Google search

 
 

21 вересня 2021 року відбувся візит до НУОЗ України імені П.Л. Шупика пані Еви Матушек-Загати, радниці Посла Республіки Польща в Україні, керівника сектору науково-освітнього співробітництва Посольства Республіки Польща в Україні. Пані Еву Матушек-Загату супроводжувала асистентка пані Марія Мельник.

На зустрічі університет представили Юрій Вороненко, ректор; Юрій Вдовиченко, перший проректор; Валерій Бугро, декан деканату по роботі з іноземцями; Марина Пастухова, завідувач відділу міжнародного співробітництва.

Ректор Юрій Вороненко ознайомив гостей з основними напрямками роботи НУОЗ України імені П.Л. Шупика. Перший проректор Юрій Вдовиченко відзначив міжнародну активність науково-педагогічних працівників Університету. Завідувач відділу міжнародного співробітництва Марина Пастухова представила партнерські заклади вищої та післядипломної освіти Республіки Польща. Декан деканату по роботі з іноземцями Валерій Бугро проінформував присутніх про кількість громадян Республіки Польща, які пройшли навчання в Університеті, види навчання іноземців.

Учасники зустрічі обговорили можливі напрямки співпраці у сфері освіти та науки, серед яких: підтримка подання представниками НУОЗ України імені П.Л. Шупика грантових заявок на проходження підготовки на третьому (освітньо-науковому) рівні у закладах медичної та фармацевтичної освіти Республіки Польща; посилення іншомовної підготовки інтернів, аспірантів, науково-педагогічних працівників університету; залучення представників університету до проєкту Посольства Республіки Польща у Києві «Замкові бесіди» з метою культурного обміну.

Сторони вважають перспективним долучення Університету до зазначених проєктних ініціатив.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також