Google search

 
 

Західно-Казахстанський медичний університет імені Марата Оспанова запрошує студентів та співробітників НМАПО імені П.Л. Шупика взяти участь у роботі міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої незалежності Республіки Казахстан «Сучасний погляд на якість виявлених медичних допомог, оцінка якості клінічних протоколів (КП) та клінічних практичних керівництв (КПР) в умовах обов'язкового соціального-медичного страхування (ЗСМС) ».

Мета конференції – удосконалення КП та КПР для вдосконалення індикаторів якості медичних послуг в умовах ЗСМС.

Формат проведення конференцій: дистанційно в режимі онлайн (посилання буде надане зареєстрованим учасникам).

Час проведення конференцій: 14 грудня 2020 року.

Форма участі: усна доповідь, публікація без виступу.

Офіційні мови конференції: казахська, російська, англійська.

Публікація та участь у конференціях: безкоштовні.

За результатами конференції, представлені результати наукових робіт будуть опубліковані в журналі «Медичний журнал Західного Казахстану», що індексується у РІНЦ.

Для участі в роботі конференцій необхідно до 1 грудня 2020 року направити на електронну адресу [email protected] наступні матеріали: заявка на участь; стаття.

Заявки, що надійдуть у оргкомітет після вказаної дати, не розглядаються, статті не публікуються.

З усіх питань звертайтесь на електронну адресу оргкомітету конференції [email protected].

Рекомендації:

  • автори можуть підготувати друковані матеріали, що відображають основну інформацію, в форматі А4, щоб роздати усім зацікавленим учасникам конференції;
  • рекомендується виконувати доповідь на світлому тлі, текстом темного кольору, застосовуючи в якості виділення тексту зміну його насиченості, а не курсив або підкреслення; малюнки і діаграми виконуються в кольорі.

Повні тексти статей будуть розміщені у відкритому доступі на сайті http://journal.zkgmu.kz та у базі Наукової електронної бібліотеки www.elibrary.ru (РІНЦ).

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу