Google search

З вересня 2020 року кафедрою медицини праці, психофізіології та медичної екології здійснюється освітній процес на аудиторно-дистанційною формою навчання.  .  

В теперішній час кафедрою проводиться два планових та один додатковий (за спецфондом) цикли ТУ: «Організація і порядок надання спеціалізованої профпатологічної допомоги»  (7 – 21 вересня 2020 р., м. Київ – 13 слухачів); «Організація та проведення медичних оглядів і експертиз працюючого населення» (7 – 21 вересня 2020 р., м. Київ, СМСЧ МОЗ України № 11 – 18 слухачів); 16 – 30 вересня 2020 р., м. Ладижин, Вінницька обл. – 18 слухачів).

У зв’язку із щотижневою зміною зон карантину, а також проведенням виїзних циклів на базі закладів охорони здоров’я, що віднесені до лікарень першої хвилі, надання медичної допомоги хворим на COVID-19, на сайті кафедри щотижня оновлюється  інформація щодо форми реалізації освітньої діяльності (за  посиланням).

В освітній діяльності кафедрою максимально застосовуються ресурси дистанційного навчання Google for Education та інтерактивної комунікації із слухачами (Zoom, Viber).  Під час аудиторної форми – проводяться очні заняття в клініці у навчальних підгрупах по 5 – 6 осіб, з максимальним забезпеченням санітарно-епідемічного режиму приміщень, дотримання соціальної дистанції та застосування засобів індивідуального захисту. Слухачі з високим ризиком захворювання на COVID-19 переводяться на дистанційну форму навчання.

Всі слухачі оперативно інформуються щодо змін режиму роботи кафедри, навчальних планів проведення циклів на офіційній сторінці кафедри (за посиланням) та з використанням засобів електронної комунікації.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу