Google search

Карантин не є перешкодою для можливості оцінювання рівня знань аспірантів та моніторингу засвоєння ними навчального матеріалу.

Для підвищення ефективності засвоєння знань та закріплення вивченого, аспірантам пропонуються платформи для контролю знань: Ilias, Google forms, які дозволяють побачити рівень володіння матеріалом у слухачів та, за необхідності, повторити складні теми, уточнити поняття.

Платформа Ilias, приєднання до якої аспірантів усіх форм навчання стало можливим завдяки співпраці кафедри філософії з кафедрою медичної інформатики, є не тільки інструментом для тестового контролю, але й зручною програмою для роботи з першоджерелами з нормативної дисципліни «Філософія, сучасна методологія наукових досліджень та біоетика».

Можливості Google forms дозволяють не тільки сформувати самостійну тестову роботу до будь-якої теми циклу (додаючи запитання, зображення, відео), але й створити опитування, рейтинг, тощо. Отримані результати відповідей можна візуалізувати у спільну діаграму чи аналізувати отримані результати окремо, виставляючи оцінки слухачам.