Google search

 
 

Надзвичайно приємно, що тематика фахових одноденних семінарів із воєнно-медичної тематики кафедри радіології викликала значний попит.

Так, на семінар підготовлений доцентом Неллою Волик і присвячений актуальним питанням ультразвукової діагностики патології органів черевної порожнини при закритій травмі живота, що відбувся 27 травня, зареєструвалось дуже багато слухачів.

Для забезпечення якісного професійного спілкування та можливості відповісти на запитання кафедрою радіології прийнято рішення повторно провести одноденний фаховий семінар на тему «Ультразвукова діагностика травматичних ушкоджень паренхіматозних органів при закритій травмі живота» 07 червня з 11.00 дистанційно, синхронно з використанням платформи zoom, тривалість 8 годин.

До участі в семінарі запрошуються колеги, які зареєструвалися 22-25.05.2022.

Для працівників бюджетних підприємств підпорядкування МОЗ України участь безкоштовна.

Для інших учасників реквізити для оплати за посиланням: https://nuozu.edu.ua/d/dovidkova-informatsiia/rekvizyty-dlia-oplaty.

Сертифікат буде виданий по завершенні воєнного стану на підставі:

- фактично підтвердженої участі у семінарі;

- копії диплома про вищу освіту (в разі неможливості прикріплення копії документа про вищу освіту під час заповнення реєстраційної форми, будь ласка, надсилайте її за електронною адресою: [email protected].

Дякуємо, що обрали для співпраці та навчання кафедру радіології!

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також