Google search

На кафедрі педагогіки, психології, медичного та фармацевтичного права 25 лютого завершився двотижневий цикл ТУ «Актуальні питання медичного права».

Приємно відзначити, що слухачами циклу стали як науково-педагогічні працівники НМАПО імені П. Л. Шупика, так і представники керівного складу, лікарі різних спеціальностей із закладів охорони здоров’я м. Києва та м. Бровари (Київська область).

Слухачі циклу мали можливість здобути та поглибити медико-правові компетентності з особливостей роботи зі скаргою пацієнта (близьких родичів пацієнта), з правової протидії та профілактики конфліктних ситуацій у практиці медичної діяльності з врахуванням актуальних напрямів реформування галузі, з тактик правомірної поведінки у ЗОЗ в контексті антикорупційного законодавства, а також широкого кола питань регулятивного та охоронного законодавства у галузі охорони здоров’я.

Підсумки заключної конференції та аналіз отриманих від слухачів анкет показали високий рівень задоволеності отриманою освітньої послугою, мотивацію до впровадження здобутих компетентностей у практику діяльності на робочих місцях слухачів.

Слухачі залишили позитивні відгуки щодо роботи науково-педагогічних працівників кафедри, зокрема куратора циклу, старшого викладача кафедри Лідії Юрковської, а також побажання щодо розширення у роботі кафедри кількості та різноманіття заходів БПР з правової тематики.

Слід зауважити, що кафедрою вже розроблено низку одноденних майстер-класів правової та психологічної тематики, оголошення про які незабаром з’являться на сайті Академії.