Google search

Асистент кафедри педіатрії, дитячої неврології та медичної реабілітації НУОЗ України імені П.Л. Шупика з 2022 року, лікар невролог дитячий, проводить клінічну роботу на базі неврологічного відділення НДСЛ «ОХМАТДИТ».

Професійні та наукові інтереси – нейророзвиткові порушення, спадкові захворювання нервової системи, психічне здоров’я, реабілітація та інклюзія дітей з інвалідністю в соціум.

Затверджена тема дисертації - «Удосконалення підходів щодо реабілітації дітей із нейророзвитковими порушеннями»

Електронна адреса: [email protected]

У 2016 році закінчив педіатричний факультет НМУ імені О.О. Богомольця. Працював в НДСЛ «Охматдит», як лікар-невролог консультативно діагностичної поліклініки та черговий лікар відділення стаціонару. З вересня 2022 року – асистент кафедри педіатрії, дитячої неврології та медико-соціальної реабілітації НУОЗ України імені П.Л. Шупика. Продовжує вести консультативно-діагностичну та лікувальну роботу в неврологічному відділенні НДСЛ „Охматдит”.

Під час навчання на інтернатурі проходив навчання на онлайн курсі “Medical Neuroscience” в Duke University, USA. А після закінчення спеціалізації розпочав навчання на дистанційному курсі з дитячої неврології Британської академії дитячих неврологів (BPNA). В 2021 році завершив шестимісячний дистанційний курс з ЕЕГ від University of Cape Town та The Neurological Association of South Africa (NASA).

Проходив стажування за кордоном - в відділенні педіатрії медичного центру міста Shoam, Ізраїль. Також був учасником програми Консульства Сполучених Штатів Америки -  “Open World” за темою - “Медичні технології та інновації. Телемедицина”, в Jacksonville, Florida, USA. В 2023 році – учасник 2-ї літньої школи для молодих науковців Європейської академії дитячої інвалідності.

Сертифікований тренер з програми ВООЗ MhGap – програма по навчанню сімейних лікарів веденню найбільш поширених психічних та неврологічних розладів на первинній ланці. 

Дійсний член Європейського товариства дитячих неврологів (EPNS), Європейської академії дитячої інвалідності (EACD)

Вільно володіє англійською мовою та вивчає німецьку (поточний рівень А2-В1)