Google search

Асистент кафедри педіатрії, дитячої неврології та медичної реабілітації НУОЗ України імені П.Л. Шупика з 2022 року, лікар невролог дитячий, лікар функціональної діагностики, проводить клініко-діагностичну та наукову роботу на базі неврологічного відділення Київської міської дитячої клінічної лікарні №1.

Науковий інтерес: діагностика та лікування захворювань нервової системи, епілепсія.

Електронна адреса: [email protected]

Освіта вища медична за фахом „Педіатрія”, закінчила Вищий державний навчальний заклад України «Буковинський державний медичний університет», педіатричний факультет у 2016 році. З 2016 по 2018 рік навчалася на інтернатурі у Львівському національному медичному університеті ім. Д.Галицького  за спеціальністю «Педіатрія». У 2019 році спеціалізація зі спеціальності «Дитяча неврологія», у 2022 році – зі спеціальності «Функціональна діагностика».

З 2018 року лікар педіатр приймально-діагностичного відділення Волинського обласного дитячого територіального об’єднання. З 2019 року  по 2022 рік  лікар невролог дитячий відділення дитячої неврології з центром епілепсії КП « Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства та дитинства». З жовтня 2022 року асистент кафедри.

Основний напрямок наукової діяльності: діагностика та лікування захворювань нервової системи, епілепсія.

Дійсний член Європейського товариства дитячих неврологів (EPNS), Міжнародної протиепілептичної ліги (ILAE).