Google search

Забезпечення якісною медичною допомогою військовослужбовців у Збройних силах України та інших структурах сектора безпеки держави в контексті євроатлантичної інтеграції під час бойових дій є пріоритетним напрямом стратегічного планування політики охорони здоров'я, якою передбачається поліпшення функціонування медичної галузі (в т. ч. військової медицини) на основі підвищення якості медичної допомоги, створення системи, її забезпечення і контролю.

Охорона та зміцнення здоров’я людей як в мирний, так і воєнний час, є складовою частиною державотворення, соціальної політики, системи національної безпеки, найважливішою функцією держави. Проблеми збереження і зміцнення здоров’я населення країни, в т. ч. і військовослужбовців настільки вагомі й актуальні, що становлять найважливішу функцію держави.

Запропоновані рекомендації мають на меті інформувати різні категорії медичних працівників Збройних сил України та Міністерства охорони здоров’я України щодо порядку лікувально-евакуаційного забезпечення військ і населення під час бойових дій.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 69% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 67% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 67.5% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також