Google search

 
 

26 січня 2023 року відбулася зустріч керівництва Університету в особі в. о. ректора, чл.-кор. НАМН України, професора Олександра Толстанова та проректора з науково-педагогічної роботи професора Раїси Моісеєнко з головою Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації професором Сергієм Павловським, представниками адміністрації, керівниками закладів охорони здоров’я району та лікарями.

Під час зустрічі обговорювалися питання посилення взаємодії між Університетом та закладами охорони здоров’я району з метою покращення медичного обслуговування населення, підвищення кваліфікації лікарів, надання консультаційних послуг лікарям-практикам з боку провідних фахівців, які працюють в Університеті, впровадження сучасних цифрових технологій в діяльність медичного персоналу, більш повного використання наявних матеріальних ресурсів та людського потенціалу.

Сергій Павловський наголосив на важливості співпраці закладів охорони здоров’я із Університетом та професійними асоціаціями задля надання якісної медичної допомоги населенню, постійного впровадження наукових розробок в практику охорони здоров’я, поінформував про створену інформаційну платформу Health Community для об’єднання лікарів, науковців, викладачів, лікарів-інтернів та забезпечення доступності медичної допомоги пацієнтам.

Під час візиту до районної адміністрації, професор Олександр Толстанов та професор Раїса Моїсеєнко також взяли участь у засідання правління Української асоціації сімейної медицини, Асоціації сімейних лікарів м. Києва та зустрічі із лікарями первинної медичної допомоги Святошинського району та лікарів області.

У своєму виступі в. о. ректора НУОЗ України імені П. Л. Шупика О. Толстанов окреслив стратегічні питання розвитку співпраці Університету, медичних закладів району та професійної асоціації, як основи задля забезпечення інтересів усіх сторін: підготовки високопрофесійних лікарів первинної ланки, забезпечення населення якісною медичною допомогою за рахунок наближення освітніх технологій та наукових здобутків до практичної діяльності медичних закладів.

Із доповідями та обговоренням нагальних проблемних питань ПМД виступили професор Люмила Хіміон, д. мед. н. Ольга Процюк, доцент Людмила Матвієць, працівники адміністрації та практикуючі лікарі. 

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 49.67% - 3 Голосів
Корисність матеріалу: 49.67% - 3 Голосів
Доступність матеріалу: 74% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також