Google search

 
 

Шановні лікарі! Запрошуємо Вас взяти участь у науково-практичній фаховій школі-семінарі «Клінічні рекомендації в загальній практиці сімейного лікаря, терапевта».

Захід відбудеться 5 жовтня з прямою онлайн-трансляцією наживо одразу в усіх містах і населених пунктах Івано-Франківської, Чернівецької та Ужгородської областей.  

Фахова школа проходить під егідою ВсеукраїнськоЇ Асоціації безперервної професійної освіти лікарів і фармацевтів та за підтримки Національного університету охорони здоров'я України імені П.Л. Шупика. 

На Вас чекають:

  • Навчання у форматі дискусійного клубу «За круглим столом» з провідними експертами: М. Анфілова, Л. Юдіна, І. Головач, Т. Юдіна, М. Селюк та інші.
  • «Гострі» питання первинної ланки, актуальні питання на амбулаторному прийомі, питання діагностики та лікування захворювань печінки та ШКТ і багато іншого.
  • Тільки актуальні знання, засновані на доказовій медицині та сучасні клінічні протоколи. 

 Захід безкоштовний, попередня реєстрація обов‘язкова. 

Посилання на реєстрацію: 

https://semklinreckiev0510.ticketforevent.com/

 Після закінчення заходу зареєстровані учасники матимуть можливість отримати сертифікати НУОЗ України імені П.Л. Шупика на 10 балів. 

Увага! Найактивніший учасник, який надішле найкращі запитання експертам у чат - отримає почесну нагороду від Асоціації. Обов'язково перед запитанням вказати ПІБ та місто. 

 Детальну інформацію про захід шукайте на сайті школи: 

http://asprofosvit.com/semclinrec0510 

 Чекаємо на вас: 5 жовтня 2021 року, початок о 10.30 год.

    Оцініть матеріал

    Актуальність матеріалу: 72% - 2 Голосів
    Корисність матеріалу: 72% - 2 Голосів
    Доступність матеріалу: 71% - 2 Голосів

    Загальна оцінка матеріалу