Google search

Викладачі кафедри входять до складу редакційних колегій наукових фахових збірників і журналів, виступають офіційними опонентами на захистах дисертаційних досліджень, входять до складу оргкомітетів наукових конференцій, форумів, круглих столів.

Членство НПП кафедри у редакційних комітетах фахових наукових видань: 

Зоряна Гбур:

Член редакційного комітету за напрямом «Публічне управління і адміністрування» наукового фахового видання з державного управління  Журналу «Наукові інновації та передові технології» м.Київ http://perspectives.pp.ua/index.php/nauka/editirial-team

Член редакційного комітету за напрямом «Публічне управління і адміністрування» наукового фахового видання з державного управління  Журналів видавничої групи «Наукові перспективи» м.Київ http://perspectives.pp.ua/index.php/np/editirial-team

Член редакційного комітету за напрямом «Публічне управління і адміністрування» наукового фахового видання з державного управління друкований журнал «Актуальні питання у сучасній науці» http://perspectives.pp.ua/index.php/sn/editirial-team

Член редакційного комітету за напрямом «Публічне управління і адміністрування» наукового фахового видання з державного управління «Публічне управління: концепції, парадигма, розвиток, удосконалення» Збірник наукових праць. м. Переяслав (Київська обл.) https://pa.journal.in.ua/index.php/pa/Editorial-board

Член редакційного комітету за напрямом «Публічне управління і адміністрування» наукового фахового видання з державного управління Науковий журнал «Economic Synergi» м.Чернігів. https://es.istu.edu.ua/EconomicSynergy/about/editorialTeam 

Аліна Якимчук:

Член редакційного комітету ДВНЗ «Міжрегіональна академія управління персоналом» за напрямом «Публічне управління і адміністрування» наукового фахового видання з державного управління «Публічне врядування» (м. Київ, Україна), наукометрична база «Copernicus». Посилання на сайт https://vadnd.org.ua/ua/collection/.

ДВНЗ «Міжрегіональна академія управління персоналом» Журнал «Науковий вісник: державне управління» https://nvdu.undicz.org.ua/index.php/nvdu/redcolegy. Журнал був офіційно зареєстрований у 2018 році, свідоцтво КВ-23583-13423Р. Згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 28.12.2019 № 1643 журналу «Науковий вісник: державне управління» присвоєно категорію “Б” із державного управління.

Член редколегії електронного наукового видання "Публічне адміністрування та національна безпека" (категорія Б) з державного управління (спеціальність 074), на підставі Наказу Міністерства освіти та науки України № 358 від 15.03.2019.https://www.inter-nauka.com/ua/magazine/public-administration/. Склад редколегії https://www.inter-nauka.com/ua/magazine/public-administration/editorial.

Головний редактор іноземного видання (2018 рр.-по цей час) міжнародного рецензованого видання «International Journal of New Economics, Public Administration and Law» (IJONEPAAL, ISSN 2545-093X (друкована версія), ISSN 2545-1073 (електронна версія). Офіційний сайт: www.ijoness.esy.es). Видання рецензовано у наукометричній базі «Copernicus», Сrossref. Журнал призупинив свою роботу з 2021 року. 

Андрій Валюх:

Член редколегії іноземного видання (2018 рр. - по цей час) міжнародного рецензованого видання «International Journal of New Economics, Public Administration and Law» (IJONEPAAL, ISSN 2545-093X (друкована версія), ISSN 2545-1073 (електронна версія). Офіційний сайт: www.ijoness.esy.es). Видання рецензовано у наукометричній базі «Copernicus», Сrossref. Журнал призупинив свою роботу з 2021 року. 

Світлана Кошова:

Член редакційного комітету за напрямом «Публічне управління і адміністрування» наукового фахового видання з державного управління друкований журнал «Актуальні питання у сучасній науці» http://perspectives.pp.ua/index.php/sn/editirial-team 

На кафедрі діє «Наукова секція» (факультатив) для магістрантів та аспірантів кафедри. Секцію веде професорка Гбур Зоряна.

Також професоркою Якимчук Аліною організовано роботу наукового клубу Green Economy, за міжнародною участю. У клубі задіяні студенти з польських закладів вищої освіти та здобувачі кафедри.

13 грудня відбулось засідання вказаного клубу з цікавими доповідями польських студентів та вперше за участю нашої кафедри.

Наукова секція (факультатив)

  • Публікації слухачів магістратури та НПП кафедри у фахових виданнях категорії Б України

Сертифікати науково-педагогічних працівників

Фотогалерея роботи Наукової секції