Google search

На кафедрі педагогіки, психології, медичного та фармацевтичного права 27 березня завершився плановий виїзний двотижневий цикл ТУ «Нові технології навчання», проведений у дистанційному форматі.

Щоденно слухачі мали можливість у реальному часу спілкуватися з науково-педагогічними працівниками кафедри, причому, виконуючи вимоги щодо занять під час карантину, слухачі знаходилися окремо один від одного.

Колектив кафедри у черговий раз мав честь сприяти підвищенню педагогічної майстерності колег – науково-педагогічних працівників Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

В межах міждисциплінарного підходу, на якому ґрунтується робота кафедри, слухачі циклу здобули та поглибили, передусім, педагогічні, а також психологічні та правові компетентності щодо впровадження в освітній процес нових технологій навчання, в тому числі навчання дистанційного.

Підсумки заключної конференції та аналіз отриманих від слухачів анкет показали високий рівень задоволеності отриманою освітньої послугою, мотивацію до впровадження здобутих компетентностей у практику науково-педагогічної діяльності на робочих місцях слухачів.