Google search

 
 

Від імені адміністрації та колективу НУОЗ України імені П. Л. Шупика щиро вітаю з Днем народження завідувача кафедри хірургії серця і магістральних судин, віцепрезидента та академіка НАМН України, члена-кореспондента НАН України, директора ДУ «Національний інститут серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова НАМН України», Заслуженого лікаря України, доктора медичних наук, професора Василя Лазоришинця!

Шановний Василю Васильовичу!

День народження – чудовий привід подякувати Вам, як одному з провідних фахівців України в галузі хірургії вроджених вад серця, за тисячі сердець, які продовжують битися завдяки Вашій майстерності. 

За Вашу людяність, щирість душі, відданість своїй справі та високий професіоналізм – Вас люблять та шанують люди, пишаються численні учні!

Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, мирного сонячного неба, щастя та добра, родинного тепла і добробуту, невичерпних сил та енергії задля благороднішої місії – рятування життя та здоров’я людей. Успіхів і подальших наукових відкриттів в кардіохірургії! Нехай міцне здоров’я та гарний настрій стануть запорукою успішної праці на благо України! 

З глибокою повагою, Ректор В’ячеслав Камінський

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 75% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також