Google search

 
 

13 грудня 2023 року відбулось чергове засідання вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, що розпочалося з вручення відзнак науково-педагогічним працівникам головою вченої ради чл.–кор. НАМН України професором Олександром Толстановим і академіком НАМН України професором В’ячеславом Камінським, ректором (професору Олегу Шекері та професору Георгію Козинцю).

Представник компанії MedGlobal Олександра Козловська вручила сертифікати членам вченої ради (професорам Євгенії Гриневич, Олесі Гульчий, Наталії Савичук, Володимиру Краснову, Галині Пилягіній), які пройшли навчання та отримали міжнародну сертифікацію тренерів-психологів з ментального здоров’я. 

У засіданні вченої ради прийняла участь Любов Крикливець, начальник Департаменту охорони здоров’я КОДА, яка в своїй доповіді подякувала співробітникам НУОЗ України імені П. Л. Шупика за підписаний Меморандум про співпрацю та висловила сподівання, що сумісна робота зробить вагомий внесок у розвиток медицини Київщини.

 

Академік НАМН України професор В’ячеслав Камінський, ректор представив коротку інформацію по планам виконання роботи щодо реалізації Стратегії розвитку університету.

Першим при розгляді питань Порядку денного виступив голова вченої ради чл.-кор. НАМН України професор Олександр Толстанов, який представив План роботи вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика на 2024 рік, що було затверджено членами вченої ради шляхом відкритого голосування. 

Наступним питанням заслухано доповідь чл.-кор. НАМН України професора Юрія Вдовиченка, першого проректора щодо кадрової політики та антикорупційної діяльності в НУОЗ України імені П. Л. Шупика з визначенням напрямів підтримки продуктивності й професійного рівня кадрового потенціалу університету. В обговоренні даного питання прийняли участь Віталій Медведенко, начальник відділу кадрів та Юрій Сіденко, уповноважена особа з питань запобігання і виявлення корупції. Вченою радою прийнято представлену інформацію до відома. 

При розгляді кадрових питань учений секретар, доцент Тетяна Бухановська представила кандидатів на присвоєння вченого звання професора кафедри акушерства, гінекології та медицини плода - д. мед. н. доцента Олену Щербінську, на присвоєння вченого звання доцента кафедри радіології - к. мед. н. Марію Кузеванову та доцента кафедри терапії - к. мед. н. Руслана Хайрнасова, яких було обрано за результатами таємного голосування.

 

Звіт про роботу приймальної комісії НУОЗ України імені П. Л. Шупика за результатами прийому на навчання в 2023 році представила к. мед. н. Юлія Сторожчук, відповідальний секретар приймальної комісії. Представлену інформацію членами вченої ради було прийнято до відома. 

Вчена рада також затвердила індивідуальні плани наукових робіт здобувачів наукових ступенів та ступеня доктора філософії, склад разових спеціалізованих вчених рад та розглянула стан виконання дисертацій з прийняттям відповідних рішень.

Чл.-кор. НАМН України професор Юрій Вдовиченко представив навчальні плани та робочі програми у сфері післядипломної освіти галузі знань 22 «Охорона здоров’я», навчальні плани та робочі програми циклів тематичного удосконалення, які були затверджені членами вченої ради шляхом відкритого голосування.

Проректор з наукової роботи професор Наталія Савичук представила на розгляд питання за науковим напрямом, які були підтримані вченої радою до затвердження.

Начальник відділу юридичного та правового забезпечення Тетяна Вознюк виступила з пропозицією внести зміни і доповнення та затвердити у новій редакції низку локальних нормативних документів. Дані пропозиції було підтримано вченою радою. 

Вчена рада також затвердила оновлений склад постійної комісії вченої ради НУОЗ України імені П. Л. Шупика з наукової діяльності та навчально-методичної роботи з вищої освіти, постійної кадрової комісії вченої ради, постійної комісії з навчально-методичної роботи, постійної комісії з клінічної роботи, постійної комісії з міжнародного співробітництва.

Наступне засідання вченої ради НУОЗ України імені П. Л. Шупика заплановано на 17 січня 2024 року.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 81.33% - 3 Голосів
Корисність матеріалу: 80% - 3 Голосів
Доступність матеріалу: 78% - 4 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також