Google search

26-27 лютого у м. Львові відбувся науковий симпозіум з міжнародною участю «Серцево-судина допомога в практиці сімейного лікаря: діагностика, лікування, профілактика». Подія відбувається спільного сприяння НМАПО імені П.Л. Шупика, ЛНМУ імені Данила Галицького, СФУЛТ. Захід відвідали понад 750 лікарів з Львівської, Тернопільської, Волинської, Івано-Франківської, Закарпатської областей.

Зацікавленість лікарів викликала лекція проф. Олега Надашкевича «Діагностика та лікування патології суглобів», проф. Марини Долженко «Вплив ЧСС на виживаність хворих з серцево-судинними захворюваннями», доповідь проф. Юліана Кияка «Антитромбоцитарна резистентність», але найбільший резонанс отримала лекція проф. Корнелій Котцевої з Королівського коледжу Лондона «Гендерна різницю в діагностиці та лікування хворих з ССЗ».
Багато було дискусійних питань з лікування фібриляції передсердь, коронароїтів,  антикоагулянтної терапії, гендерної медицини.

Участь у симпозіумі також прийняли відомі професори ЛНМУ імені Данила Галицького: проф. Є. Склярова, проф. О. Радченко, проф. О. Надашкевича, проф. Р. Дудка, проф. А. Базилевича, проф. О. Бондаренко.

Під час заходу проводилися  тренінги з серцево-легеневої реанімації під керівництвом асистента кафедри кардіології Віталія Несукая, в яких прийняли участь 50 лікарів.

Дякуємо всім хто був з нами!