Google search

Академія НСЗУ презентує для лікарів і пацієнтів оновлений посібник “Програми медичних гарантій 2024”.

Сьомий рік поспіль в Україні діє Програма медичних гарантій. Команда Національної служби здоров’я України разом із партнерами працює для досягнення універсального охоплення населення медичними послугами. Місія полягає в тому, щоб кожна особа мала змогу отримати медичну допомогу своєчасно, в необхідному обсязі і не зазнаючи при цьому катастрофічних витрат.

Посібник підготовлено для тих, хто знає все про Програму медичних гарантій, і для тих, хто зовсім нічого про неї досі не чув.

Посібник допоможе краще зрозуміти роботу системи охорони здоров’я в Україні і суттєво покращить процес надання та отримання якісних медичних послуг.

У Посібнику розповідається про ключових учасників системи охорони здоров’я, загальні відомості щодо фінансування надання медичних послуг, складові, програми медичних гарантій, а також про концепцію кожного із пакетів медичних послуг.

Ми дбаємо, щоб надавачі медичних послуг розуміли правила роботи системи, а пацієнти знали свої права та безперешкодно отримували гарантовані їм медичні послуги. Таким чином, кожна гривня платників податків, витрачена на медицину, працює задля покращення життя і здоров'я українців. Національна служба здоров’я України піклується про вас.

Ознайомитися з повною версією посібника.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також