Google search

 
 

15 січня 2020 року у НМАПО імені П. Л. Шупика відбувся різдвяний благодійний ярмарок за сприяння наукового товариства молодих вчених та міжнародного благодійного фонду «Кожен може» з метою збору коштів на лікування онкохворих дітей.

Завдяки спільними зусиллями адміністрації Академії, науково-педагогічним працівникам, аспірантам, молодим вченим та інтернам було зібрано 10 000 грн. благодійних внесків. 

Аспіранти, молоді вчені та інтерни Академії власноруч виготовляли смаколики, новорічні, різдвяні прикраси, листівки, речі на новорічну та різдвяну тематику, а також сувенірною продукцією забезпечив міжнародний благодійний фонд «Кожен може». Ніхто не залишився байдужим до акції – ні організатори, ні гості. Усі старались допомогти: матеріалами, фінансами, готовою продукцією, активністю чи просто моральною підтримкою.

Наукове товариство молодих вчених організовує благодійні ярмарки, акції з метою освіти і розвитку культури благодійності та волонтерства, становлення відповідального та толерантного суспільства в Україні та допомоги тим, хто найбільше цього потребує.

Ми вдячні всім за підтримку й віру в наші сили. До участі в благодійних ярмарках щоразу залучаються аспіранти, молоді вчені та інтерни з усіх факультетів/інститутів Академії.

Існує два способи жити: ви можете жити так, ніби не буває ніяких чудес, і ви можете жити так, ніби все є дивом.

Альберт Ейнштейн

Читайте також