021 року о 13 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія Інституту сімейної медицини (2-й поверх учбово-лабораторного корпусу).

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.038 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Герасимюка Богдана Степановича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 01.04.21 № 398 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Герцен Генріх Іванович, завідувач кафедри  ортопедії і травматології № 1 НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.: (044) 432 25 79 ; (067) 449 44 62



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.038 прийняла 21 квітня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря ортопеда-травматолога Фірми "Бесарабський лікувально-діагностичний центр" - Приватне підприємство Герасимюка Богдана Степановича «Оптимізація діагностики та лікування ахілобурситу» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Травматологія та ортопедія»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Мовчан Олександр Степанович, професор кафедри  ортопедії і травматології № 1 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



 

Захист відбудеться 17 травня 2021 року о 11 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія 407 (4 поверх теоретичного корпусу)

Трансляція в режимі реального часу

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.047 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Цимбалюк Тетяни Сергіївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 13.04.21 № 414 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Хіміон Людмила Вікторівна, завідувач кафедри сімейної медицини НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: (044) 483-17-21, 483-04-35



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.047 прийняла 21 квітня 2021 року до розгляду дисертацію асистента кафедри терапії та ревматології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика  Цимбалюк Тетяни Сергіївни «Вивчення ефективності симптоматичних повільної дії протизапальних препаратів у хворих на остеоартроз колінних суглобів та хребта з супутньою патологією» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Внутрішні хвороби»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Шуба Неоніла Михайлівна, тимчасово не працює

Анотація дисертації (Переглянути)



 

Захист відбудеться 18 травня 2021 року о 12 годині, за адресою: 03680, Україна, м. Київ, вул. Народного Ополчення 5, аудиторія кафедри терапії та ревматології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика (4-й поверх адміністативного корпусу ДУ «ННЦ «Інститут кардіології імені академіка М. Д. Стражеска» НАМН України»).

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.044 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Пандей Світлани Анатоліївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 13.04.21 № 414 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Романенко Тамара Григорівна, професор кафедри акушерства та гінекології № 1 НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]  ;  [email protected]

тел.: +38067 700 03 47



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.044 прийняла 20 квітня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря акушера-гінеколога Центру репродукції людини "Клініка професора Феськова О.М." Пандей Світлани Анатоліївни «Поєднання кандидозного вульвовагініту та бактеріального вагінозу: оптимізація діагностики та лікування у жінок репродуктивного віку» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»).

Науковий керівник:  чл.-кор. НАМН України д. мед. н. професор Вдовиченко Юрій Петрович, в. о. першого проректора Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 18 травня 2021 року о 11 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія Інституту сімейної медицини (2-й поверх учбово-лабораторного корпусу).

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути) 

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.046 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Ткаліча Василя Васильовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 13.04.21 № 414 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Саволюк Сергій Іванович, завідувач кафедри хірургії та судинної хірургії НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: +38 (067) 9894283; +38 (063) 8061338



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.046 прийняла 23 квітня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря-хірурга Комунального некомерційного підприємства "Київська міська клінічна лікарня № 17" Виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)  Ткаліча Василя Васильовича «Діагностика та лікування спонтанного пневмотораксу у жінок» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Хірургія»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Гетьман Вадим Григорович, завідувач кафедри торакальної хірургії та пульмонології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



 

Захист відбудеться 03 червня 2021 року об 11 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія 401 (4 поверх теоретичного корпусу).

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)




Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.040 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Рубаністої Марини Євгенівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 01.04.21 № 398 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Головченко Юрій Іванович, завідувач кафедри неврології № 1 НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса: neurology1nmape@gmail.com

тел.: (044) 467 16 70



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.040 прийняла 22 квітня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря-невролога, рефлексотерапевта Клінічної лікарні «Феофанія» Державного управління справами Рубаністої Марини Євгенівни «Клініко-патогенетичні особливості больових синдромів у хворих після інсульту та оптимізація їх профілактики та лікування» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина».

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Коваленко Ольга Євгеніївна, головний науковий співробітник наукового відділу внутрішньої медицини Державної наукової установи «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» Державного управління справами; професор кафедри сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика.

