Google search

Тривалість навчання – 0,5 місяця (78 годин).

Протягом останнього року колективом кафедри дитячої неврології та медико – соціальної реабілітації запроваджено проведення циклу тематичного удосконалення «Міжнародна класифікація функціонування» тривалістю навчання 0,5 місяця (78 годин).

Цикл призначений для підвищення кваліфікації спеціалістів: педіатрів, неврологів дитячих, неврологів, лікарів – психіатрів, лікарів фізичної та реабілітаційної медицини, лікарів з лікувальної фізкультури, анестезіологів дитячих, анестезіологів, терапевтів, ортопедів дитячих, лікарів – хірургів дитячих, лікарів загальної практики – сімейної медицини.

Мета циклу: удосконалення теоретичних знань та практичної підготовки, формування, оновлення, поглиблення ключових компетентностей, а також отримання нових актуальних знань з Міжнародної класифікації функціонування, обмежень життєдіяльності та здоров'я дітей та підлітків, необхідних для професійної діяльності слухачів відповідно до вимог системи якості підготовки кадрів для сфери охорони здоров'я.

Слухачі даного циклу мають змогу не тільки отримати теоретичні і практично – прикладні знання по даній тематиці: структурі МКФ – ДП, принципах кодування стану здоров'я дітей за МКФ – ДП, комплексних базових наборах МКФ, що застосовуються в педіатричній практиці, однак, і оволодіти методиками заповнення карти функціонального профілю пацієнта з церебральним паралічем та заповненням індивідуальної програми реабілітації дитини з інвалідністю. 

Слухачі, які успішно склали залік , отримують посвідчення відповідного зразка.

Шановні слухачі циклу!

Кафедра дитячої неврології та медико – соціальної реабілітації вітає Вас і інформує про те, що документи для реєстрації на цикл надсилати на зазначену адресу куратору циклу.

Куратор циклу: доцент Назар Оксана Василівна

Контактний телефон:  067 680 10 64

електронна адреса: [email protected]

Заняття будуть проводитися в дистанційному форматі: онлайн ( з застосуванням платформи zoom) та офлайн (з розміщенням матеріалів навчання на гугл диску за посиланням).

Для забезпечення дистанційного навчання просимо слухачів, які отримали путівку, надіслати на електронну пошту куратора контактні дані слухача (номер мобільного телефону та електронну пошту).

Просимо ознайомитися з робочим планом циклу ТУ і переліком рекомендованої літератури.

В кінці циклу – залік (перелік питань додається).

Якщо виникнуть додаткові організаційні питання, також можна телефонувати за наступним телефоном:

Завуч кафедри: Свистільник Вікторія Олександрівна

0 (67) 509 38 04, електронна адреса для листування:  [email protected]

В кінці циклу після успішного складання заліку - видача посвідчення шляхом передавання його слухачу поштовим переказом (за бажанням слухача).

Дякуємо за Вашу увагу і за розуміння.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу