Google search

 
 

10 березня пройшла позачергова рада Європейського Панкреатологічного клубу, де за наполяганням українських представників була прийнята резолюція на підтримку України. Також було підтверджено проведення  ЕРС -2022 Європейського Конгресу панкреотологів у Києві в режимі онлайн 22-25 червня 2022.

Крім того, була погоджена безкоштовна участь Українських лікарів та науковців у ЕРС-2022 

Зареєструватися на ЕРС 2022 можна по ссилці https://epc2022.eu/registration/ 

Текст резолюції:

Усім колегам, які займаються вивченням підшлункової залози та не тільки!

 Приголомшені, глибоко засмучені та з великим занепокоєнням ми продовжуємо спостерігати за розгортанням війни Росії проти України.

Як лікарі, науковці та люди, ми рішуче засуджуємо це насильницьке вторгнення та будь-який подальший акт війни.

Наші думки та співчуття з нашим українським президентом EPC професором Наталією Губергріц, нашими українськими колегами, родинами, друзями та всіма українськими громадянами, які неймовірно страждають у нинішній ситуації.

Ми та інші закликаємо підтримати в цій гуманітарній кризі: для України терміново потрібні медична допомога та подальші медичні поставки. EPC зробив пожертву Міжнародному комітету Червоного Хреста (МКЧХ) і закликає всіх розглянути можливість зробити пожертву.

Ми також наполегливо заохочуємо кожного дослідника та клініциста підшлункової залози відвідати щорічну зустріч EPC 2022 року, яка проходитиме віртуально в Києві.

Давайте зробимо цю зустріч найбільшою успішною за всю історію і тим самим надішлемо чіткий меседж нашим українським друзям і колегам, а також всьому світу.

Мир – це найвище благо, яке ми маємо, і кожен з нас має відповідальність за його збереження. 

З повагою,

Віце-президент ЕРС-2022

Проф. А.Е.Дорофєєв

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також