Google search

 
 

13 червня 2023 року Департамент соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), в особі директора Руслана Світлого, Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика, в особі в. о. ректора В’ячеслава Камінського та Громадська спілка «Всеукраїнське об’єднання надавачів соціальних та реабілітаційних послуг», в особі Голови Виконавчого Комітету Миколи Кутаф’єва підписали меморандум про співпрацю та взаємодію щодо змістовного наповнення соціальної послуги підтриманого проживання та організації її надання для задоволення потреб відповідних соціально незахищених категорій населення.

Сторони домовились співпрацювати у таких напрямах:

  • залучення працівників сторін до участі у спільних наукових заходах, конференціях, семінарах, симпозіумах тощо;
  • покращення спільних позицій в соціальній, медичній сфері: удосконалення надання соціальних та медичних послуг;
  • підвищення рівня професійності медичних та соціальних працівників;
  • координації та взаємної підтримки організації міжнародного співробітництва тощо.

 

Це лише декілька із напрямів співробітництва задля досягнення позитивних результатів та наслідків для розвитку держави, громади та суспільства.

НУОЗ України імені П. Л. Шупика готовий взяти участь у спільному впровадженні послуги підтриманого проживання як база організації надання соціальної послуги.

Підписання Меморандуму надає підстави та створює умови для подальшої активної співпраці, заключення відповідних договорів щодо виконання науково-дослідницьких робіт, спільної діяльності, надання послуг тощо.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також