Google search

 
 

Відбулась зустріч керівництва НУОЗ України імені П. Л. Шупика та КНП «КМДКЛ № 1» під час якої були обговорені нагальні питання подальшої співпраці під час воєнного стану в країні.

 

В. о. ректора, чл.-кор. НАМН України, професор Олександр Толстанов, проректор з науково-педагогічної роботи, професор Раїса Моісеєнко, завідувачі клінічних кафедр Університету, що розміщені в лікарні, обговорили з директором КНП «Київська міська дитяча клінічна лікарня №1» Олександром Касьяном та медичним директором Світланою Якомович питання подальшої спільної діяльності.

КНП «КМДКЛ №1» - провідна клініка в м. Києві із надання медичної допомоги дитячому населенню із високопрофесійним мотивованим колективом, яка є однією із найбільших клінічних баз для наступних кафедр Університету: сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги; педіатрії; нефрології та нирковозамісної терапії; дитячої хірургії, анестезіології, ортопедії та травматології; педіатрії, дитячих інфекційних хвороб, імунології та алергології; педіатрії, дитячої неврології та медичної реабілітації; дитячої оториноларингології, аудіології і фоніатрії та радіології. Науково-педагогічні працівники зазначених кафедр багато років успішно співпрацюють із лікарями закладу, щорічно надають високоспеціалізовану медичну допомогу пацієнтам, проводять навчальний процес із використанням нових форм і методів навчання, досягнень медичної науки і практики охорони здоров'я - навчання лікарів-інтернів, клінічних ординаторів, слухачів, у тому числі працівників закладу охорони здоров’я; здійснюють підготовку докторів філософії; проводять спільні наукові дослідження, розробку та експертну оцінку ефективних методів профілактики, діагностики, лікування і реабілітації хворих.

Було також обговорено питання покращення діяльності як закладу охорони здоров’я, так і навчального процесу на вимогу викликів, що постають перед закладами та особливостей роботи з НСЗУ.

За результатами зустрічі було підписано договір про співпрацю між Університетом та лікарнею.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 73% - 3 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також