Google search

 
 

15.03.2023 відбулось чергове засідання вченої ради Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика. Проводив засідання голова вченої ради, член-кореспондент НАМН України професор Олександр Толстанов, який зазначив, що співробітники НУОЗ України імені П.Л. Шупика продовжують виконувати свою соціальну роль, незважаючи на воєнний стан в Україні та карантин через КОВІД-19.

 

Враховуючи велику кількість рекомендованих до розгляду кадрових справ, за погодженням членів вченої ради, першою виступила учений секретар, доцент Тетяна Бухановська, яка представила кандидатів на посади та присвоєння вчених звань. Кандидатів було підтримано шляхом проведення таємного голосування.

Надалі вчена рада заслухала доповідь професора Раїси Моїсеєнко, проректора з науково-педагогічної та лікувальної роботи, про досвід з лікувально-діагностичної роботи НУОЗ України імені П.Л. Шупика в 2022 році, набутий в умовах воєнного стану.

Вчена рада затвердила індивідуальні плани наукових робіт здобувачів ступеня доктора філософії, утворення разових спеціалізованих вчених рад та розглянула стан виконання дисертацій за результатами моніторингу з прийняттям відповідних рішень.

Професор Наталія Савичук, проректор з наукової роботи, розглядаючи питання «Різне», представила рукописи монографії та методичних рекомендацій, які були затверджені вченою радою до друку.

Професор Вікторія Горачук, проректор з науково-педагогічної роботи, проінформувала присутніх про вимоги до кваліфікаційного рівня науково-педагогічних працівників згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2015 року № 1187.

Член-кореспондент НАМН України професор Юрій Вдовиченко, перший проректор, представив навчальні плани та програми циклів тематичного удосконалення, які були затверджені вченою радою.

Наступне засідання вченої ради НУОЗ України імені П. Л. Шупика заплановано на 12 квітня 2023 року.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також