Анотація дисертації (Переглянути)



 

Захист відбудеться 18 травня 2021 року об 11 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія 401 (4 поверх теоретичного корпусу)

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.045 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Поліщук Тетяни Павлівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 13.04.21 № 414 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Романенко Тамара Григорівна, професор кафедри акушерства та гінекології № 1 НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]  ;  [email protected]

тел.: +38067 700 03 47



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.045 прийняла 28 травня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря акушера-гінеколога поліклінічного відділення № 2 Комунального некомерційного підприємства "Вінницька клінічна багатопрофільна лікарня" Вінницької міської ради Поліщук Тетяни Павлівни «Доброякісна патологія ендометрію в постменопаузальному періоді: діагностика та профілактика рецидивів» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»).

Науковий керівник:  чл.-кор. НАМН України д. мед. н. професор Вдовиченко Юрій Петрович, перший проректор Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 23 червня 2021 року об 11 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, зал засідань (1-й поверх учбово-лабораторного корпусу).

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути) 

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.048 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Біди Олександра Віталійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Стоматологія»

Наказ МОН України від 02.07.21 № 765 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Трубка Ірина Олександрівна, завідувач кафедри стоматології дитячого віку НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: (050) 470 73 46



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.048 прийняла 21 липня 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта кафедри ортопедичної стоматології Національного університету охорони здоров'я України імені П. Л. Шупика Біди Олександра Віталійовича «Обґрунтування диференційованих підходів до застосування лікувально-профілактичних заходів при частковій втраті зубів, зумовленій захворюваннями тканин пародонта» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Стоматологія».

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Дорошенко Олена Миколаївна, директор Інституту стоматології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 07 вересня 2021 року о 12 годині, за адресою: 03115, Україна, м. Київ, вул. Пимоненка, 10 А, кафедра ортопедичної стоматології, аудиторія.

Трансляція в режимі реального часу

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути) 

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.049 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Варфоломеєва Євгенія Анатолійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 02.07.21 № 765 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Дядик Олена Олександрівна, завідувач кафедри патологічної та топографічної анатомії НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: (044) 483-86-63



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.049 прийняла 09 вересня 2021 року до розгляду дисертацію завідувача судово-медичного відділу Державної спеціалізованої установи "Головне бюро судово-медичної експертизи Міністерства охорони здоров'я України" Варфоломеєва Євгенія Анатолійовича «Комплексна судово-медична оцінка ушкоджень тіла та пошкоджень одягу, спричинених електрошоковими пристроями» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Судова медицина»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Мішалов Володимир Дем’янович, завідувач кафедри судової медицини Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 27 вересня 2021 року о 14 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, кафедра судової медицини,аудиторія.

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути) 

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.051 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Лавренюк Юлії Василівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 27.07.2021 № 859 «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства освіти і науки України» (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н., доцент Вдовиченко Сергій Юрійович, професор кафедри акушерства, гінекології та медицини плода НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.: +380667771000



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.051 прийняла 20 вересня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря акушер-гінеколога Лавренюк Юлії Василівни «Диференційний підхід до нехірургічної корекції генітального пролапсу» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»).

Науковий керівник: д. мед. н., професор Чайка Кирило Володимирович, професор кафедри акушерства, гінекології і репродуктології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика.

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 12 жовтня 2021 року о 12 годині, за адресою: 041112, м. Київ, проспект Героїв Сталінграда, 16, кафедра акушерства, гінекології і репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути) 

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.053 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Волотко Людмили Олександрівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 27.07.2021 № 859 «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства освіти і науки України» (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. доцент Волосовець Антон Олександрович, завідувач кафедри медицини невідкладних станів НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: (066) 479 58 28



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.053 прийняла 20 вересня 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта кафедри дитячої неврології та медико-соціальної реабілітації  Національного університету охорони здоров'я України імені П. Л. Шупика Волотко Людмили Олександрівни «Клініко-катамнестичне дослідження розвитку дітей з перинатальним гіпоксично-ішемічним ураженням центральної нервової системи, яке ускладнилось інфекційним процесом» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина».

Науковий керівник:  к. м. н., доцент Мартинюк Володимир Юрійович, завідувач кафедри дитячої неврології та медико-соціальної реабілітації Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика.

Анотація дисертації (Переглянути)



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.052 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Геращенка Романа Анатолійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина».

Наказ МОН України від 27.07.2021 № 859 «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства освіти і науки України» (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н., професор Фелештинський Ярослав Петрович, завідувач кафедри хірургії та проктології НУОЗУкраїни імені П. Л. Шупика. електронна адреса: [email protected] тел.:

(044) 424-98-27, 483-16-38.



