Google search

Доцент кафедри педіатрії, дитячої неврології та медичної реабілітації НУОЗ України імені П.Л. Шупика, Заслужений лікар України, к.мед.н., доцент, лікар невролог дитячий вищої категорії.

Електронна адреса: [email protected]

У 1981 році закінчив педіатричний факультет Київського медичного інституту, інтернатура за спеціальністю «педіатрія» в ДКЛ №2 м. Києва. Працював лікарем невідкладної допомоги, а з 1983 року - дитячим неврологом.

1989 ‑ 1992 рр навчання в очній аспірантурі на кафедрі неонатології КМАПО. Працював на кафедрі неонатології, дитячої психоневрології, неврології №2, дитячої неврології та медико-соціальної реабілітації. З 2022 року – на об’єднаній кафедрі педіатрії, дитячої неврології та медичної реабілітації НУОЗ України імені П.Л.Шупика.

В 2006 році захистив кандидатську дисертацію «Особливості клініко-метаболічних порушень при перинатальних гіпоксичних ураженнях головного мозку у новонароджених та дітей грудного віку». Пройшов стажування та навчання в університеті Альберта в м. Едмонтон (Канада).

Автор більше 60 науково-методичних праць, співавтор трьох навчально-методичних посібників та патентів на винахід. Наукові інтереси - діагностика та лікування захворювань нервової системи у дітей, спадкова патологія.

Консультативна робота - в профільних відділеннях дитячої клінічної лікарні №1 м. Києва, постійний консультант служби санітарної авіації при МОЗ України.