Google search

З 02.03.2020 кафедрою медицини праці, психофізіології та медичної екології на базі Згурівська ЦРЛ розпочалось проведення 2-тижневого очно-заочного циклу тематичного удосконалення «Організація та проведення медичних оглядів і експертиз працюючого населення» (викладачі – асистент О. Еджибія). На циклі навчається 20 лікарів, що працюють в закладах охорони здоров’я Згурівського району Київської обл.

Під час циклу слухачі набувають нові знання щодо організаційних змін, які відбуваються у системі надання медичної допомоги працюючим, поглиблюють знання з експертного встановлення професійних та виробничо-зумовлених захворювань, відпрацьовують практичні навички з організації та проведення медичних оглядів працюючих у шкідливих умовах праці тощо. 

Набуття лікарями-спеціалістами комісій з медичних оглядів сучасних знань та навичок з питань медицини праці дозволить значно покращити якість профілактики виробничо-зумовленої й професійної патології серед працюючих в шкідливих та небезпечних умовах промислових та сільськогосподарських підприємств Київщини.