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.052 прийняла 05 жовтня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря хірурга Геращенко Романа Анатолійовича «Ендовенозне електрозварювання у лікуванні висхідного тромбофлебіту великої підшкірної вени» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Хірургія»).

Науковий керівник: д. мед. н., професор Ходос Валентин Андрійович, професор кафедри хірургії та судинної хірургії Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика.

Анотація дисертації (Переглянути)



! У зв'язку з карантинними обмеженнями захист дисертаційної роботи відбудеться у змішаному форматі за адресою: вул. Дорогожицька, 9, аудиторія 401.

Трансляція в режимі реального часу

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути) 

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.050 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Тесленко Марії Юріївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Педіатрія»

Наказ від 27.07.21 № 859 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н., професор Маменко Марина Євгеніївна, професор кафедри педіатрії №2 декан педіатричного факультету НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: (050) 789 4986.



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.050 прийняла 08 жовтня 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології  Національного університету охорони здоров'я України імені П. Л. Шупика Тесленко Марії Юріївни «Клінічні особливості гострих кишкових інфекцій у дітей в залежності від збудника та обґрунтування їх профілактики»,  на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Педіатрія».

Науковий керівник:  д. м. н., професор Чернишова Людмила Іванівна, професор кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика.

Анотація дисертації (Переглянути)



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.054 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Бобер Анни Сергіївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 13.10.21 № 1099 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Романенко Тамара Григорівна, професор кафедри акушерства та гінекології № 1 НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]  ;  [email protected]

тел.: +38 067 700 03 47.



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.054 прийняла 08 листопада 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта очної вечірньої форми навчання кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, лікаря акушера-гінеколога МЦ «СантаЛен» м. Буча Бобер Анни Сергіївни «Міома матки у жінок раннього репродуктивного віку: оперативне лікування та профілактика рецидивів» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»).

Науковий керівник:  д. мед. н. доцент Вдовиченко Сергій Юрійович, професор кафедри акушерства, гінекології та медицини плода Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика.

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 10 грудня 2021 року об 11 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія 32 (2-й поверх адміністративного корпусу).

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути) 

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.056 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Гринчук Соломії Ярославівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 13.10.21 № 1099 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Суслікова Лідія Вікторівна, директор Українського державного інституту репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  udirnmapo@gmail.com 

тел.: +38050 5000352.



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.056 прийняла 08 листопада 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта заочної форми навчання кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, лікаря акушера-гінеколога гінекологічного кабінету поліклінічного відділення Новояворівської міської клінічної лікарні № 1 Гринчук Соломії Ярославівни «Оптимізація оперативного лікування та реабілітації жінок репродуктивного віку із різними формами аденоміозу» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»).

Науковий керівник: Вдовиченко Юрій Петрович, член-кореспондент НАМН України, доктор медичних наук, професор, професор кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика.

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 10 грудня 2021 року о 13 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія 32 (2-й поверх адміністративного корпусу).

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути) 

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.057 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Снісаревського Павла Петровича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 26.10.21 № 1136 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Фелештинський Ярослав Петрович, завідувач кафедри хірургії і проктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: +38 067 443 40 90.



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.057 прийняла 15 листопада 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта очної вечірньої форми навчання кафедри патологічної та топографічної анатомії Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, завідувача патологоанатомічним відділенням КНП КОР «Київська обласна клінічна лікарня», м. Київ Снісаревського Павла Петровича «Патоморфологічна характеристика змін слизової оболонки товстої кишки при неспецифічному виразковому коліті та синдромі подразненої кишки» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Патологічна анатомія»).

Науковий керівник: 1.  д. мед. н., професор Дядик Олена Олександрівна, завідувач кафедри патологічної та топографічної анатомії Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика; 2. д. мед. н., професор Дорофєєв Андрій Едуардович, завідувач кафедри терапії і геріатрії Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика.

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист дисертації планується: 9 грудня 2021 року о 12 годині, за адресою: 04107, Україна, м. Київ, вул. Баговутівська, 1, аудиторія кафедри патологічної та топографічної анатомії (патологоанатомічний корпус).

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути) 

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)

Спеціалізована вчена рада 26.613.058 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Ардикуце Василини Павлівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Стоматологія»

Наказ від 10.11.21 № 1214 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Дорошенко Олена Миколаївна, директор Інституту стоматології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: +38 (050) 983 02 70.



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.058 прийняла 29 листопада 2021 року до розгляду дисертацію лікаря ортодонта ТОВ «Австралійський Ортодонтичний Центр» місто Київ Ардикуце Василини Павлівни «Клініко-лабораторне обґрунтування підвищення ефективності раннього ортодонтичного лікування за допомогою дихальної гімнастики» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Стоматологія».

Науковий керівник: д. мед. н. професор Лихота Костянтин Миколайович, професор кафедри стоматології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика.

Анотація дисертації (Переглянути)



Спеціалізована вчена рада 26.613.066 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Федорової Дар’ї Михайлівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 02.12.21 № 1296 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Суханова Ауріка Альбертівна, професор кафедри акушерства, гінекології і репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  a.sukhanova@gmail.com

тел.: +38067 4670303



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.066 прийняла 03 грудня 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта заочної форми навчання кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, лікаря акушера-гінеколога КНП «Київський міський пологовий будинок № 3» Федорової Дар’ї Михайлівни «Диференційований підхід до тактики лікування жінок зі стресовим нетриманням сечі» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»).

Науковий керівник: член-кореспондент НАМН України, доктор медичних наук, професор Вдовиченко Юрій Петрович, професор кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика.

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист дисертації планується: 29 грудня 2021 року об 11 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія 32 (2-й поверх адміністративного корпусу).

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути частину №1, Переглянути частину №2)

Спеціалізована вчена рада 26.613.065 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Томнюка Олега Миколайовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 02.12.21 № 1296 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Суханова Ауріка Альбертівна, професор кафедри акушерства, гінекології і репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  a.sukhanova@gmail.com

тел.: +38067 4670303



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.065 прийняла 03 грудня 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта заочної форми навчання кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, лікаря акушера-гінеколога гінекологічного відділення Київської міської клінічної лікарні № 6 Томнюка Олега Миколайовича «Профілактика невиношування вагітності та перинатальної патології у жінок із антифосфоліпідним синдромом та ретрохоріальною гематомою» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»).

Науковий керівник: член-кореспондент НАМН України, доктор медичних наук, професор Вдовиченко Юрій Петрович, професор кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика.

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист дисертації планується: 29 грудня 2021 року о 12 годині, за адресою: 04112, Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія 32 (2-й поверх адміністративного корпусу)

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути частину №1, Переглянути частину №2)

Спеціалізована вчена рада 26.613.055 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Голубовської Юлії Єгорівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Педіатрія»

Наказ від 13.10.21 № 1099 «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства освіти і науки України» (Переглянути)

Наказ від 02.12.21 № 1296 «Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства освіти і науки України» (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н., доцент Шарікадзе Олена Вікторівна, доцент кафедри педіатрії № 1 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.: +38 050 587 94 28



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.055 прийняла 03 грудня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря-педіатра ФОП Гіленко Г.І. Голубовської Юлії Єгорівни «Фізичний розвиток, стан кісткової системи у хворих на ювенільний ревматоїдний артрит при лікуванні імунобіологічними препаратами» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Педіатрія».

Науковий керівник: д. мед. н., професор Марушко Тетяна Вікторівна, завідувач кафедри педіатрії-2 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика.

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист дисертації планується: *20 грудня 2021 року о 14 годині, за адресою: 04209, Україна, м. Київ, вул. Богатирська, 30, аудиторія кафедри педіатрії-2 НУОЗ України імені П. Л. Шупика (3-й поверх КНП «Київська міська дитяча клінічна лікарня №1»)

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)

Спеціалізована вчена рада 26.613.063 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Семенюка Андрія Олександровича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 02.12.21 № 1296 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Суханова Ауріка Альбертівна, професор кафедри акушерства, гінекології і репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  a.sukhanova@gmail.com

тел.: +38067 4670303



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.063 прийняла 03 грудня 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта заочної форми навчання кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, лікаря акушера-гінеколога Київського міського пологового будинку № 4 Семенюка Андрія Олександровича «Тактика ведення жінок репродуктивного віку з гіперпластичними процесами ендометрія на фоні надлишкової маси тіла» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»).

Науковий керівник: член-кореспондент НАМН України, доктор медичних наук, професор Вдовиченко Юрій Петрович, професор кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика.

