Google search

Раді повідомити, що Польський інститут доказової медицини (Polish Institute of EBM) та видавництво «Медицина Практична» запрошують до участі у щорічному престижному міжнародному навчальному курсі з внутрішньої медицини «McMaster International Review Course in Internal Medicine» (MIRCIM).

Який планується до проведення 29 вересня – 01 жовтня 2022 року та надають можливість:

  • стаціонарної участі в MIRCIM та Medical Education Forum (MEF), з синхронним перекладом лекцій та дискусій на українську мову;
  • дистанційну участь (пряма трансляція) у цих заходах;
  • вільний доступ до відео та публікацій, створених у рамках MIRCIM та MEF.

Усі лекції MIRCIM будуть перекладені на українську мову

У межах MIRCIM також проходить міжнародний конкурс на найкращу презентацію клінічного випадку (www.mircim.eu/bcrc) «Clinical Cases in Internal Medicine: Learning Through Practice».

Усі заходи для учасників з України безкоштовні (за ПРОМОКОДОМ UKRAINE100)

Реєстрація для участі за посиланням:

https://empendium.com/mircim/register

Для довідки:

  • «McMaster International Review Course in Internal Medicine» (MIRCIM, https://empendium.com/mircim/) – міжнародний навчальний курс з внутрішньої медицини для лікарів з усього світу. Він акредитований European Accreditation Council for Continuing Medical Education / Європейською акредитаційною радою з безперервної медичної освіти.

Співорганізаторами MIRCIM є Університет МакМастера (Канада), Європейська федерація внутрішньої медицини (EFIM), International Society of Internal Medicine та Ягеллонський університет (Республіка Польща), а партнерами — наукові медичні товариства з 42 країн (www.mircim.eu/partners).

- «Medical Education Forum» (MEF) – міжнародна науково-практична конференція. Метою є підвищення якості та ефективності навчання медицині за рахунок обміну досвідом та презентації інноваційних рішень.

- Clinical Cases in Internal Medicine: Learning Through Practice  Міжнародний щорічний конкурс на найкращий клінічний випадок у галузі внутрішньої медицини для молодих лікарів, поєднаний із науково-практичною конференцією. Метою конкурсу є підвищення якості викладання медицини та, відповідно, якості охорони здоров’я; розвиток довгострокового міжнародного академічного співробітництва.

Тривалість стажування – щонайменше 2 місяці. Розмір стипендії – близько 11000 шведських крон. 70% стипендії виплачується на початку стажування, решта – після його завершення. У разі  незавершеного стажування студент відшкодовує всю суму виплат. 

Детальніше про програму Erasmus на сайті Європейської комісії: https://erasmus-plus.ec.europa.eu/programme-guide/erasmusplus-programme-guide

Хто може подати заявку?

Студенти з України, які прибули до Швеції після 24 лютого 2022 року, на яких поширюється Директива про тимчасовий захист, і які на момент переміщення були зараховані до закладу вищої освіти в Україні або нещодавно закінчили навчання в Україні (стажування можливе не пізніше, ніж через 12 місяців з моменту випуску).

Необхідний рівень знань англійської мови – В2 (документальне підтвердження не вимагається, але можлива співбесіда з потенційним керівником).

Зверніть увагу, Інститут не забезпечує житлом на період стажування.

Форму заявки та необхідні документи потрібно надіслати електронною поштою на: [email protected] не пізніше 1 жовтня 2022 року

Форма заявки за посиланням: https://education.ki.se/media/107097/download 

Перелік стажувань: https://education.ki.se/media/107118/download

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу