Google search

 
 

З глибоким сумом сповіщаємо, що 9 серпня 2022 року на 89 році життя спочив у мирі професор, доктор медичних наук, хірург Михайло Михайлович Шевнюк.

Світла, привітна людина, яскравий педагог, прекрасний сміливий хірург - таким залишиться в пам’яті Михайло Михайлович.

Від природи людина енергійна, він заряджав цією енергією всіх хто був поруч. Високопрофесійний спеціаліст в загальній хірургії, він був легкий на підйом. Потрібна допомога хворим в іншому медичному закладі Києва, районів, області? Він завжди готовий виїхати, проконсультувати, а при потребі і прооперувати. Чужа біда - його біда. Він був готовий працювати в будь-яких умовах, аби лиш допомогти хворому. Завжди допомагав колегам в складних хірургічних ситуаціях. Професор Шевнюк був провідним фахівцем хірургічного лікування міастенії в Україні. Сучасні світові та власні наукові дослідження він широко впроваджував в практику, ділився з колегами та слухачами Університету, пропагував в засобах масової інформації. При всіх своїх досягненнях, він завжди залишався скромною людиною.

Важко знайти слова втіхи, коли йде від нас така людина.

Глибоко сумуємо з приводу цієї невиправної втрати та висловлюємо щирі слова глибокої скорботи та суму родині, близьким. Вічна світла пам’ять нашому колезі і другу.

Колектив кафедри хірургії і проктології НУОЗ України імені П.Л. Шупика.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також