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист дисертації планується: 29 грудня 2021 року о 12 годині, за адресою: 04112,
Україна, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія 32 (2-й поверх адміністративного корпусу).

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути частину №1, Переглянути частину №2)

Спеціалізована вчена рада 26.613.067 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Фуркала Олексія Сергійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 02.12.21 № 1296 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Вітовський Ростислав Мирославович, професор кафедри хірургії серця та магістральних судин НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: (067) 703 42 93



Спеціалізована вчена рада Д26.613.067 прийняла 6 грудня 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Національного університету охорони здоров'я України імені П. Л. Шупика Фуркала Олексія Сергійовича «Інтенсивна терапія невідкладних станів при ендоваскулярній реваскуляризації міокарду у пацієнтів похилого віку з гострим коронарним синдромом» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина».

Науковий керівник: д. мед. н. професор Лоскутов Олег Анатолійович, завідувач кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика.

Анотація дисертації (Переглянути)



Спеціалізована вчена рада 26.613.061 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Колесникова Володимира Геннадійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Анестезіологія та інтенсивна терапія»

Наказ МОН України від 02.12.21 № 1296 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Тріщинська Марина Анатоліївна, професор кафедри анестезіології та інтенсивної терапії НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.:(044) 206 73 23



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.061 прийняла 06 грудня 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Національного університету охорони здоров'я України імені П. Л. Шупика Колесникова Володимира Геннадійовича «Особливості анестезіологічного забезпечення пацієнтів з супутньою артеріальною гіпертензією при виконанні операцій аортокоронарного шунтування в умовах штучного кровообігу» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Анестезіологія та інтенсивна терапія».

Науковий керівник: д. мед. н. професор Лоскутов Олег Анатолійович, завідувач кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Спеціалізована вчена рада 26.613.068 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Юрченко Ірини Олександрівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 02.12.21 № 1296 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Педаченко Наталія Юріївна, завідувач кафедри акушерства, гінекології та перинатології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  clinicnv@gmail.com

тел.: +380509302532



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.068 прийняла 06 грудня 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика Юрченко Ірини Олександрівни «Диференційований підхід до лікування порушень менструальної функції на тлі гіперпролактинемії в періоді статевого дозрівання»  на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Акушерство та гінекологія»).

Науковий керівник: доктор медичних наук, професор Горбунова Ольга Володимирівна, професор кафедри акушерства, гінекології та перинатології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист дисертації планується: 21 грудня 2021 року о 11 годині, за адресою: 04112, м. Київ, вул. Дорогожицька, 9, аудиторія 32 (2-й поверх адміністративного корпусу).

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)

Спеціалізована вчена рада 26.613.059. Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Данчиної Таїсії Андріївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 02.12.21 №1296 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства  (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н., професор Вітовський Ростислав Мирославович, професор кафедри хірургії серця та магістральних судин НУОЗ імені П. Л. Шупика,

електронна адреса:  [email protected] тел.: (067) 703 42 93



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.059 прийняла 06 грудня 2021 року до розгляду дисертацію аспіранта кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Національного університету охорони здоров'я України імені П. Л. Шупика Данчиної Таїсії Андріївни «Мультимодальна малоопіоїдна анестезія у пацієнтів кардіохірургічного профілю під час аортокоронарного шунтування в умовах штучного кровообігу» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина».

Науковий керівник: д. мед. н. професор Лоскутов Олег Анатолійович, завідувач кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Спеціалізована вчена рада 26.613.062 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Рогави Ірми Володимирівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ від 02.12.21 № 1296 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н. професор Судома Ірина Олександрівна, професор кафедри акушерства, гінекології і репродуктології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: (044) 537 75 97



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.062 прийняла 6 грудня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря акушера-гінеколога Медичного центру імені О. Гудушаурі, м. Тбілісі, Грузія Рогави Ірми Володимирівни «Прогнозування і профілактика прееклампсії при вагітності після допоміжних репродуктивних технології» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина».

