Google search

 
 

З глибоким сумом сповіщаємо про загибель в окупованій російськими агресорами с.м.т. Бородянці асистента кафедри хірургії і проктології Інституту сімейної медицини НУОЗ України імені П. Л. Шупика кандидата медичних наук Сміщука Віталія Володимировича.

Народився Віталій Володимирович 10 лютого 1983 р. в селищі міського типу Бородянці. З 1990 р. по 2000 р. навчався в Бородянській загальноосвітній школі №1, яку в закінчив з відзнакою (золотою медаллю). Був неодноразовим учасником і переможцем районних та обласних олімпіад з біології, математики, фізики та англійської мови.

В 2007 р. закінчив Національний медичний університет імені О. О. Богомольця.

У 2016 р. захистив кандидатську дисертацію: «Інтраабдомінальна алопластика післяопераційних вентральних гриж великого та гігантського розмірів». Його наукова та практична діяльність була направлена на вивчення питань невідкладної хірургії, проктології, діагностики та лікування гриж черевної стінки. Автор 76 наукових друкованих праць.

Нехай добрий, світлий спомин про Віталія Володимировича залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав та шанував. У нашій пам’яті він назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, професіоналом своєї справи.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині загиблого.

Вічна світла пам’ять нашому колезі і другу.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 72.8% - 5 Голосів
Корисність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 86.25% - 4 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також