Google search

 
 

У Національній медичній академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика відбулася презентація нової системи електронної реєстрації слухачів для проходження післядипломного навчання та безперервного професійного розвитку.

У заході взяли участь ректор академік НАМН України Юрій Вороненко, голова комісії зі змісту освіти і стандартизованої оцінки якості підготовки спеціалістів-медиків та фармацевтів МОЗ України чл. – кор. НАМН України Олександр Волосовець, перший проректор чл. – кор. НАМН України Юрій Вдовиченко, проректори професори: Олександр Толстанов, Раїса Моісеєнко, Олеся Гульчій, головний бухгалтер Світлана Шендрик, завідувач кафедри медичної інформатики професор Озар Мінцер та група розробників системи реєстрації.

Уже у найближчий час система дозволить реєструватися на навчання у НМАПО імені П. Л. Шупика без попередніх візитів до Академії, а до кінця року – повністю перейти на електронну форму, що передбачатиме серед іншого й укладання договору на надання освітніх послуг.

Після реєстрації у системі, що розміщуватиметься на офіційному веб-сайті Академії, документи слухача будуть верифіковані та зберігатимуться у захищених електронних сховищах, що дозволить у подальшому уникнути необхідності повторної подачі документів про здобуту освіту під час оформлення на інші види та форми навчання.

Учасники заходу під час презентації висунули низку пропозицій, спрямованих на забезпечення максимальної зручності та надійності системи реєстрації для майбутніх користувачів, що будуть враховані розробниками.

Читайте також