Науковий керівник: д. мед. н. професор Савченко Сергій Євгенович, професор кафедри акушерства, гінекології і репродуктології Українського державного інституту репродуктології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист дисертації планується: 22 грудня 2021 року о 12 годині, за адресою: 04210 м.Київ, проспект Героїв Сталінграда 16, кафедра акушерства, гінекології і репродуктології

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.069 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Бойка Миколи Андрійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Стоматологія»

Наказ від 02.12.21 № 1296 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: д. мед. н., професор Мазур Ірина Петрівна, професор кафедри стоматології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса:  [email protected]

тел.: (044) 482-08-41; 482-08-52; +380 (50) 583 87 59



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.069 прийняла 14 грудня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря-стоматолога-хірурга ФОП Остапчук О. В., стоматологічна клініка «DentOst», м. Київ, Бойка Миколи Андрійовича «Порівняльна оцінка методів гемостазу та з’єднання м’яких тканин у практиці лікаря-стоматолога-хірурга» (експериментально-клінічне дослідження) на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Стоматологія».

Науковий керівник: Павленко О. В., доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри стоматології, Інституту стоматології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика.

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 11 січня 2022 року о 11 годині, за адресою: 03115, Україна, м. Київ, вул. Пимоненка, 10 А, кафедра стоматології, аудиторія (4 поверх).

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.060 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Ковальчук Христини Володимирівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 02.12.21 № 1296 Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: чл-кор. НАМН України, д. мед. н. професор Риков Сергій Олександрович, завідувач кафедри офтальмології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.: (044) 408 05 36



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.060 прийняла 13 грудня 2021 року до розгляду дисертацію лікаря-офтальмолога офтальмологічного відділення №4 Київської міської клінічної офтальмологічної лікарні «Центр мікрохірургії ока» Ковальчук Христини Володимирівни «Діагностична значимість реактивності рецепторів тромбоцитів в розвитку і прогресуванні вікової дегенерації макули» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Офтальмологія»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Могілевський Сергій Юрійович, професор кафедри  офтальмології Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 30 грудня 2021 року о 09.00 годині, за адресою: 03057, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 3, корпус Г, Клініка «Оберіг», кафедра офтальмології.

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.073 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Новікової Валерії Юріївни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 16.12.21 № 1384  Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: чл-кор. НАМН України, д. мед. н. професор Риков Сергій Олександрович, завідувач кафедри  офтальмології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.: (044) 408 05 36



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.073  прийняла 16 грудня 2021 року до розгляду дисертацію асистента кафедри офтальмології Запорізького державного медичного університету МОЗ України Новікової Валерії Юріївни «Оптимізація корекції рогівкового астигматизму при факоемульсифікації катаракти» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Офтальмологія»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Завгородня Наталія Григорівна, завідувач кафедри  офтальмології Запорізького державного медичного університету МОЗ України

(м. Запоріжжя)

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 30 грудня 2021 року о 11.30 годині, за адресою: 03057, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 3, корпус Г, Клініка «Оберіг», кафедра офтальмології.

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)

Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.072 Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Михайленко Надії Вікторівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина»

Наказ МОН України від 16.12.21 № 1384  Про утворення спеціалізованих вчених рад для присудження ступеня доктора філософії, внесення змін до деяких наказів Міністерства (Переглянути)

Контактна інформація:

Голова ради: чл-кор. НАМН України, д. мед. н. професор Риков Сергій Олександрович, завідувач кафедри  офтальмології НУОЗ України імені П. Л. Шупика

електронна адреса: [email protected]

тел.: (044) 408 05 36



Спеціалізована вчена рада ДФ 26.613.072  прийняла 16 грудня 2021 року до розгляду дисертацію асистента кафедри офтальмології Запорізького державного медичного університету МОЗ України Михайленко Надії Вікторівни «Корекція гемо- і гідродинамічних порушень при факоемульсифікації катаракти на очах з ускладненою міопією високого ступеня» на здобуття ступеня доктора філософії в галузі знань «Охорона здоров’я» за спеціальністю «Медицина» (наукова спеціальність «Офтальмологія»).

Науковий керівник:  д. мед. н. професор Завгородня Наталія Григорівна, завідувач кафедри  офтальмології Запорізького державного медичного університету МОЗ України

(м. Запоріжжя)

Анотація дисертації (Переглянути)



Захист відбудеться 30 грудня 2021 року о 14.00 годині, за адресою: 03057, Україна, м. Київ, вул. Зоологічна, 3, корпус Г, Клініка «Оберіг», кафедра офтальмології.

Дисертація (Переглянути)

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації (Переглянути)

Відгуки офіційних опонентів:

Відгук 1 (Переглянути)

Відгук 2 (Переглянути)

Аудіозапис захисту (Переглянути)

Відеозапис захисту (Переглянути)