Google search

Доцент, к.мед.н,  доцент кафедри педіатрії, дитячої неврології та медичної реабілітації НУОЗ України імені П.Л. Шупика, лікар-педіатр вищої категорії, спеціалізація «Дитяча гастроентерологія» та «Дієтологія».

Член асоціації педіатрів м. Києва (секретар), член правління громадської організації «Незалежна асоціація нутриціологів та дієтологів України».

Електронна адреса: [email protected]

Горячева Ірина Павлівна закінчила педіатричний факультет Українського державного медичного університету імені О.О.Богомольця в 1994 році.  В магістратуру на кафедру педіатрії №3 КМАПО за фахом "Педіатрія" поступила в 1994 р. За період навчання виконала та захистила в 1996 р. науково-дослідну роботу за темою «Мікробіоценоз кишечника та імунний гомеостаз у дітей з поєднаною патологією травної системи». Після завершення магістратури в 1996 р. за конкурсом була зарахована в аспірантуру на кафедру педіатрії №3 КМАПО. Захистила в 2000 році дисертаційну роботу «Оптимізація лікування хронічного гастродуоденіту у дітей (клініко-експериментальне дослідження)» під керівництвом д.м.н., професора Казак С.С. Кандидат медичних наук з 13 червня 2001 року.

На посаді асистента кафедри дитячих і підліткових захворювань працювала з 1999 року, з 2012 р. - доцент кафедри дитячих і підліткових захворювань. Вчене звання доцента з 2014 р. З 2022 року – доцент кафедри педіатрії, дитячої неврології та медичної реабілітації НУОЗ України імені П.Л. Шупика.

Має вищу лікарську кваліфікаційну категорію за фахом «Педіатрія», спеціалізацію за фахом «Дитяча гастроентерологія» та «Дієтологія».

Автор та співавтор більше 80 наукових робіт у фахових вітчизняних та закордонних виданнях. Співавтор підручників, навчальних посібників, програм циклів спеціалізації та тематичного удосконалення з педіатрії, дитячої гастроентерології та нутриціології.

Член правління громадської організації «Незалежна асоціація нутриціологів та дієтологів України».